Igrzyska Londyn 2012
-
rufuz
IO Londyn 2012 to juz historia
Coz emocje po IO trzeba schowac do kieszeni bo za chwile zaczynaja sie jesienne maratony
brac ostro do roboty moi drodzy 
- mszary
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
właśnie chciałbym to zobaczyc bo wszyscy o tym gadają/piszą ale nigdzie już tego nie ma a na YT juz blokowany ten filmik...Gife pisze:ale Jasia Fasoli na otwarciu nic nie przebije
- ooco
- Zaprawiony W Bojach

mszary
cala ceremonia, tylko trzeba trochę z ip pokombinować
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... _Ceremony/
cala ceremonia, tylko trzeba trochę z ip pokombinować
-
EWA.MD
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 53.35
- Życiówka w maratonie: 4.33
Na szczęście nie uwierzyłam w prognozy (artykuł z czerwca) odnośnie tłumów na trasie i szans zobaczenia maratonu olimpijskiego z bliska. Kibicowałam zarówno Jarzyńskiej jak i Szostowi stojąc bezpośrednio przy trasie przy Victoria Embankment, gdzie można było oglądać przebiegających maratończykow sześć razy, wystarczyło przyjść godzinę wcześniej. Fantastyczne wrażenia! Polskich kibiców i polskich flag - praktycznie nie było, w przeciwieństwie do innych nacji.
-
KRZYSIEKBIEGA
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Gife-operuje fotką jaką sam dałem w dyskusji. Sam nie wiem co to za model, ale mocno jestem nim zainteresowany. Być może poprosze kogoś kto na jakiś maraton będzie się wybierał do Japonii żeby mi takie sprowadził (bez względu na cene, która sądze będzie wysoka)
Żyje po to, by biegać
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Tu jakość jest średnia, ale można obejrzeć bez problemu: http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.htmlooco pisze:mszary
cala ceremonia, tylko trzeba trochę z ip pokombinować![]()
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
dwa bardzo fajne teksty okołoolimpijskie Nagora - co, jak i dlaczego się działo na bieżni, z akcentem na występy naszych 800-metrowców. stanowczo do poczytania.
Biegow igrzyska - analiza
Biegowe igrzyska - Polacy
zdrówko
Biegow igrzyska - analiza
Biegowe igrzyska - Polacy
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
-
raweck
- Dyskutant

Popierammszary pisze: Wielkie "nie-brawa" dla TVP2 - nie dziwota, że ludzie nie chca abonamentu płacić. Jak podają, oficjalnie w programie że będzie relacja z maratonu mężczyzn a biegu (w którym biegnie przecież Polak) pokazują 10 minut a potem pokazują mecze to jest po prostu kpina z widzów, tych którzy czekają na konkretną relację.
Na szczeście wielkie brawa dla Eurosport - na nich zawsze można liczyć.
Takie jest moje zdanie.
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Tutaj się nie zgodzę. Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamySantiago pisze: a dodatkowo w tvp1 i tvp2 zapychają wolny czas bez użytecznymi reklamami w porównaniu do EuroSport
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
a na tvp jak już przerwą transmisję to prócz reklam i potrójnej (sic!) zapowiedzi sponsorów programu pokażą jeszcze studio z chylewską i kurzajewskim.lapka88 pisze:Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamy
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Gife
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Może się uda wcześniej je wypatrzeć gdzieś, a może jakiś Polak w Japonii by ogarnął sprawę?KRZYSIEKBIEGA pisze:Gife-operuje fotką jaką sam dałem w dyskusji. Sam nie wiem co to za model, ale mocno jestem nim zainteresowany. Być może poprosze kogoś kto na jakiś maraton będzie się wybierał do Japonii żeby mi takie sprowadził (bez względu na cene, która sądze będzie wysoka)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Tego nie wiem. Nie siedziałem ze stoperem włączonym podczas reklam. Na pewno na Eurosporcie reklamy są częściej.Santiago pisze:tak jak wyżej zostało napisane :uuusmiech:lapka88 pisze:Tutaj się nie zgodzę. Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamySantiago pisze: a dodatkowo w tvp1 i tvp2 zapychają wolny czas bez użytecznymi reklamami w porównaniu do EuroSport
a na EuroSporcie jest ich mnie w porównaniu do tvp hihi
-
RobsonP
- Wyga

Farah był świetny. Taktyka i mądrość biegania też na najwyższym poziomie. Ale był odchudzony!! Naprawde nie mam nic przeciwko Kenijczykom i Etiopczykom ( Haile jest wręcz genialny), ale dobrze, że jest rywalizacja i reszt świata jest już w stanie troche z nimi pobiegać. To dla danej konkurencji naprawdę duże urozmaicenie. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy i inni czołowi zawodnicy nabiorą wewnętrznej siły by walczyć z E. i K. Zobaczymy co przyniosą kolejne mityngi.
RobsonP
RobsonP
- Affinity
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 37:50
- Życiówka w maratonie: 3:08:09
Nie do końca rozumiem, skąd taka opinia.raweck pisze:Popierammszary pisze: Wielkie "nie-brawa" dla TVP2 - nie dziwota, że ludzie nie chca abonamentu płacić. Jak podają, oficjalnie w programie że będzie relacja z maratonu mężczyzn a biegu (w którym biegnie przecież Polak) pokazują 10 minut a potem pokazują mecze to jest po prostu kpina z widzów, tych którzy czekają na konkretną relację.
Na szczeście wielkie brawa dla Eurosport - na nich zawsze można liczyć.
Takie jest moje zdanie.
Na oficjalnej stronie sport.tvp.pl można było za darmo obejrzeć każdą konkurencję igrzysk w HD, bez reklam i komentatorów. Wielokrotnie wspominali o tym w studiu olimpijskim.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
...ja też nie rozumiem, czemu ludzie nie chcą płacić abonamentu telewizyjnego żeby obejrzeć w necie to co ich interesuje.
tym bardziej, że oficjalny nadawca internetowy igrzysk udostępnia wszystko za free, live i z pełnym archiwum do wglądu. (czego tvp zdaje się, nie robi)
zdrówko
tym bardziej, że oficjalny nadawca internetowy igrzysk udostępnia wszystko za free, live i z pełnym archiwum do wglądu. (czego tvp zdaje się, nie robi)
zdrówko
mastering the art of losing. even more.