Opinie o sklepbiegowy.com?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Przymierzam się do zakupów z tego właśnie sklepu. W internecie nie bardzo mogę znaleźć jakieś większe informacje na temat jego działania. Jakieś cząstkowe informacje nic mi o nim nie mówią. Można bez problemu zamawiać z niego towar?
Pozdrawiam
Przymierzam się do zakupów z tego właśnie sklepu. W internecie nie bardzo mogę znaleźć jakieś większe informacje na temat jego działania. Jakieś cząstkowe informacje nic mi o nim nie mówią. Można bez problemu zamawiać z niego towar?
Pozdrawiam
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Sklep jest super i jak najbardziej godny zaufania. Ostatnio kupiłam tam dwie pary butów, na drugi dzień były już u mnie 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Stary Wyga
wszedłem na sklep z ciekawości, pierwsza zakładka--->odzież męska, a tam...jeb: Spodenki za 599zł?!?
Ja rozmiem, stać kogoś, to może sobie kupić, ale co to za spodenki? na survival jakiś? z ukrytym namiotem, kompasem, nadajnikiem gps i samorozpalającym się ogniskiem?

Ja rozmiem, stać kogoś, to może sobie kupić, ale co to za spodenki? na survival jakiś? z ukrytym namiotem, kompasem, nadajnikiem gps i samorozpalającym się ogniskiem?
PB: 10 km - 39:50; 21,097m -01:29:39; 42,195m- 3:22:12
-
- Zaprawiony W Bojach
to jest najwyższy model Salomona, seria S-Lab Exo, one tyle kosztują po prostu.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
A przy okazji sa bardzo fajne :p
-
- Zaprawiony W Bojach
nie zrozumiałem 

-
- Zaprawiony W Bojach
ok, dzięki, a wytłumaczył ci ktoś? czy tak sam wpadłeś?
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Ja nie kupię, ty nie kupisz, ale zawsze znajdzie się jakiś naiwny, który myśli, że jak będzie biegał w sprzęcie, który za darmo do reklamowania dostaje profesjonalny zawodnik, to będzie tak samo dobry. I w zasadzie o to chodzi w tym interesie żeby golic naiwniakow.