WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
- Życiówka w maratonie: brak
więcej wiary w siebie, ja też kiedyś myślałem że 10 km to jakiś kosmos. wspomnisz moje słowa po pierwszym maratonieDarioS pisze:Myślę, że dobiegnięcie na Skrę z Ząbek jest na razie poza moim zasięgiem
Pz, T
PS. a tak szczerze to przestałem być już zwolennikiem długiego biegania i obecnie mam śmiałość twierdzić że wszystko powyżej 21,1 jest bez sensu
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
"Byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem"
Dziś był mój debiut na Skrze.
Fajnie, fajnie, bardzo fajnie.
Dużo ludzi, dobry trening. Aż wstyd było się nie przykładać do ćwiczeń. Tego właśnie mi brakowało.
Pozdrawiam. I do zobaczenia za tydzień.
Dziś był mój debiut na Skrze.
Fajnie, fajnie, bardzo fajnie.
Dużo ludzi, dobry trening. Aż wstyd było się nie przykładać do ćwiczeń. Tego właśnie mi brakowało.
Pozdrawiam. I do zobaczenia za tydzień.
*** Biegam bo Lubię ***
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:49
mam nadzieję że nie łamię żadnego z punktów regulaminu wrzucając tu ten link
XI-BIEG-PO-PRAWDZIWEJ-WARSZAWIE
P.S. dzięki za skuteczną Akcję "Toaleta"
P.S.2 może klubowicze reflektują na grupowy zakup koszulek BBL - można by umówić się na któreś z sobotnich spotkań, zebrać pieniądze i kupić większą ilość "na raz"?
XI-BIEG-PO-PRAWDZIWEJ-WARSZAWIE
P.S. dzięki za skuteczną Akcję "Toaleta"
P.S.2 może klubowicze reflektują na grupowy zakup koszulek BBL - można by umówić się na któreś z sobotnich spotkań, zebrać pieniądze i kupić większą ilość "na raz"?
-= początkujący dreptacz =-
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
XI BIEG PO PRAWDZIWEJ WARSZAWIE
2 września 2012 roku odbędzie się kolejny "tematyczny" bieg, tym razem o dzielnicy Ochota. Startujemy o 17:00 spod wieżowca Orco, Aleje Jerozolimskie 81, spotykamy się koło wyjścia z przejścia podziemnego naprzeciwko Dworca Centralnego, bo tu zaczyna się Ochota. Uczestnicy XI Biegu po Prawdziwej Warszawie dowiedzą się m.in. historii warszawskich Filtrów, zobaczą budynek o największej przed wojną kubaturze, a i dziś niewiele ustępujący Pałacowi Kultur
y i Nauki, także kamienicę, w której został aresztowany generał Stefan Grot Rowecki, dowódca Armii Krajowej. W programie zwiedzanie kilkudziesięciu miejsc, domów, które są, domów, które były, opowieści o miejscach i ludziach związanych z Ochotą. Tempo dostosowane do konwersacji, na zakończenie jak zawsze egzamin z nagrodami. Dystans do przebiegnięcia: około 17 km.
Medale dla zwycięzców "egzaminu" przygotowują podopieczni Stowarzyszenia Terapeutów - dorosłe osoby z autyzmem.
To już drugie nasze bieganie po Ochocie, ostatnio zwiedzaliśmy tą dzielnicę zimową porą, teraz Ochota zaprezentuje się w letniej oprawie. A może już w jesiennej...
Oczywiście udział jest nieodpłatny.
