Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Skromna ale zawsze chętna do wspólnego biegania grupka zaliczyła kolejne zajęcia na Ścieżce Biegowej. Tak się złożyło, że na zajęciach byli uczestnicy zbliżająccego się wrześniowego maratonu (Warszawa, Berlin). Nawet ja w tym roku skusiłem się na ten królewski dystans i zapisałem się na Maraton Warszawski (czekam na numer startowy).

Przekazuję też życzenia od Piotr Chmielewskiego - Jezioro Bajkał .

Mam nadzieję, że za tydzień stawi się większa grupka biegaczy bo do zaliczenia mam 30 km. Proszę o wsparcie!!!

Pozdrawiam Piotr Kitliński
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

30km piękny dystans :hejhej: po 25km zaczyna się robić coraz przyjemniej :oczko: Piotrek dużo takich wybiegań masz zaplanowanych przed maratonem ? i jakim tempem to biegasz?
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć!

Kto z Was wybiera się 16 września do Tarczyna na półmaraton? Pytam żeby zorganizować wspólny transport.

Pozdrawiam :)
Paweł Józwik
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!

Przypominam o jutrzejszym wspólnym bieganiu na Ścieżce Biegowej.
Sobota godz. 10.00 Wąwóz LSM (od strony ul. Nadbystrzyckiej).

Zgodnie z zapowiedzią ja jutro robie dłuuuuugie wybieganie ok 30 km. Kto chętny to może się dołączyć na cały dystans lub część. Jak to widzę. Umówiony z kolegą Grześkiem o godz. 8.10 wybiegamy z Wąwozu LSM (spotykamy się przy tablicy Ścieżek) - biegniemy w kierunku Zalewu - dalej ścieżką rowerową z prawej strony wzdłuż Zalewu do lasu - tutaj musimy wbiec do lasu (za ulicą) i wracamy do Tamy- powrót również ścieżką rowerową do Ścieżki (na liczniku powinno być ok. 22 kilometrów) - razem ze wsparciem Ścieżkowiczów pokonujemy tradycyjne 8 kilometrów i wychodzi 30 kilometrów. Co do prędkości. Nastawiam się na 5 minut na kilometr do Ścieżki Biegowej(tak biegam 20-25km) na Ścieżce to biegam ok 5.30-6.00 na kilometr i tak być może zakończę.

Kto chętny !!! Zapraszam !!!

Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

WAŻNY KOMUNIKAT !!!

Wszystkim biegaczom 9 września 2012 roku polecam imrezę Cztery „Dychy” do Maratonu.
Wiem, że wielu z Was się już zapisało (ja się też zapisałem jako 122 osoba).
Impreza organizowana nad Zalewem Zemborzyckim na dystansie 10km i co ważne każdy może ją zaliczyć bo limit czasu wynosi 1,5 godz. (wychodzi 9 minut na kilometr).

Więcej informacji o maratonie na http://maraton.lublin.eu/pl/ a o Zawodach 9 września http://maraton.lublin.eu/pl/cztery-dychy-do-maratonu

Miło będzie jak będziecie się zapisywali jako Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe lub Ścieżki Biegowe w Lublinie (widzę wtedy, że moja praca na Ścieżce Biegowej nie idzie na darmo).

Ci co wybierali się do Hrubieszowa na Bieg Gotów przekazuję wiadomość. W tym roku Bieg odbędzie się 12 września ale już nie w ramach Grand Prix a tylko lokalnie w Parku. Regulamin: http://lubiehrubie.pl/sport/

Pozdrawiam !!! Piotr Kitliński !!!

PS Rejestracja przez stronę wyżej podaną lub http://www.dychadomaratonu.sts-timing.pl/ . Tutaj jest też lista startowa zawodników.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 21:04 przez Piotr Kitliński, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze jedna wiadomość !!!
Tomek Rakowski do mnie napisał a ja dalej przekazuję: konferencja prasowa Cztery Dychy... z udziałem Prezydenta w najbliższy poniedziałek, o godz. 12.00 w Ratuszu.... Zapraszajmy się, niech nas tam trochę będzie (w koszulkach rzecz jasna !!!).

Same zaproszenia: Ścieżka Biegowa, konferencja prasowa Bieg "Cztery Dychy.

I dobrze niech jak najwięcej osób wie, że Lublin biega !!!

