Moderator: infernal
spoko spoko, jak jest ochota to i siły sie znajdapysia222 pisze:Ochota moze by byla , ale czy do tego czasu sily beda ?
do nastepnego roku czasu troche jest wiec i kondycje wyrobisz sobie bez problemu! a tereny masz spoko bo przynajmniej siłe robisz na gorkach wiec teoretycznie przechodząc z gorek i lasu na droge asfaltową powinnas czuc lekkosc i mocpysia222 pisze:ale ja mam beznadziejna kondycje w bieganiu i jezdze tylko na rowerze terenowym ( mieszkam pod Stutgartem wiec jezdze po gorkach z winogronami i lasach
haha nie przejmuj sie bo ja teżpysia222 pisze:Co gorsze jeszcze w zyciu nie siedzialam na rowerze szosowym .
panucci10 pisze: Jak sie chce to na wszytkim mozna ukonczyc triathlontak ze glowa do gory
![]()
pozdrawiam
heh no co ty! nawet bez konkretnego planu mozna wystartowac w triTak sie zastanawiam , ze chyba juz powoli trzeba siegnac po jakis plan tylko jakiBardzo , bardzo bym chciala wystartowac w triatlonie , tylko obawiam sie , ze bez jakiegos planu nici z tego .
Hej no jestem, jestem milo, ze jeszcze ktos o mnie pamieta:)panucci10 pisze:no nareszcie jakiś wpis! Co się działo? Leń zimowy Cie dopadł?
a trenujesz cośpysia222 pisze:Nowe wyzwanie 19.05.14 Triathlon (500m,20km,5km) zobaczymy co z tego wyjdzie:)