Biegająca Premierówna

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

pioropusz pisze:Żona chciała żebym wyluzował się w pracy i podesłała linka
I po co się tak tłumaczyć już od startu? Wiadomo że nie samym bieganiem człowiek żyje i czasem potrzebuje też innych rozrywek; dlaczego popatrzeć sobie na Kasię miałoby być gorsze niż np pogranie w coś w sieci? Nie ma co tak kręcić bo nic innym do Twojego hobby :bleble:

PS To co, kupować Hula Hop? Czy jak się nie wpier... tych pistacjowych czekoladek to może nie trzeba?
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:pewnie zżera nas zazdrość :bum:
poniekąd
syty głodnego nie zrozumie i wice wersa.
nie dla każdego celem są tygodniowe przebiegi w okolicach 120 km.

chciałbym tu zauważyć że przykład celebrytów jest nie do przecenienia jeśli chodzi o popularyzację tzw. zdrowego (jednak!) trybu życia.
rekord szosta tyle dla polskiego społeczeństwa nie zrobi, co ten wpis na blogu.
takie tempory i moresy...
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

prawda to.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niezła prezencja..Na blogu profesjonalne zdjęcia, ona modelką jest czy kupuje za własną kasę te ciuchy i ozdóbki do jej prezentacji na blogu ?
Co do biegania, żeby mieć jej figurę niektóre muszą drałować na fitness, inne mają taką od urodzenia, a Kasia zwyczajnie robi to, co czasami lubi robić czyli pobiegać.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

trzeba przyznać, że wizualnie pierwsza klasa
Go Hard Or Go Home
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Niezła prezencja..Na blogu profesjonalne zdjęcia, ona modelką jest czy kupuje za własną kasę te ciuchy i ozdóbki do jej prezentacji na blogu ?
Co do biegania, żeby mieć jej figurę niektóre muszą drałować na fitness, inne mają taką od urodzenia, a Kasia zwyczajnie robi to, co czasami lubi robić czyli pobiegać.
Gife, Kasi blog to już na tyle wyrobiona marka (ma ogromną ilość odwiedzin i status uznanej trendsetterki), że kupować nie musi, raczej wybiera z tego co jej dają, nierzadko doplacając...

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pierwszy raz blog widziałem więc mnie ten profesjonalizm zaciekawił. Za sesje mogą jej nawet płacić, ubrania do sesji dawać za free, to sie nazywa sesja komercyjna :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Stary Koń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53,16

Nieprzeczytany post

pioropusz pisze:sorki racja, z drugiej strony nie chciałem zakładać oddzielnego tematu dla kwestii, która wyczerpie się po 5 postach - ale spoko.
Widzisz- niepotrzebnie się bałeś. Bardzo nośny wątek. A sprawa jest "rozwojowa" a wątek nie jest odosobniony!
"Sprawa" pani premierówny (może trzeba było z dużej?) pokazuje ignorancję tzw. "ogółu" w temacie biegania. Niedawno oglądałem zwiastun serialu TVN o doktorach. też oszczędzili na "konsultacji", nie chciało im się spytać, sprawdzić, nie przyszło im do głowy, że może być inaczej niż oni myślą, nie wiem. Fakt, że w owym fragmencie aktor Paweł Małaszyński biegał przy dodatniej temperaturze w dresie i kufajce na to- z gołą głową. tempo chyba konserwacyjne, bo gadał i gadał. Może na tego typu kwiatki trzeba by osoby wątek założyć?
A córka premiera wygląda na beztroskie dziewczę- i to chyba lepiej dla niej.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stary Koń pisze:Sprawa" pani premierówny (może trzeba było z dużej?) pokazuje ignorancję tzw. "ogółu" w temacie biegania.
możesz rozwinąć myśl?

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stary Koń pisze:
pioropusz pisze:Niedawno oglądałem zwiastun serialu TVN o doktorach. też oszczędzili na "konsultacji", nie chciało im się spytać, sprawdzić, nie przyszło im do głowy, że może być inaczej niż oni myślą, nie wiem. Fakt, że w owym fragmencie aktor Paweł Małaszyński biegał przy dodatniej temperaturze w dresie i kufajce na to- z gołą głową. tempo chyba konserwacyjne, bo gadał i gadał. Może na tego typu kwiatki trzeba by osoby wątek założyć?
Nasz ulubiony portal biegowy podąża za trendami i ma w ofercie serialowy plan treningowy ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Stary Koń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widzisz- na to nie wpadłem!. pewnie dla potrzeb serialu zerżnęli z planu treningowego "Magda M.". pierwszy jaki im się otworzył i do tego nieźle się kojarzył. Ale podobno TVN przeżywa niejakie problemy finansowe?
Quba- przynajmniej spróbuję!
Niedawno, może nie tak niedawno, portale obiegły zdjęcia pani K. Tusk biegającej w porze jesiennej i ubranej w grubą bluzę bawełnianą- kaptur długi rękaw, do tego szalik po same uszy, okulary przeciwsłoneczne- od szalika do czoła (chodzi mi o to, że bynajmniej nie sportowe) w ręku ipod albo coś podobnego na "i" (chodziło o to, żeby było widać, ze to jest to na I) Tytuł "Kasia Tusk biega". No i dobrze, że biega. Uważam jednak, że w tym wypadku bieganie było pretekstem do promocji (lansu) K. Tusk, być może także product placement (jeśli tak- to nieudany, bo nie wiem o co (jaki product) chodziło. Ktoś przecież ją tak wystroił a nawet jeśli nie, to nie ostrzegł, nie przypilnował, nie powiedział, że "to nie tak". Nie łudzę się, że ten swój portalik/stronę tworzy sama. Trochę osób na tym zarabia, z założenia "łebskich gości" a obieganiu pojęcia 0. Poza tym, ja nie łykam biegania 2x 15 minut w tygodniu "dla przyjemności" i jeszcze chwalenia się tym. Kto biega ten wie- "w te albo we wte".- zwłaszcza zważywszy na okoliczności. Małaszyński to dwa- nie chodzi o niego samego ale ktoś mu kazał się tak ubrać. na forum jest wiele wątków, gdzie taka mniejsza lub większa ignorancja jest opisywana- np. ten artykuł o wyższości 10K nad innymi dystansami. Już prawie trzecia :hahaha:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stary Koń pisze: Poza tym, ja nie łykam biegania 2x 15 minut w tygodniu "dla przyjemności" i jeszcze chwalenia się tym. Kto biega ten wie- "w te albo we wte".-
Halo, halo! Ja biegam ok. 30 min co drugi dzien, dla przyjemnosci :)
tyle ze moj blog nie jest az taki fajny jak KT :lalala:
Awatar użytkownika
Stary Koń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No właśnie- 30 minut co drugi dzień a 15 minut dwa razy w tygodniu to zasadnicza różnica. A jak się nazywa twój blog? :hejhej:
Jeśli istnieje jakiś inny- trendseterski.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2012, 15:29 przez Stary Koń, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stary Koń pisze:No właśnie- 30 minut co drugi dzień a 15 minut dwa razy w tygodniu to zasadnicza różnica. A jak się nazywa twój blog? :hejhej:
Gryzzelda zaczyna biegac
link w stopce :bleble:
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:...
tyle ze moj blog nie jest az taki fajny jak KT :lalala:
No bo zdjęcia trzeba robić kierując obiektyw wprost przeciwnie...

;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