To ja musze uwazac co ja pisze na tym blogu, nieglugo mnie wyguglujesz albo co i juz bedzie pozamiatane

Jakby co, to na moim zdjeciu profilowym na fejsie mam wyprostowane wlosy!

Moderator: infernal
Nie, nie, nie, nie szpieguję pozaforumowo, możesz spać spokojnie. Albo wysłać zaproszenie na fejsa. Niewykluczone, że rozpatrzę je pozytywnie.Gryzzelda pisze:No dobra, mozesz dosac 3:0. Wysoka to ja sie nie czuje, ale ruda rzeczywiscie bywalamteraz raczej kasztanowa.
To ja musze uwazac co ja pisze na tym blogu, nieglugo mnie wyguglujesz albo co i juz bedzie pozamiatane![]()
Jakby co, to na moim zdjeciu profilowym na fejsie mam wyprostowane wlosy!
Hmm... szukalam zu.zu i nic nie znalazlamzu.zu pisze:Nie, nie, nie, nie szpieguję pozaforumowo, możesz spać spokojnie. Albo wysłać zaproszenie na fejsa. Niewykluczone, że rozpatrzę je pozytywnie.
A da sie te psy komus sprzedac na czas wyjazdu? Bo ja uczulona jestemzu.zu pisze:Dobra. Obejrzałam. Spakowana jestem. Bilety kupione. Psy zaszczepione. Czekam na dokładny adres na priva.
Gryzzelda pisze:A da sie te psy komus sprzedac na czas wyjazdu? Bo ja uczulona jestemzu.zu pisze:Dobra. Obejrzałam. Spakowana jestem. Bilety kupione. Psy zaszczepione. Czekam na dokładny adres na priva.No chyba ze ty sie chcesz na stale wyprowadzic
O, no to problem rozwiazanyAsiula pisze:Gryzzelda pisze:A da sie te psy komus sprzedac na czas wyjazdu? Bo ja uczulona jestemzu.zu pisze:Dobra. Obejrzałam. Spakowana jestem. Bilety kupione. Psy zaszczepione. Czekam na dokładny adres na priva.No chyba ze ty sie chcesz na stale wyprowadzic
Hmm... to ja jade z Zuzu, a mąż zajmie się pieskami![]()
Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!