akurat tu się zgadzam - było mówione (Krzysiek wtedy mówił, że jest to dobra okazja, aby sprawdzić ile sekund sie komuś dołożyłoGrzesio80 pisze:po pierwsze na odprawie technicznej bylo 3 razy podreslane ze "... na przegibek biegniemy tam i z powrotem. w obie strony do pkt kontrolnego a zarazem zywieniowego..."
znakowanie na zejsciu tez bylo w postaci strzalek na krteczce... wprawdzie mizernie w tym deszczu te strzalki wygladaly ale byly
Komentarz do artykułu "Chudy Wawrzyniec" - 80 i 50 km. Nowy bieg po Beskidzie Żywieckim
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
-
jang
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Tu etatowy model
, dziękuję za pamięć Kulawy Psie.
Dziękuję też redakcji Biegania.pl za błyskawiczne opublikowanie mojej relacji:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=224&id=4262
Rano ją wysłałem, zrobiłem kilkunastokilometrowy trening, wracam, odpalam kompa i już jest
. Super
Trochę szkoda, że te enercetowe ubranka się nie załapały na foty, to chyba wyróżniało wizualnie ten ultramaraton.
Dziękuję też redakcji Biegania.pl za błyskawiczne opublikowanie mojej relacji:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=224&id=4262
Rano ją wysłałem, zrobiłem kilkunastokilometrowy trening, wracam, odpalam kompa i już jest
Trochę szkoda, że te enercetowe ubranka się nie załapały na foty, to chyba wyróżniało wizualnie ten ultramaraton.
Aby tylko nogi nieśli...
-
blink
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 53
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Pytam z ciekawości ponieważ nie znalazłem regulaminu. Jaki był limit na ukończenie poszczególnych tras.
Pozdroyx
EDIT:
-------------------------------------------------
Sorrki znalazłem już na www.chudywawrzyniec.pl - 16 godzin. Czy to znaczy, że był jeden limit na obie trasy?
Pozdroyx
EDIT:
-------------------------------------------------
Sorrki znalazłem już na www.chudywawrzyniec.pl - 16 godzin. Czy to znaczy, że był jeden limit na obie trasy?