Pozdrawiam Piotr Kitliński !!!
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj na spotkaniu biegowym było sporo osób. Dokładnie to nie wiem, bo nie liczyłem. Niektórzy zrobili 4 km inni 31 km.
Ilość nie ma znaczenia, liczy się przede wszystkim miło spędzony czas w miłym towarzystwie. :oczko:
Oto 2 zdjęcia, które przedstawiam. Jedna fotka jest Oli, druga moja.

Obrazek

Obrazek

Cztery biegaczki to: Ola, Monika, Karolina i Małgosia.(kolejność nie jest w żaden sposób zachowana i wyróżniana)
Reszta to same JANKI...łącznie ze mną. :hej:

Wszystkich jednak nie było, bo byli albo już w domu albo na trasie. :ble:
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Dziękuję wszystkim za wspólne bieganie na Ścieżce Biegowej a zwłaszcza doświadczonej gwardzie, która wzięła pod swoją opiekę największą grupę. Na sobotnich zajęciach biegaliśmy w różnych grupach z różnymi założeniami. Jak Robert napisał jedni przybiegli 4 kilometry a mi z Grześkiem udało się pokonać rekordową dla mnie odległość 31 kilometrów (następny rekord na maratonie w Warszawie).

Super, że już na pierwszych wrześniowych zajęciach było 14 osób a jeszcze widzieliśmy znajomych biegaczy nad Zalewem.

Zapraszam na sobotni lekki trening przed niedzielną imprezą "Cztery Dychy do Maratonu".

Pozdrawiam Piotr Kitliński !!!
Gosia.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Skoro moja pierwsza wizyta na ścieżce została uwieczniona na zamieszczonych fotkach zaraz po tym jak udało mi się przebiec swoje pierwsze 4 km i nie paść gdzieś po drodze :oczko: postanowiłam zarejstrować się na forum i podziękować za wspólne bieganie, ciepłe przyjęcie i fachowe wskazówki dla początkującego biegacza...
Do zobaczenia, mam nadzieję na coraz dłuższych dystansach :usmiech:
michal_1410
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy koleżanki i koledzy widzą co się dzieje?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Lublin biega!
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bieg się odbył i było trochę atrakcji wizualnych i ogólnie było nieźle. :oczko:
Wyniki biegu znalazłem i są poniżej:

http://w.sts-timing.pl/pliki/lublin_pie ... a_2012.pdf
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Cieszę się z sobotnio/niedzielnych biegów. W sobotę poznaliśmy kolejne nowe osoby, które pojawiły się na Ścieżce Biegowej.
Cieszę się również z tak licznego udziału w biegu "Cztery Dychy do Maratony". Najliczniejszą grupą było nasze Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe (jak się doliczyłem było nas 16 osób).
Pozdrawiam i do zobaczenie na kolejnej sobotniej Ścieżce Biegowej.
Piotr Kitliński
eledele
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, chciałabym zaprosić wszystkich zainteresowanych do wzięcia udziału w "Teście Coopera dla wszystkich".
Będzie to już 4 edycja Testu w Lublinie.
Termin: 13 października 2012 od 10:00 do 16:00 - starty po max. 20 osób co 30 minut
Miejsce: Bieżnia przy Gimnazjum nr 16 w Lublinie (ul. Poturzyńska 2)
Organizator: Akademicki Związek Sportowy KŚ Woj. Lubelskiego oraz AZS Środowisko Warszawa

Każdy uczestnik może liczyć na butelkę wody oraz certyfikat potwierdzający przebyty dystans.
Najprawdopodobniej pierwszych 100 uczestników otrzyma dodatkowo pamiątkowe koszulki.

Do zobaczenia na Teście!
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Dziś na ścieżkach stawiło się około 12 osób i przy bardzo sprzyjającej pogodzie wspólnie zrobiliśmy do około 9km (jedno małe i dwa większe kółka ---> patrz mapka).

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W sobotę spotkaliśmy się o 10,00. Mieliśmy trochę pobiegać i nagle w padł nam pomysł, abyśmy pobiegli na grilla.
Wszystko byłoby w porządku, jakby na tym grillu było jakieś mięsko i kiełbaski. :bleble:
Nikt nie pomyślał o tym, nawet nie mieliśmy węgla ani podpałki. Zresztą wiał spory wiatr i niektórzy mieli niezły odlot.
Zobaczcie sami.

Obrazek

P.S. Powodzenia wszystkim startującym życzę w Maratonie Warszawskim i Berlińskim.
Pozdrawiam Robert.
ODPOWIEDZ