Wyborcza chce wykonczyc starszych ludzi
-
- Zaprawiony W Bojach
to chyba temat do zamknięcia 

-
- Zaprawiony W Bojach
ale cośmy sobie bez sensu pogadali to nasze 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie miej o to do siebie pretensji, nie obwiniaj się, zostałeś/zostaliśmy sprowokowani.Qba Krause pisze:ale cośmy sobie bez sensu pogadali to nasze

Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Fakt ze Twoje wierzenia(a wlasciwie to upublicznianie ich na forum tematycznym nie zwiazanym z religia ) sa dla mnie smieszne zeby nie napisac beznadziejnie glupie nie czyni mnie agresywnymQba Krause pisze:JAKIEJ AGRESJI!!!!????!!!!!?????!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Zaprawiony W Bojach
Dobra, nie będę używał emotikonek, tylko w nawiasie będę określał charakter wypowiedzi.bartek.p pisze:Biedni katolicy wy zawsze jestescie bez winy i poszkodowanimeszka pisze: Nie miej o to do siebie pretensji, nie obwiniaj się, zostałeś/zostaliśmy sprowokowani.
Np jak zażartuję, to po prawej stronie w nawiasie napiszę Żart- (żart)
Może tak być? Ewentualnie napisz jak Ty wolisz.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Na codzien w pracy musze ogladac pietnascie tysiecy razy modlacych sie muslimow,nie dajacych sobie nic przetlumaczyc i w zwaiazku z wyznaniem uprzywilejowanych sikhow,sluchac wkurwionych,obrazajacych wszystkie inne religje i niezle szydzacych z reszty ludzi i wyznan rodakow katolikow tak ze religii mam na codziem do wyzygania , a kiedy chce odpoczac i dla odmiany np poczytac o bieganiu lub o jakichs pierdolach luzno z nim zwiazanych i trafiam po raz kolejny na religijne spiewki robi mi sie niedobrze.Tak wiec wole abyscie swoja wiara dzielili sie z ludzmi ktorych ona interesuje na forach do tego celu stworzonych,pasuje Ci taka odpowiedz?meszka pisze:Może tak być? Ewentualnie napisz jak Ty wolisz.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:13
I to, że Ciebie gdzieś tam te skrajne przejawy "wiary" drażnią to znaczy, że w każdej innej sytuacji musisz robić wielkie halo bo ktoś pisze, że wierzy i mało tego robi to w sposób raczej pozytywny... Idzie sobie taki bartek.p ulicą i widzi jak ktoś, się przeżegnał więc od razu z miejsca krzyczy: "Ej to nie miejsce do tego, spierda.... do kościoła bla bla bla!!!!!!!!!!!!!!!!"
Sorry chłopie ale tak można odebrać Twoje wypowiedzi tutaj, a pisanie, że to forum o bieganiu i nie powinno się tu pisać o religii jest w moim odczuciu czymś dziecinnie niepoważnym. Ludzie jak wiadomo mają różniaste poglądy, nie wiem skąd w Twoim przekonaniu to, że CI "wierzący" są tacy źli, argument o tym, że chrześcijanie przez lata wymordowali tyle i tyle ludzi jest kompletnie niepoważny wszak ludzie to ludzie i mają własną wole oczywiście w tym kontekście i przede wszystkim wybrali long time ago złą drogę... tzw. "JABŁKOWĄ" i dostali szpica w zad z raju i zaczęli zabijać, gwałcić, plądrować, jeść dużo słodyczy i fast foodów, przejeżdżać przez pasy na rowerach, pluć podczas biegania........ uuuuu chyba przesadziłem z tymi przykładami... Reasumując można powiedzieć, że gdyby nie różnorodności między nami człowiekami to byłoby nudno, a to, że niektóre spośród człowieków i tu nieistotne czy katolik, czy muslim czy scjetolog, czy runlog (to ponoć też jakaś forma wiary i podobno w tzw. progres), czy ateista, czy deista czy jakikolwiek ktokolwiek... Wśród każdej z tych grup można spotkać PAJACA!!!
pozdro
Sorry chłopie ale tak można odebrać Twoje wypowiedzi tutaj, a pisanie, że to forum o bieganiu i nie powinno się tu pisać o religii jest w moim odczuciu czymś dziecinnie niepoważnym. Ludzie jak wiadomo mają różniaste poglądy, nie wiem skąd w Twoim przekonaniu to, że CI "wierzący" są tacy źli, argument o tym, że chrześcijanie przez lata wymordowali tyle i tyle ludzi jest kompletnie niepoważny wszak ludzie to ludzie i mają własną wole oczywiście w tym kontekście i przede wszystkim wybrali long time ago złą drogę... tzw. "JABŁKOWĄ" i dostali szpica w zad z raju i zaczęli zabijać, gwałcić, plądrować, jeść dużo słodyczy i fast foodów, przejeżdżać przez pasy na rowerach, pluć podczas biegania........ uuuuu chyba przesadziłem z tymi przykładami... Reasumując można powiedzieć, że gdyby nie różnorodności między nami człowiekami to byłoby nudno, a to, że niektóre spośród człowieków i tu nieistotne czy katolik, czy muslim czy scjetolog, czy runlog (to ponoć też jakaś forma wiary i podobno w tzw. progres), czy ateista, czy deista czy jakikolwiek ktokolwiek... Wśród każdej z tych grup można spotkać PAJACA!!!
pozdro
-
- Zaprawiony W Bojach
Śliczne,... Ten wątek jest potwierdzeniem tezy, że na forum o bieganiu, najlepiej rozwijają się wątki z bieganie nie wiele mające wspólnego,... 

