To prawda. Zawsze się znajdzie coś, co by się przydałoMartyna_K pisze:A jak się jakiś grosz już trafi, to aż się prosi wejść do sklepu sportowego

Moderator: infernal
To prawda. Zawsze się znajdzie coś, co by się przydałoMartyna_K pisze:A jak się jakiś grosz już trafi, to aż się prosi wejść do sklepu sportowego
Dzięki Mar_jasmar_jas pisze:Na treningu fajnie Ci czasy wychodzą.... będe trzymał kciuki za 1:50
Ja tam wolę faceta czyt. mężaAh, po co komu mężczyzna,jak można mieć parę nowiutkich butó do śmigania(nie bijcie Panowie!).
Martyna pisze:Ah, po co komu mężczyzna,jak można mieć parę nowiutkich butó do śmigania(nie bijcie Panowie!).
Ja nie często jestem w formieMartyna_K pisze:
Asiula coś czuję, ze Ty śmigniesz poniżej 1'50''...Wystarczy looknąć na Twoje treningi..A Ciocia Martyna nierzadko się myli
No właśnie zastanawiam się,jak to będzie w Szczecinie...Szczególnie zimą. Ale dużo miasto podobnież już od 5 rano zaczyna życie, więc trza będzie wcześniej wstawaćKanas78 pisze:Fajne te Twoje fuzekle! Uwazaj na siebie jak biegasz zło czai się wszędzie a debili nie brakuje. No i niestety z dnia na dzien coraz ciemniej...
Oj oby,oby...już lepiej zamilknę z tym półmaratonem, bo znając moje frajerskie szczęście, jeszcze wiatr przywołam i będzie d...a nie wynikLadyE pisze:widze ze szykuje sie niezla forma na polowke