Uff! Udało się!
- TomaSz__
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wybaczcie ten mało skromny post, ale w moim najbliższym otoczeniu nie ma nikogo, kto interesuje się bieganiem. Pozostaje mi tylko pochwalić się przed Wami.
Pierwszy raz wziąłem udział w zorganizowanej imprezie biegowej – Gliwice 10 km. Czas zdecydowanie lepszy niż się spodziewałem (poniżej 45 min) Niestety trasa nie ma atestu, więc nie wiem czy uznać wynik jako życiówkę.
W dużej mierze to dzięki Wam forumowiczom udawało mi się w poprzednich latach wracać do biegania po dłuugich wymuszonych przerwach i wreszcie teraz zrealizować konkretny cel. Jestem z Wami już od czasów starego forum (chociaż w aktywności na forum dopiero się „rozgrzewam”)
Pozdrawiam
Tomek
Pierwszy raz wziąłem udział w zorganizowanej imprezie biegowej – Gliwice 10 km. Czas zdecydowanie lepszy niż się spodziewałem (poniżej 45 min) Niestety trasa nie ma atestu, więc nie wiem czy uznać wynik jako życiówkę.
W dużej mierze to dzięki Wam forumowiczom udawało mi się w poprzednich latach wracać do biegania po dłuugich wymuszonych przerwach i wreszcie teraz zrealizować konkretny cel. Jestem z Wami już od czasów starego forum (chociaż w aktywności na forum dopiero się „rozgrzewam”)
Pozdrawiam
Tomek
-
- Wyga
- Kontakt:
No i tak trzymac!
Mam nadzieje ze za jakis czas tez bede w stanie przebiec 10 km ponizej 45 min Na razie musze sie zadowolic gorszymi rezultatami...
Pozdrawiam
Mam nadzieje ze za jakis czas tez bede w stanie przebiec 10 km ponizej 45 min Na razie musze sie zadowolic gorszymi rezultatami...
Pozdrawiam
- raner
- Zaprawiony W Bojach
BRAWO BRAWO BRAWO
trenuj dalej poprawa wyników napewno będzie !!!
trenuj dalej poprawa wyników napewno będzie !!!
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
TomaSZ -Ty masz świetne tereny do biegania pod nosem. Jeździłam przez b.długi czas do Bytomskiego lasu ze znajomymi na coniedzielne bieganie. Autka zostawialiśmy za stadionem Radzionkowskim, biegliśmy 5km na drugą stronę lasu, do Miechowic i tam biegaliśmy n-pętelek po 2,6km, kto ile chciał, a potem powrót 5km. Na jesień chłopaki wznowią tam bieganie, możesz się do nich dołączyć?!
[b]szuuu[/b]
- TomaSz__
- Wyga
Do MacGor
To prawda, tereny są rzeczywiście świetne. Szkoda tylko, że dopiero od niedawna zacząłem je doceniać.
Biegam w innej części lasu niż Wy - od strony Zabrza. Może się kiedyś wybiorę do „Waszego” rejonu, tam teren jest chyba bardziej płaski. Niestety rzadko jest u mnie możliwe bieganie w niedzielę
Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Tomek
To prawda, tereny są rzeczywiście świetne. Szkoda tylko, że dopiero od niedawna zacząłem je doceniać.
Biegam w innej części lasu niż Wy - od strony Zabrza. Może się kiedyś wybiorę do „Waszego” rejonu, tam teren jest chyba bardziej płaski. Niestety rzadko jest u mnie możliwe bieganie w niedzielę
Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Tomek