ale czuję, że pobiegniesz, że łoohoho

Moderator: infernal
Dobrze Mamo!już tu byłam pisze:Martynka, proszę odpocząć w tym tygodniu choć trochę![]()
Się odezwała.... A kto mi tu zawsze mocnymi treningami o w oczy świeci?Asiula pisze:Pamiętaj, że dla niektórych będziesz przykłademCiekawe jak bardzo wjedziesz mi na ambicje
![]()
Oj Kanas nie wiem, nie wiem...Na samą myśl, że na najbliższe 9 miesięcy zostanę przygwożdżona do biurka pod atlasami anatomii i z krojeniem trupków..Brrrr...Kanas78 pisze:Ależ Ci zazdroszczę tych studiów... młodość to jednak piękna rzecz...![]()
Martyna_K pisze:Oj Kanas nie wiem, nie wiem...Na samą myśl, że na najbliższe 9 miesięcy zostanę przygwożdżona do biurkaKanas78 pisze:Ależ Ci zazdroszczę tych studiów... młodość to jednak piękna rzecz...![]()
Naprawdę epidemia! Ty, Ala, Zu.zu, teraz ja...Ło matko, to tak jak sprzęt domowy-psujemy się seriami, po czteryAsiula pisze:Martynko... czytając Twojego posta... przepraszam - ale uśmiałam sięEPIDEMIA!
![]()
![]()
A prawda jest taka,że posiadam zdumiewającą zdolność podświadomego tworzenia kontuzji-serio, potrafię spowodować,że zaboli mnie kolano..O...chwila...Ała! Jest, boli!już tu byłam pisze:oj. ale numer.
ale jestem pewna, że to przejdzie i będziesz jak nówka sztuka na 9-tego!!
dzielna bądź!
i pamiętaj
Najwyżej będę po szpitalu w kitlu na trening śmigała-brawurowy sprint z kaczką po szpitalnych korytarzach...Gryzzelda pisze: to sie usmialam
po piwo bedziesz biegac, a nie nad ksiazkami sleczec :D