-
- Zaprawiony W Bojach
Sam decydujesz co chcesz czytać, ja Cię nie zmuszam do czytania moich wynurzeń, mogłeś już dawno odpuścić sobie ten wątek.bartek.p pisze:Na codzien w pracy musze ogladac pietnascie tysiecy razy modlacych sie muslimow,nie dajacych sobie nic przetlumaczyc i w zwaiazku z wyznaniem uprzywilejowanych sikhow,sluchac wkurwionych,obrazajacych wszystkie inne religje i niezle szydzacych z reszty ludzi i wyznan rodakow katolikow tak ze religii mam na codziem do wyzygania , a kiedy chce odpoczac i dla odmiany np poczytac o bieganiu lub o jakichs pierdolach luzno z nim zwiazanych i trafiam po raz kolejny na religijne spiewki robi mi sie niedobrze.Tak wiec wole abyscie swoja wiara dzielili sie z ludzmi ktorych ona interesuje na forach do tego celu stworzonych,pasuje Ci taka odpowiedz?meszka pisze:Może tak być? Ewentualnie napisz jak Ty wolisz.
Zwłaszcza w dziale melanż. Katolików możesz obrażać do woli, spróbuj ortodoksyjnego Muzułmanina, sam piszesz, że masz okazję.
-
- Zaprawiony W Bojach
no, niestety taki mamy imidż, że pomimo twoich przywar musimy cię kochać 
także pisz sobie na zdrowie jak to się denerwujesz czytając posty nacechowane wiarą.
nie spalimy cię na stosie, obiecuję.

także pisz sobie na zdrowie jak to się denerwujesz czytając posty nacechowane wiarą.
nie spalimy cię na stosie, obiecuję.
-
- Zaprawiony W Bojach
Może teraz trochę na temat. Całkiem poważnie.
Nie chcę zapeszać, ale wieść niesie, plotka po Warszawie krąży, że GazWyb w wersji papierowej, od nowego roku znika z kiosków.
To dobra wiadomość, ale jest też zła, pewnie papier toaletowy zdrożeje.
Nie chcę zapeszać, ale wieść niesie, plotka po Warszawie krąży, że GazWyb w wersji papierowej, od nowego roku znika z kiosków.
To dobra wiadomość, ale jest też zła, pewnie papier toaletowy zdrożeje.