Bzium pisze: w najbliższą sobote JA się Wami zajmował bede...
jak się będziesz nami zajmował?
Bzium pisze: w najbliższą sobote JA się Wami zajmował bede...
Mieszkam przy DTŚ, koło RenaultBzium pisze:Z Świętochłowic jest Krzychu..ale on jeździ w kratkę. ja jadąc do katowic na BBLa jade przez bytom i świętochłowice..dtśką potem..Angua pisze:Witamchciałabym do was dołączyć, nie biegam długo, ale przydałoby się wsparcie kolegów, zwłaszcza, że zaczyna mi świtać myśl o tym, żeby wystartować może w jakichś zawodach
![]()
Jestem ze Świętochłowic, niestety nie mam samochodu, czy jest ktoś z moich okolic, z kim ewentualnie mogłabym się zabierać?
zabieraj także męża i pocieche...co to za problem:)Angua pisze:Mieszkam przy DTŚ, koło RenaultBzium pisze:Z Świętochłowic jest Krzychu..ale on jeździ w kratkę. ja jadąc do katowic na BBLa jade przez bytom i świętochłowice..dtśką potem..Angua pisze:Witamchciałabym do was dołączyć, nie biegam długo, ale przydałoby się wsparcie kolegów, zwłaszcza, że zaczyna mi świtać myśl o tym, żeby wystartować może w jakichś zawodach
![]()
Jestem ze Świętochłowic, niestety nie mam samochodu, czy jest ktoś z moich okolic, z kim ewentualnie mogłabym się zabierać?ja też raczej w kratkę, jak mąż nie będzie pracował, żeby mógł się pociechą zająć.
Hej,Angua pisze:Witamchciałabym do was dołączyć, nie biegam długo, ale przydałoby się wsparcie kolegów, zwłaszcza, że zaczyna mi świtać myśl o tym, żeby wystartować może w jakichś zawodach
![]()
Jestem ze Świętochłowic, niestety nie mam samochodu, czy jest ktoś z moich okolic, z kim ewentualnie mogłabym się zabierać?
wolfi pisze:Nie wiem czemu nie ma tu jeszcze tego artykułu
Bogactwo mojej wyobraźni w 100% pozna moja żona, a jako, ze taka się jeszcze nie urodziła...zachowam to dla siebie:)Początkująca pisze:Bzium Ty masz takie bogactwo wyobraźni?
prosze bardzo...Angua pisze:Dzięi za fajny trening, moje nogi też właśnie zaczęły się cieszyć, zwłaszcza mięśnie tylneGdzie mogę znaleźć fotki z dzisiejszych zajęć?
No coś Ty, musiałby mnie najpierw dogonićBzium pisze:prosze bardzo...Angua pisze:Dzięi za fajny trening, moje nogi też właśnie zaczęły się cieszyć, zwłaszcza mięśnie tylneGdzie mogę znaleźć fotki z dzisiejszych zajęć?
https://picasaweb.google.com/madalein.k ... 9708849490
a Tyłek boli bo mąż się wściekł????
Co z tego...podniecacie się jak nie wiem...agnieszka_ pisze:Klaudia, tak ładnie opisałaś sobotni trening - zaczynam żałować że byłam gdzie indziej
Darek, może za tydzień powtórka?
Link do zdjęć wrzuciłam też na fb; pięknie lataliście z piłkami; szacun!
Bzium pisze:Co z tego...podniecacie się jak nie wiem...agnieszka_ pisze:Klaudia, tak ładnie opisałaś sobotni trening - zaczynam żałować że byłam gdzie indziej
MAŁO NAS NA SPOTKANIACH...MAŁO,MAŁO MAŁO.....!!!!!
;P
Trzeba wypuścić na miasto dziewczyny w spódniczkach do bieganiaMadalein pisze:Bzium pisze:Co z tego...podniecacie się jak nie wiem...agnieszka_ pisze:Klaudia, tak ładnie opisałaś sobotni trening - zaczynam żałować że byłam gdzie indziej
MAŁO NAS NA SPOTKANIACH...MAŁO,MAŁO MAŁO.....!!!!!
;P
Śląsk nadal nie wie gdzie można pobiegać w Katowicach... Przydałaby się jakaś akcja promocyjna bo nie wszyscy słuchają radiowej trójki...