KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30

Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:...wygląda na to , że jeszcze w tym tygodniu będziemy Ci gratulowali 1000 km wylatanych w tym roku !!!
[...]kolano jest w 100 % sprawne więc z przyjemnością powracam na trasę
Andrzej, super że kolano już sprawne. Goń stary ile fabryka dała :hej:
A co do moich 1000km - hmmm, w tych dniach może być trudno złamać tę magiczną dla mnie barierę bo właśnie rozpoczęliśmy 3-tygodniową rehabilitacje Ali po tym fatalnym połamaniu i w ciągu najbliższych 3 tygodni będę kursował pomiędzy Kielcami i Buskiem. Ale może jakoś rzutem na taśmę się uda :oczko: A chciałbym jednak nie zaniedbać biegania bo zapisałem się na półmaraton 10.07 więc wypadałoby nie dać plamy. Tym bardziej, że mam zamiar pobiec w koszulce BBL a ten znak do czegoś jednak zobowiązuje :hahaha:

Pozdrawiam,
s.
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ooco pisze:Hej Kielczanie!
będę w Kielcach w 2gi weekend września (8-9 IX) i potrzebuje zrobić ok 20-25k wybieganie w tempie ~5:40/6:00 w niedziele rano, raczej po miękkim i w miarę płaskim a zupełnie nie znam Kielc i okolicy od tej strony. Czy może znalazła by się jakaś grupa do której mógłbym dołączyć, albo ktoś chciałby pobiegać razem, lub może ktoś mógłby mi jakoś, np na mapmyrun rozrysować? Będę mieszkał na oś "Pod Dalnią" i raczej z braku czasu (dzieci i inne) chciałbym zacząć i skończyć bieg właśnie tam. z góry dzięki.
ponawiam prośbę
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

slaweko pisze: [...]
A co do moich 1000km - hmmm ...w ciągu najbliższych 3 tygodni będę kursował pomiędzy Kielcami i Buskiem w koszulce BBL
No to zrobisz piękny kilometraż !!! :)

I trzymam kciuki za Alę. Moja Ola juz czeka żeby z Nią wreszcie pobiegać. Moje córki zwariowały na punkcie biegania, męczą mnie żeby z nimi biegać co wieczór. Przekonałem je że najlepiej jest co drugi dzień, biegamy 2-3 km i zobaczymy ile potrwa ten ich zapał :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

megatron pisze:
... uważam (z autopsji), że adidas nie robi wygodnych butów do biegania.
Mam wreszcie odpowiedź, dlaczego jestem takim beznadziejnym biegaczem... bo od poczatku używam tylko adidasów ;) Wydają mi się być megawygodne ale może to dlatego, że nie biegałem w innych.
Myślę, że każda z tzw. wiodących firm robi dobre buty , trzeba je tylko odpowiednio dobrać.

Pozdr, A.
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ooco pisze:
ooco pisze:Hej Kielczanie!
będę w Kielcach w 2gi weekend września (8-9 IX) i potrzebuje zrobić ok 20-25k wybieganie w tempie ~5:40/6:00 w niedziele rano, raczej po miękkim i w miarę płaskim a zupełnie nie znam Kielc i okolicy od tej strony. Czy może znalazła by się jakaś grupa do której mógłbym dołączyć, albo ktoś chciałby pobiegać razem, lub może ktoś mógłby mi jakoś, np na mapmyrun rozrysować? Będę mieszkał na oś "Pod Dalnią" i raczej z braku czasu (dzieci i inne) chciałbym zacząć i skończyć bieg właśnie tam. z góry dzięki.
ponawiam prośbę

W Kielcach trudno będzie biegać po płaskim w końcu to góry Świętokrzyskie. Jeśli interesuje Cię dystans po lesie ok 22-25 km o 8 rano w niedzielę zapraszam. Przyjadę zabiorę Cie i odstawię na miejsce noclegu. Decyzja należy do Ciebie))

Pozdrawiam Bartek.
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar,
pasuje, świetnie, napisze pw
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwaga, uwaga! BbL-owicze i K(C)lubowicze

Mamy dla was kolejny konkurs :)

Spośród członków Clubu BbL, w mieście, gdzie do końca grudnia będzie najwięcej startów, rozlosujemy dwa zegarki Suunto ;-) zatem każdy start jest ważny – składa się na ogólną liczbę startów w mieście i przybliża Was do wygrania zegarka :)
Co trzeba zrobić, żeby dołączyć do Clubu? Wystarczy choć raz wystartować w zawodach, reprezentując Club BiegamBoLubię i przesłać swoje zgłoszenie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl lub zgłosić swój start trenerom prowadzącym zajęcia BiegamBoLubię w jednej z miejscowości, gdzie odbywają się spotkania. Podobnie z kolejnymi startami.

