Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli masz na myśli jakieś wspólne luźne wybieganie nie widzę przeszkód nawet na chwilę obecną,zależy tylko skąd jesteś - ja na ten przykład mieszkam w centrum w pobliżu Parku Miejskiego. Ewentualnie z wyłączeniem wtorku i piątku bo wtedy mam trening w klubie
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Wybiera się ktoś do Poznania na maraton (14.10)? Jadę autem i będę miał dwa wolne miejsca. Wyjazd już w piątek z rana.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50 minut
Cześć,
Sam trochę biegałem, dopóki w tym roku nie uszkodziłem sobie kolana - może w przyszłym sezonie wrócę do tego.
Chciałem Wam polecić Pasjami.pl (serwis niedługo wystartuje) i będzie umożliwiał organizowanie spotkań ludziom z pasjami, jak np. pasjonatom biegania
Tymczasem zapraszam Was na naszego fanpage'a, gdzie na różne sposoby poruszamy temat pasji
Jeśli szukacie osób do biegania możecie też zostawić informację na fanpage'u Pasjonauci na Śląsku.
Pozdrawiam,
Kamil
Sam trochę biegałem, dopóki w tym roku nie uszkodziłem sobie kolana - może w przyszłym sezonie wrócę do tego.
Chciałem Wam polecić Pasjami.pl (serwis niedługo wystartuje) i będzie umożliwiał organizowanie spotkań ludziom z pasjami, jak np. pasjonatom biegania
Tymczasem zapraszam Was na naszego fanpage'a, gdzie na różne sposoby poruszamy temat pasji
Jeśli szukacie osób do biegania możecie też zostawić informację na fanpage'u Pasjonauci na Śląsku.
Pozdrawiam,
Kamil
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46
Witam Biegaczy!
Ciesze się widząc silną grupę z Tarnowskich Gór!
Nie miałem przyjemności wcześniej, ale jestem jak najbardziej zainteresowany wspólnymi wybieganiami (zaczynam ze Starych Tarnowic).
Obecnie jestem w trakcie przygotowań do pierwszego maratonu - padło na w Warszawę... ktoś może startuje 30 września?
Ciesze się widząc silną grupę z Tarnowskich Gór!
Nie miałem przyjemności wcześniej, ale jestem jak najbardziej zainteresowany wspólnymi wybieganiami (zaczynam ze Starych Tarnowic).
Obecnie jestem w trakcie przygotowań do pierwszego maratonu - padło na w Warszawę... ktoś może startuje 30 września?