Sylw3g - sweet komcie... :P
Moderator: infernal
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
AS propos tych przyspieszeń to u Greifa faktycznie coś takiego występuje.
Poleca się to robić naprzemiennie. W jednym tyg normalne długie wybieganie a w drugim z przyspieszeniem do TM.
To niezły test, bo jak po 20 km przyspieszysz do TM i utrzymasz to przez 10 to na maratonie jest dużo łatwiej.
Poleca się to robić naprzemiennie. W jednym tyg normalne długie wybieganie a w drugim z przyspieszeniem do TM.
To niezły test, bo jak po 20 km przyspieszysz do TM i utrzymasz to przez 10 to na maratonie jest dużo łatwiej.
-
- Zaprawiony W Bojach
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=10275
Sylwek, jako człeka doświadczonego, proszę o opinię w kwestii z linku. Pisząc o doświadczeniach, mam na myśli kontakty damsko-męskie a nie wypadanie macicy,...boże broń aby miał Cię coś takiego dopaść,...
Sylwek, jako człeka doświadczonego, proszę o opinię w kwestii z linku. Pisząc o doświadczeniach, mam na myśli kontakty damsko-męskie a nie wypadanie macicy,...boże broń aby miał Cię coś takiego dopaść,...
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Rany, ale żeś temat znalazł
Ja tam nie widzę dla siebie pola do popisu. Nie mam jakiejś szczególnej wiedzy na tematy z dyskusji pod tematem z linku . Z tego co widzę, to temat został wyczerpany przez autorkę, która pisze, że nie będzie wątku dla Pań, ale na szczęście są do tego inne portale. Dla mnie to Panie mogłyby sobie rozmawiać o wypadających macicach na wszystkich forach - przecież nie muszę tego czytać jak nie mam ochoty. Ryszard, niech już Ci odetną tą chemie, bo nuda Cię skłania do zabierania głosy w drażliwych tematach
Ja tam nie widzę dla siebie pola do popisu. Nie mam jakiejś szczególnej wiedzy na tematy z dyskusji pod tematem z linku . Z tego co widzę, to temat został wyczerpany przez autorkę, która pisze, że nie będzie wątku dla Pań, ale na szczęście są do tego inne portale. Dla mnie to Panie mogłyby sobie rozmawiać o wypadających macicach na wszystkich forach - przecież nie muszę tego czytać jak nie mam ochoty. Ryszard, niech już Ci odetną tą chemie, bo nuda Cię skłania do zabierania głosy w drażliwych tematach
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek, dałem spokój ale owa niewiasta, mendzi na prv i oczekuje sprostowań, przeprosin,...cholera wie czego,...
Pogmerałem na tej stronie dla Pań,... "Ruch", za przeproszeniem jest tam jak diabli,....
Rzecz skonsultowałem z kilkoma znajomymi biegaczkami. Gwarantuję Ci, że ta Pani nie chciała by przeczytać ich opinii,....
Sylwek, masz rację, z nadmiau wolnego czasu udzielam się w takich sprawach,...
Pogmerałem na tej stronie dla Pań,... "Ruch", za przeproszeniem jest tam jak diabli,....
Rzecz skonsultowałem z kilkoma znajomymi biegaczkami. Gwarantuję Ci, że ta Pani nie chciała by przeczytać ich opinii,....
Sylwek, masz rację, z nadmiau wolnego czasu udzielam się w takich sprawach,...
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
No widzisz, trzeba znaleźć sobie jakieś zajęcie, bo inaczej robimy dziwne rzeczy. Ja sobie skoczyłem na Orła i pooglądałem jak zawodowcy biegają, skaczą i rzucają na stadionie, na którym czasami trenuję. Fajne uczucie. Ludzi więcej niż rok temu.Sylwek, masz rację, z nadmiau wolnego czasu udzielam się w takich sprawach,...
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek, czy te kłopoty komunikacyjne które pojawiły się w stolicy, nie będą miały wpływu na maraton. Oczywiście, jeżeli się z nimi nie uporają. Ja nie znam Warszawy tak więc nie wiem jak przebiega trasa,...
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Będą, przynajmniej w tej konfiguracji trasy. Tronina szykuje alternatywną trasę na wszelki wypadek, ale liczą też, że tunel będzie "przejezdny"
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz, to i tak dobrze, że to się nie stało 20 września,...
Pewien dystans mają na podjęcie decyzji. Szkoda by było gdyby się coś spieprzyło. Zapowiada się super impreza,...
Pewien dystans mają na podjęcie decyzji. Szkoda by było gdyby się coś spieprzyło. Zapowiada się super impreza,...
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie to bez różnicy. Lubię tunel, ale nic się nie stanie jak go nie będzie. Może przerzucą kapkę więcej trasy na prawą stronę Wisły W końcu to ta "ciekawsza" strona
-
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie Sylwek pociskasz,...
Czekam na wynik. Od soboty ma być chłodniej,...
Czekam na wynik. Od soboty ma być chłodniej,...
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
idzie ochłodzenie można robić życiówki
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Oby to była prawda
Zerknąłem na pogodę i widzę, że może być burza Podczas burzy z włączonym gps-em nie bardzo będzie mi się chciało biegać
Zerknąłem na pogodę i widzę, że może być burza Podczas burzy z włączonym gps-em nie bardzo będzie mi się chciało biegać
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sylw3g , powodzenia na połówce. Trzymam kciuki!
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek, czytałeś tą informację,...
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 55474.html
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 55474.html
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Tylko nagłówek i bzdurne komentarze niezadowolonych z życia frustratów.
Więcej nie muszę
Więcej nie muszę