2 września 2012 roku odbędzie się kolejny "tematyczny" bieg, tym razem o dzielnicy Ochota. Startujemy o 17:00 spod wieżowca Orco, Aleje Jerozolimskie 81, spotykamy się koło wyjścia z przejścia podziemnego naprzeciwko Dworca Centralnego, bo tu zaczyna się Ochota. Uczestnicy XI Biegu po Prawdziwej Warszawie dowiedzą się m.in. historii warszawskich Filtrów, zobaczą budynek o największej przed wojną kubaturze, a i dziś niewiele ustępujący Pałacowi Kultur
y i Nauki, także kamienicę, w której został aresztowany generał Stefan Grot Rowecki, dowódca Armii Krajowej. W programie zwiedzanie kilkudziesięciu miejsc, domów, które są, domów, które były, opowieści o miejscach i ludziach związanych z Ochotą. Tempo dostosowane do konwersacji, na zakończenie jak zawsze egzamin z nagrodami. Dystans do przebiegnięcia: około 17 km.
Medale dla zwycięzców "egzaminu" przygotowują podopieczni Stowarzyszenia Terapeutów - dorosłe osoby z autyzmem.
To już drugie nasze bieganie po Ochocie, ostatnio zwiedzaliśmy tą dzielnicę zimową porą, teraz Ochota zaprezentuje się w letniej oprawie. A może już w jesiennej...
Oczywiście udział jest nieodpłatny.
-
- Wyga
Wielka Ursynowska
Na Tor Wyścigów Konnych na Służewcu wracają biegacze.
Tym razem jednak imprezie będzie przyświecał szczytny cel. 10 zł wpisowego od każdego uczestnika zostanie przekazane w całości na Fundację PEGASUS zajmującą się ratowaniem i rehabilitacją koni.
2 września, o godz. 10:30 na Torze Wyścigów Konnych "Służewiec" odbędzie się nietypowy, jak na to miejsce wyścig. Nie zobaczymy bowiem koni i dżokejów ale biegaczy. Dodatkowych emocji dodaje fakt, że w 1987 roku odbyły się tutaj Mistrzostwa Świata w Biegach Przełajowych. Hipodrom gościł biegaczy również w 2010 roku w ramach cyklu kameralnych zawodów Grand Prix Wyścigów. Biegacze będą mieli do przebiegnięcia dwa okrążenia toru, czyli około 5 km.
Zapisy do "Wielkiej Ursynowskiej" i regulamin zawodów jest dostępny na stronie www.wielkaursynowska.pl. Istnieje możliwość zapisu do biegu na miejscu zawodów - tylko w przypadku wolnych miejsc startowych (wystartować może 600 osób). Biuro czynne będzie od godziny 8:00 - 10:00 w dniu 2 września 2012 roku na Torze Wyścigów Konnych "Służewiec" ul. Puławska 266 przy Trybunie Nr 2.
Na Tor Wyścigów Konnych na Służewcu wracają biegacze.
Tym razem jednak imprezie będzie przyświecał szczytny cel. 10 zł wpisowego od każdego uczestnika zostanie przekazane w całości na Fundację PEGASUS zajmującą się ratowaniem i rehabilitacją koni.
2 września, o godz. 10:30 na Torze Wyścigów Konnych "Służewiec" odbędzie się nietypowy, jak na to miejsce wyścig. Nie zobaczymy bowiem koni i dżokejów ale biegaczy. Dodatkowych emocji dodaje fakt, że w 1987 roku odbyły się tutaj Mistrzostwa Świata w Biegach Przełajowych. Hipodrom gościł biegaczy również w 2010 roku w ramach cyklu kameralnych zawodów Grand Prix Wyścigów. Biegacze będą mieli do przebiegnięcia dwa okrążenia toru, czyli około 5 km.
Zapisy do "Wielkiej Ursynowskiej" i regulamin zawodów jest dostępny na stronie www.wielkaursynowska.pl. Istnieje możliwość zapisu do biegu na miejscu zawodów - tylko w przypadku wolnych miejsc startowych (wystartować może 600 osób). Biuro czynne będzie od godziny 8:00 - 10:00 w dniu 2 września 2012 roku na Torze Wyścigów Konnych "Służewiec" ul. Puławska 266 przy Trybunie Nr 2.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Dziękujemy wszystkim za udział w dzisiejszych zajęciach, i tym starszym, i tym młodszym i najmłodszym - bo ćwiczyli dziś wszyscy !
