http://www.decathlon.com.pl/PL/sprinter ... 59896560/*
witam zakupiłem spodenki marki kalenji i mam dość głupie pytanko to sa spodenki do biegania...
ale na nie nic sie nie zakłada nie? :D
sorki za pytanie na które znam odpowiedz.. ale musze sie upewnić:D jak to jest z tymi warstwami :D
nie linczujcie mnie :D
spodenki
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Fakt link nie działa, ale wydaje mi się, że wiem o jakie Ci chodzi spodenki.
Też miałem dylemat jak pierwszy raz kupiłem spodenki z wszytymi gatkami. Pod nie nic nie zakładasz, bo będzie Ci niewygodnie
Też miałem dylemat jak pierwszy raz kupiłem spodenki z wszytymi gatkami. Pod nie nic nie zakładasz, bo będzie Ci niewygodnie

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
a ja zakładam pod takie spodenki slipy i nic nie gniecie i nie uwiera. zatem jak kto woli ;]
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
To pewnie te gatki: http://www.decathlon.com.pl/PL/sprinter ... 159896560/
Co kto lubi, niektórzy zakładają na nie jeszcze luźne gatki, traktując te jako zabezpieczenie przed ocieraniem ud, ale nie jest to wymagane
. Dużo ludzi biega w samych takich obciślakach.
Co kto lubi, niektórzy zakładają na nie jeszcze luźne gatki, traktując te jako zabezpieczenie przed ocieraniem ud, ale nie jest to wymagane

The faster you are, the slower life goes by.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie, nic się nie zakłada na nie. Pod nie można spokojnie coś założyć w razie potrzeby.
Z kolei jeśli chodzi o luźne spodenki startowe, to bez problemu można założyć pod nie slipy. Ostatnio odkryłem, że można nawet bez problemu dobre bokserki termoaktywne pod nie założyć, ale to się już mija z celem.
Z kolei jeśli chodzi o luźne spodenki startowe, to bez problemu można założyć pod nie slipy. Ostatnio odkryłem, że można nawet bez problemu dobre bokserki termoaktywne pod nie założyć, ale to się już mija z celem.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas