Witajcie,
jest może na forum osoba, która posiada zniżki albo znajomości ze zniżkami w Decathlonie i dodatkowo jest z Poznania? :D
Słyszałam kiedyś, że pracownicy mają chyba 30% taniej za zakup dowolnej rzeczy. Czy to prawda?
Poluję na spodenki, które niestety nie są w promocji...
http://www.decathlon.com.pl/PL/szorty-d ... 13512260/#
Co dziwne.. niebieskie są w promocji D:
http://www.decathlon.com.pl/PL/szorty-d ... 13512263/#
Pozdrawiam Was
Zniżki Decathlon
Moderator: beata
- lukizpaska
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:53
- Życiówka w maratonie: 4:25:xx
to może kup niebieskie? przecież to do biegania więc co za różnica?...
edit. Właśnie zauważyłem, że post jest w strefie kobiet - oczywiście, że niebieski a różowy to jest dramatyczna różnica i powyższa uwaga była bez sensu
edit. Właśnie zauważyłem, że post jest w strefie kobiet - oczywiście, że niebieski a różowy to jest dramatyczna różnica i powyższa uwaga była bez sensu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Ała" :P
Ogólnie chodziło mi o zniżki. :P
Niedługo się ochłodzi więc szykują się większe zakupy a te spodenki to tylko taki przykład
Pokazałam dwie opcje bo to dosyć zabawne, że różnica między różowym a niebieskim liczy aż 40 zł.
Tak czy inaczej każdą z opcji wolałabym kupić ze zniżką jeśli tylko byłaby taka możliwość...
Ogólnie chodziło mi o zniżki. :P
Niedługo się ochłodzi więc szykują się większe zakupy a te spodenki to tylko taki przykład
Pokazałam dwie opcje bo to dosyć zabawne, że różnica między różowym a niebieskim liczy aż 40 zł.
Tak czy inaczej każdą z opcji wolałabym kupić ze zniżką jeśli tylko byłaby taka możliwość...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
niestety trzeba się przyzwyczaić do męskich złośliwości na tym forum - nawet w strefie kobiet
muszą zaczepiać i już
co do zniżek to niestety nie pomogę
muszą zaczepiać i już
co do zniżek to niestety nie pomogę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pracownicy mają zniżki, ale tylko na rzeczy marek Decathlonu, Artengo, Kalenji itp (teraz kliknąłem na linki, o to Ci chodzi). Ale takich np butów Asics, Nike, czy innych Adidasów już ze zniżką nie kupią. I to nie jest aż 30% tylko chyba 10. Pomijając kwestię, że za taki handelek to można "polecieć" z pracy.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz