OLIMPIADA 2016...SPRINT
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Haha,wiem chłopaki że to wydaje się głupie te całe rio i myślicie że kolejny gówniarz zaśmieca forum,ale naprawdę to coś wspaniałego być przed tysiącami widzów w czasie gdy serce o mało nie wyrrwie klatki nawet gdy się jest przegranym na olimpiadze to jednak jest satysfakcja ze sie było.Na euro byłem i gdy widziałem tych wszystkich ludzi to cuuuudowne
:)
A przecież niema rzeczy niemożliwych..

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Chlopie on jest na poczatku, wiec taki plan:paweł1946 pisze:To trenuj wedle mojego planuCayoBrah pisze:Haha,wiem chłopaki że to wydaje się głupie te całe rio i myślicie że kolejny gówniarz zaśmieca forum,ale naprawdę to coś wspaniałego być przed tysiącami widzów w czasie gdy serce o mało nie wyrrwie klatki nawet gdy się jest przegranym na olimpiadze to jednak jest satysfakcja ze sie było.Na euro byłem i gdy widziałem tych wszystkich ludzi to cuuuudowne:)
1' bieg luzny
1' chud
1' bieg luzny
1' chud
1' bieg luzny
Potem 3 dni przerwa. Jeszcze tylko 1442 dni.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
Dokładnie złoty medal albo browar przed kompemnic mu się nie stanie albo RIO albo nic

Do poprawienia:
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Do autora wątku (CayoBrah)
Większość nie potraktowała twojego posta poważnie (bo trudno go traktować poważnie). Ale na wypadek gdybyś pisał poważnie krótka rada.
Z twoich postów nie wynika, żebyś miał wyjątkowe predyspozycje ale trenować oczywiście możesz, chociaż raczej dla własnej satysfakcji, bo na wielkie wyniki w sprincie bym nie liczył. Sprintu nie da się trenować samodzielnie bez trenera. Można wykonywać pewne elementy, ale generalnie jest dużo ćwiczeń technicznych, płotków, które sensowne są tylko pod okiem trenera. Jak chcesz poczytać czegoś sensownego o treningu sprintera, to było kilka wątków - w których dorzdał użytkownik fotman.
Natomiast wszystko co pisze pawel1946 możesz zignorować, ani to zabawne ani sensowne merytorycznie.
Większość nie potraktowała twojego posta poważnie (bo trudno go traktować poważnie). Ale na wypadek gdybyś pisał poważnie krótka rada.
Z twoich postów nie wynika, żebyś miał wyjątkowe predyspozycje ale trenować oczywiście możesz, chociaż raczej dla własnej satysfakcji, bo na wielkie wyniki w sprincie bym nie liczył. Sprintu nie da się trenować samodzielnie bez trenera. Można wykonywać pewne elementy, ale generalnie jest dużo ćwiczeń technicznych, płotków, które sensowne są tylko pod okiem trenera. Jak chcesz poczytać czegoś sensownego o treningu sprintera, to było kilka wątków - w których dorzdał użytkownik fotman.
Natomiast wszystko co pisze pawel1946 możesz zignorować, ani to zabawne ani sensowne merytorycznie.
- szmitas
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:51
- Życiówka w maratonie: słaba :(
- Kontakt:
Czyli jest zwykłym rzemieślnikiem jakich tysiące, tylko szybsze buty ma?CayoBrah pisze:Usine bolt na 100m też nie ma predyspozycji a jakoś jest najlepszy
Współorganizator Lubońskiego Biegu Niepodległości 2011, 2012
http://www.biegniepodleglosci.lubon.pl
http://www.biegniepodleglosci.lubon.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:22
CayoBrah pisze:Usine bolt na 100m też nie ma predyspozycji a jakoś jest najlepszy
i tylko fartownie jako nieliczny broni tytułu mistrza olimpijskiego na tym dystansie ;/ <lol>