Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za udział w zajęciach i w teście. Niebawem wrzucę wyniki, bo muszę uporać się z komórkowym pomiarem czasu.
Umiecie już biec na 800 ze startu rozstawnego, wiecie od którego momentu schodzi się do bandy, był nawet falstart, ale sędziowie uznali to za błąd aparatury. Powoli robi się diamentowo. Brakuje jeszcze ekipy z tv i relacji live na Eurosporcie lub Polsacie.
Umiecie już biec na 800 ze startu rozstawnego, wiecie od którego momentu schodzi się do bandy, był nawet falstart, ale sędziowie uznali to za błąd aparatury. Powoli robi się diamentowo. Brakuje jeszcze ekipy z tv i relacji live na Eurosporcie lub Polsacie.
- NomeNescio
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja tylko dodam, że tak słaby wynik na debiucie to na pewno wina mojej niedoleczonej kontuzji... Jako, że nikt nie gryzł to za tydzień też na pewno się pojawię.
-
- Stary Wyga
Chłopaki - czekam na krótka relacje z biegu w Towym Tomyslu .
Wyniki sprawdziłem - niezle ! a jakie wrazenia?
http://nkbchyzy.com/wp-content/uploads/ ... N_10km.pdf
Wyniki sprawdziłem - niezle ! a jakie wrazenia?
http://nkbchyzy.com/wp-content/uploads/ ... N_10km.pdf
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Bieg bardzo dobrze zorganizowany, trasa płaska i wygodna, nawet pogoda dopisała. Ja jestem bardzo rad a i chłopaki poprawili życiówki, więc chyba podzielają mój entuzjazm.
Po zawodach grochówka, a talon "na napój" okazał się wymienialny na piwo. Czego chcieć więcej?
Po zawodach grochówka, a talon "na napój" okazał się wymienialny na piwo. Czego chcieć więcej?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:12
Tak jak napisał Szymon, organizacja bardzo dobra, trasa płaska stąd pewnie łatwiej było o życiówkę . Bieg wart polecenia. Mam jedno zastrzeżenie, w moim przypadku talon "na napój" okazał się wymienialny na ...pepsi, cóż może jak pobiegnę w czasie poniżej 40 minut jak kolega to też mi na piwo wymienią
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
co prawda w życiu nie biegałem ośmiuset, ale za to od zawszę bardzo lubiłem schodzić do bandy.yacool pisze:wiecie od którego momentu schodzi się do bandy[...] Brakuje jeszcze ekipy z tv i relacji live na Eurosporcie lub Polsacie.
fine art of dying - prawie live
a, ten, tego... technika?
technika zaburza właściwy odbiór bólu -
który, jak wiadomo - jest wieczny, chwalebny i pożądany.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wstawiłem wyniki z ostatniego testu (na pierwszej stronie). Jedna osoba nie podpisała się pod swoim czasem. Poza tym jest ok. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, to proszę zgłaszać reklamacje do operatora sieci gsm.
-
- Dyskutant
Dorotka Gonitwa pisze:Dziękuję wszystkim za przybycie i silne wsparcie. To był mój debiut w prowadzeniu zajęć. Mam nadzieje, że wszystkim się podobało. Zapraszam za tydzień, wtedy nie zabraknie już naszego guru.
Dawno nie zrobiłam tak długiego rozbiegania. Tego mi było trzeba. Zarąbisty początek dnia.
Fotki z tego wydarzenia:)
https://plus.google.com/photos/10829175 ... 5983431793
Sorki, że tak późno!
Gebremarian Gazela Pasza de Zoo
-
- Dyskutant
Zapomniałem dodać, że bajbakowna zrobiła w niedzielę życiówkę na Półmaratonie w Wałbrzychu na ciężkiej trasie, z kilkoma konkretnymi podbiegami ( jeden z nich ponad 800 m i to razy 3 pętle!)
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 7&bieganie
Mapka i profil terenu:
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/ ... o_id=14679
Gebremarian Gazela Pasza de Zoo
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardzo fajnie Ewka. Widzę, że masz jeszcze sporo rezerw i szans na szybkie bieganie.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 50:00
Jako nowy nie jestem chyba do końca na bieżąco O jaką stronę chodzi? Możesz podać linka?yacool pisze:Wstawiłem wyniki z ostatniego testu (na pierwszej stronie). Jedna osoba nie podpisała się pod swoim czasem. Poza tym jest ok. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, to proszę zgłaszać reklamacje do operatora sieci gsm.
--
Pozdrawiam,
Marcin
-
- Dyskutant
na pierwszej stronie w tym topicu na samej gorze masz plik xls 'wyniki' - aktualizacja 2012-08-27
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
czołem. zamiast na Warmińską trafiłem na Warmię, więc opuszczę jutrzejsze zajęcia, ale będę z wami duchem