Widzisz- na to nie wpadłem!. pewnie dla potrzeb serialu zerżnęli z planu treningowego "Magda M.". pierwszy jaki im się otworzył i do tego nieźle się kojarzył. Ale podobno TVN przeżywa niejakie problemy finansowe?
Quba- przynajmniej spróbuję!
Niedawno, może nie tak niedawno, portale obiegły zdjęcia pani K. Tusk biegającej w porze jesiennej i ubranej w grubą bluzę bawełnianą- kaptur długi rękaw, do tego szalik po same uszy, okulary przeciwsłoneczne- od szalika do czoła (chodzi mi o to, że bynajmniej nie sportowe) w ręku ipod albo coś podobnego na "i" (chodziło o to, żeby było widać, ze to jest to na I) Tytuł "Kasia Tusk biega". No i dobrze, że biega. Uważam jednak, że w tym wypadku bieganie było pretekstem do promocji (lansu) K. Tusk, być może także product placement (jeśli tak- to nieudany, bo nie wiem o co (jaki product) chodziło. Ktoś przecież ją tak wystroił a nawet jeśli nie, to nie ostrzegł, nie przypilnował, nie powiedział, że "to nie tak". Nie łudzę się, że ten swój portalik/stronę tworzy sama. Trochę osób na tym zarabia, z założenia "łebskich gości" a obieganiu pojęcia 0. Poza tym, ja nie łykam biegania 2x 15 minut w tygodniu "dla przyjemności" i jeszcze chwalenia się tym. Kto biega ten wie- "w te albo we wte".- zwłaszcza zważywszy na okoliczności. Małaszyński to dwa- nie chodzi o niego samego ale ktoś mu kazał się tak ubrać. na forum jest wiele wątków, gdzie taka mniejsza lub większa ignorancja jest opisywana- np. ten artykuł o wyższości 10K nad innymi dystansami. Już prawie trzecia