Widać, że przez lato nie próżnowaliście, forma rośnie w mgnieniu oka .
Zapraszamy zatem za tydzień !
Widać, że przez lato nie próżnowaliście, forma rośnie w mgnieniu oka .
Zapraszamy zatem za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
http://dirthunter.pl/lista-startowa-dirt-hunter/
Staruje ktoś oprócz mnie?
Jeśli tak to drużyna koniecznie "Biegam bo Lubię Warszawa".
Staruje ktoś oprócz mnie?
Jeśli tak to drużyna koniecznie "Biegam bo Lubię Warszawa".
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
W wątku KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
Na stronie głównej BbL również nic nie ma.
Proszę o wypowiedz kogoś kompetentnego w tej materii.
Kolejny konkurs (?) ale jakoś nikt w naszym wątku nic o tym nie pisze.Krzysztof Janik pisze:Mam dla was świeże informacje.
Tzn nowy konkurs, który oczywiście wygrywamy:) Tak jest w sporcie że na starcie jest wiele drużyn, a wygrywa zawsze BBL Kraków:)
Prawda!
Zasady konkursu:)
"Żeby jeszcze bardziej zachęcać naszych uczestników do startów w zawodach reprezentując Club BiegamBoLubię mamy do rozlosowania dwa zegarki Suunto wśród startujących w naszych barwach z miasta, w którym od dziś - 3 września będzie najwięcej startów. W związku z tym proszę o przesyłanie wszystkich nowych startów biegaczy - imię, nazwisko, impreza, w której uczestniczył. Liczymy od nowa - osoby, które już startowały - członkowie Clubu BbL - oczywiście będą brane pod uwagę, ale liczą się tylko starty od 3 września.
Zegarki rozlosujemy na koniec roku czyli wraz z końcem tegorocznej edycji BbL"
Kto podejmuje się zadania zliczania, startów naszego TEAMU?
Na stronie głównej BbL również nic nie ma.
Proszę o wypowiedz kogoś kompetentnego w tej materii.
-
- Wyga
Witam
wywołany do tablicy potwierdzam że po raz kolejny wspólnie z naszym partnerem - producentem zegarków Suunto, chcemy zintegrować drużyny BbL w poszczególnych miastach i zachęcić uczestników naszych sobotnich spotkań, do startu pod "jednym sztandarem"
wśród zawodników/klubowiczów z najliczniej startującego miasta rozlosujemy, na ostatnich tegorocznych zajęciach tj 29 grudnia 2012r. zegarki Suunto
wszystkich chętnych zapraszamy do zabawy
Paweł Januszewski
wywołany do tablicy potwierdzam że po raz kolejny wspólnie z naszym partnerem - producentem zegarków Suunto, chcemy zintegrować drużyny BbL w poszczególnych miastach i zachęcić uczestników naszych sobotnich spotkań, do startu pod "jednym sztandarem"
wśród zawodników/klubowiczów z najliczniej startującego miasta rozlosujemy, na ostatnich tegorocznych zajęciach tj 29 grudnia 2012r. zegarki Suunto
wszystkich chętnych zapraszamy do zabawy
Paweł Januszewski
- beata
- Ekspert/Trener
No bo my biegamy .DarioS pisze:Stolicą jesteśmy a Tu nikt nic nie pisze.
Pada, ale ja właśnie już po .
Kto nie biegał dziś, zapraszam jutro, kto biegał - zapraszam tym bardziej .
Do zobaczenia jutro o 9.30 na Skrze !
-
- Zaprawiony W Bojach
Żeby informacje były zupełnie pełne, dorzucam jeszcze link do artykułu na www o nowym konkursie dla Clubowiczów
http://www.biegambolubie.com.pl/uwaga-u ... wicze.html
Justyna Grzywaczewska
http://www.biegambolubie.com.pl/uwaga-u ... wicze.html
Justyna Grzywaczewska