Asics Gel Fuji Atack- mial ktos stycznosc ?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Pytanie jak w temacie, czy ktos mial stycznosc z tym butem? Jaki ma on spadek pieta palce ? Jest raczej gietki czy mocno sztywny? Jak sie sprawuje w terenie ( kamienie, mokre szlaki, troche blota ) ?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja miałam styczność tylko podczas mierzenia w sklepie, spadek pięta palce nie za duży, ale dość sztywne (jak dla mnie).
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
ja biegam w Fuji Attack. podeszwa dobrze zabezpieczona przed kamieniami i skałami - bólu nie ma
. dobrze trzymają też na grząskim, bieżnik agresywny. w miarę przewiewne.
przy tym wszystkim ciągle lekkie, chociaż oczywiście minimale to nie są (ale pancerniaki też nie). but OK.
tu masz je w akcji:
http://www.youtube.com/watch?v=D0nsHB-f ... re=related

przy tym wszystkim ciągle lekkie, chociaż oczywiście minimale to nie są (ale pancerniaki też nie). but OK.
tu masz je w akcji:
http://www.youtube.com/watch?v=D0nsHB-f ... re=related
Go Hard Or Go Home
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
właśnie o to mi chodzi żeby dalej były lekkie, bardziej dynamiczne ale bardziej zabezpieczone. W swoich Faasach 250 Trail już kilka razy narzekałem w okolicach 35 km że jednak za mało wsparcia oferują, a te Aciscy są ciekawe.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
na takich dystansach w nich nie latałem - do 20km i bez narzekania.rockduck pisze:właśnie o to mi chodzi żeby dalej były lekkie, bardziej dynamiczne ale bardziej zabezpieczone. W swoich Faasach 250 Trail już kilka razy narzekałem w okolicach 35 km że jednak za mało wsparcia oferują, a te Aciscy są ciekawe.
górę mają lekką.
tu je masz, dla porównania, w zestawieniu z NB 790v2, które są też lekkie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Go Hard Or Go Home
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
zdecyduje się na te buty, bo cena zachęca, a poki co nic ciekawszego nie ma , dzieki za zdjęcia, za opinie 

- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
no, musiałem na szybko doczyścić obuwie do sesji - żeby jakoś wyglądało :Drockduck pisze:zdecyduje się na te buty, bo cena zachęca, a poki co nic ciekawszego nie ma , dzieki za zdjęcia, za opinie
widziałem, że teraz są w promie w sklepie biegacza - ja niestety płaciłem za nie więcej

Go Hard Or Go Home
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Tym bardziej dziekuje
, za 269 PLN wezme, nawet jak mi nie beda pasowaly to do chodzenia po gorach bede mial :D ale mysle ze beda spelnialy moje oczekiwania

- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
tu masz jeszcze jakąś inną reckę http://www.4run.pl/do-ataku-arkadiusz-g ... ji-attack/rockduck pisze:Tym bardziej dziekuje, za 269 PLN wezme, nawet jak mi nie beda pasowaly to do chodzenia po gorach bede mial :D ale mysle ze beda spelnialy moje oczekiwania
Go Hard Or Go Home