A tak przedstawia się dzisiaj ilość członków Clubu BbL w poszczególnych miastach:
Biała Podlaska 0
Białystok 44
Bielsko-Biała 4
Bieruń 0
Bydgoszcz 17
Częstochowa 8
Gdańsk 17
Gdynia 31
Głogów 0
Gołdap 0
Inowrocław 0
Katowice 24
Kielce 0
Kraków 40
Kurzętnik 3
Lidzbark 0
Lublin 12
Łódź 39
Mikołów 14
Olsztyn 28
Opole 15
Pasłęk 9
Płock 5
Poznań 20
Racibórz 33
Rzeszów 14
Słupsk 17
Szczecin 12
Szklarska Poręba 0
Toruń 38
Wadowice 0
Wałbrzych 0
Wałcz 0
Warszawa 42
Wrocław 25
Wydminy 33
Zielona Góra 5

Zachęcamy do wspólnej zabawy :)

Justyna Grzywaczewska
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Justyna Grzywaczewska pisze:Uwaga, uwaga! BbL-owicze i K(C)lubowicze

Mamy dla was kolejny konkurs :)

Spośród członków Clubu BbL, w mieście, gdzie do końca grudnia będzie najwięcej startów...
No to zegarki na bank zostaną w Warszawie ... Ten konkurs miałby sens gdybyście uwzględniali wielkość ośrodka miejskiego. Dla mnie Kurzętnik ( 3 starty) i Pasłęk ( 9) czy Wydminy ( 33 ) to jak na razie prawdziwi zwycięzcy.
Mam nadzieję , że nasze Kielce też coś dołożą do tej rywalizacji !!!

Pozdr, A.
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:Mam nadzieję , że nasze Kielce też coś dołożą do tej rywalizacji !!!
Pozdr, A.
Ja już biegałem jako "Biegam Bo Lubię Kielce" np. w Łodzi ale nigdzie tego nie zgłaszałem.
A co się miałem chwalić :oczko:

Pozdr,
Sławek
Obrazek
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

może warto zgłosić - choćby dla integracji z BbL-owiczami w innych miastach :)

Justyna Grzywaczewska
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A co do wygranej Warszawy ze względu na liczbę mieszkańców - dane w tabelce nie są przypadkowe - http://www.biegambolubie.com.pl/club-bb ... onkow.html

:)
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Justyna Grzywaczewska pisze:A co do wygranej Warszawy ze względu na liczbę mieszkańców - dane w tabelce nie są przypadkowe - http://www.biegambolubie.com.pl/club-bb ... onkow.html

:)
Fakt , co 68 mieszkaniec wspomnianych Wydmin jest Klubowiczem a w Wawie co 38 829 :) Klęska... Ok, w stolicy zapewne jest więcej możliwości spędzania wolnego czasu ale tak mała liczba BBL-owiczów mnie przynajmniej kłuje w oczy...

Wniosek : szef BBL-u w Wydminach jest znakomitym menadżerem i powinien być siłą porwany do Warszawy. Albo przynajmniej zająć się promocją BBL-u w całym kraju. Ponieważ najwyraźniej wie jak to się robi. To tak abstrahując od zegarków :) Naturalnie , bez cienia złośliwości...
Obrazek
ultrabona
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Dla początkujących , chętnych do nas dołączyć :

http://www.biegambolubie.com.pl/faq.html

http://www.biegambolubie.com.pl/o-akcji.html
Mam pytanie - czy panie też mogą dołączyć?
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ultrabona pisze:

Witam,

Pan Przewodniczący chyba zajęty, więc odpowiem. Oczywiście, że tak !!! Panie mogą i powinny dołączyć. Zapraszamy w sobotę .

Pozdrawiam,

A.
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:
ultrabona pisze:

Witam,

Pan Przewodniczący chyba zajęty, więc odpowiem. Oczywiście, że tak !!! Panie mogą i powinny dołączyć. Zapraszamy w sobotę .

Pozdrawiam,

Jak najbardziej!!)) ...Fakt jesteśmy ostatnio zajęci pewną sprawą o której powiem może więcej w przyszłym tygodniu. Sławek ma sporo pracy w tym temacie . To na tyle dziś.

P.s W sobotę zajęcia poprowadzi nowa trenerka ) Bądźcie dla niej wyrozumiali. Czas pomału szykować się na Wrocław maraton.
B.
ODPOWIEDZ