Komentarz do artykułu Reebok poszerza kolekcję ZigTech o model ZigLite Run
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Reebok poszerza kolekcję ZigTech o model ZigLite Run
- zwitek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:25
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
To oczywiście moja subiektywna ocena, ale te buty to kpina ze współczesnego biegania. Uważam, że świetnie nadają się na obuwie robocze pracowników sektora medycznego pracujących przy urządzeniach pomiarowych (w szczególności techników EKG).
Ostatnio zmieniony 29 sie 2012, 21:42 przez zwitek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie tylko. Na mojej siłowni "Trener personalny" dobrze się w takich prezentuje. Jego praca polega na wskazywaniu ćwiczeń i motywowaniu klientek do wykonywania kolejnych serii. Kurcze, te buty są bardziej uniwersalne niż myślałem 

"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Wyglądać to może by i wyglądały, ale biegało by się dalej masakrycznie. To czarne przyklejone do zigzaka to chyba korytko ze sztywnego plastiku; tak było w poprzednich modelach.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Zaprawiony W Bojach
Ta waga 250g to chyba zart? W rozmiarze 11 waza 360g (zwazone na wadze kuchennej) wiec zdecydowanie wiecej niz w opisie. Zreszta na innych stronach nigdzie nie widnieje waga 250g. 360g to tylko o 20g mniej niz trailowe xodusy 3.0 (zwazone na wadze kuchennej) ktore mam w wiekszym rozmiarze, wiec niby startowo-treningowy but wazy tyle co ciezki trailowy. 240g to waza moje inov-8 xtalony 190 (zwazone na wadze kuchennej). Po wyjeciu reebokow z pudelka od razu czuc ze lekkie to one nie sa, wiec ta waga to musi byc blad. Pod pieta maja 4cm pianki z przodu jakies 20mm. To daje 2cm spadku, to bardzo duzo. Tak duzy spadek powoduje dziwne uczucie jak sie postawi pierwsze kroki.
To czarne korytko jest z pianki. Usztywnienie jest z plastikowej plyty ktora widac jak sie spojrzy na podeszwe. Producent pisze ze to but treningowo-startowy, ale dla mnie to but dla ciezkich czlapaczy. Ludzi ktorzy chca zrzucic brzuch, spokojnie wolniutko sobie biegajac. Mimo ze but jest bardzo gruby to wcale nie jest tak miekki stad moj wniosek ze jest dla ciezkich osob, a sam przeciez waze 80kg. Podeszwa jest dosc sztywna i sprezysta. Jak sie zgine, to na samym poczatku ugiecia w miare lekko a potem juz ciezej i po puszczeniu az odskakuje, cos w stylu butow on-cloud (tak na podstawie filmiku oceniam).
To czarne korytko jest z pianki. Usztywnienie jest z plastikowej plyty ktora widac jak sie spojrzy na podeszwe. Producent pisze ze to but treningowo-startowy, ale dla mnie to but dla ciezkich czlapaczy. Ludzi ktorzy chca zrzucic brzuch, spokojnie wolniutko sobie biegajac. Mimo ze but jest bardzo gruby to wcale nie jest tak miekki stad moj wniosek ze jest dla ciezkich osob, a sam przeciez waze 80kg. Podeszwa jest dosc sztywna i sprezysta. Jak sie zgine, to na samym poczatku ugiecia w miare lekko a potem juz ciezej i po puszczeniu az odskakuje, cos w stylu butow on-cloud (tak na podstawie filmiku oceniam).
Ostatnio zmieniony 29 sie 2012, 10:51 przez yaro1986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
ZIgi to jest jeden z najdziwniejszych tworów jakie widziałem, do tego marketing który próbuje sprzedać słonia jako antylopę
nie wiem czy ci marketingowcy sami biegają pewnie już nie - jak tu biegać z przestrzelonymi kolanami?

-
- Rozgrzewający Się
a ja bardzo lubię te buty! i nie tylko ze względu na wygodę ale i wygląd
Dobra robota Reebok;) ja mam te: http://www.SPAMER/damskie-obuwie-spo ... -true.html

-
- Zaprawiony W Bojach
Podeszwa kompletnie nie nadaje sie w teren. Nie mowie tu o ciezkim gorskim terenie, ale nawet polna droga, czy sciezka w parku do dla nich za duzo. Podeszwa lapie kamyki i szyszki. Jest to strasznie upierdliwe, i czasem do szalu doprowadza. W ta dziure na piecie praktycznie caly czas jest wcisnieta jakas szyszka, w mniejsze szczeliny wciskaja sie kamyki i mniejsze szyszki.
-
- Zaprawiony W Bojach
bo to jest but do lansu w fitness klubie. można potruchtać w nim kwadransik na bieżni.
-
- Zaprawiony W Bojach
Uzyczylem buty do pobiegania bratu. Bra biega raczej z piety, spokojnie, dystanse do 10km, pelna rekreacja. Wazy lekko ponad 90kg i byl zadowolony z butow. Twierdzi ze bardzo fajnie sprezynuja, ze bardzo dobrze amortyzuja i sa bardzo przyjemne dla piety. Mi co prawda trudno to sobie wyobrazic ale takie sa jego spostrzezenia.