Sylw3g - sweet komcie... :P
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek, czy pisząc "bez szacunku", urzędasy, miałeś na myśli Panów Radnych, lub nie daj boże Panów Posłów,...?
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
Coś sie zaczęło dziać. W tym roku pierwsza edycja półmaratonu, dwa tygodnie przed W-wą, więc możesz zrobic sobie ostatni sprawdzian ;-PSylw3g pisze:W Płocku są jakieś biegi w ogóle? Kto by pomyślał
To fakt. Choć ostatnio cos sie ruszyło w kwestii rowerowej, to może i o bieganiu ktos pomyśli? Ale burmistrz ma ostatnio raczej inne rzeczy na głowie ;-PPPGostynin ma świetne trasy na jakieś biegi, szkoda tylko, że urzędasy tego nie widzą.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Tak, tak wiem Gość jest świetny
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek ten owoc po Polsku to GREJFRUT, czy jakoś tam.
BCCA, nie stosuj na pusty żołądek. Chociaż jakąś mini-kromeczkę wsuń,...
BCCA, nie stosuj na pusty żołądek. Chociaż jakąś mini-kromeczkę wsuń,...
-
- Zaprawiony W Bojach
gratuluje czasu
Sylw3g a to pozniej po biegu cos jeszcze bylo? ja czytalam w regulaminie ze medal dostaje sie na koniec wszystkich edycji i to pod warunkiem ze wezmiesz udzial w ilus tam biegach...
wiem ze rozdawane byly napoje i baton, znow cos przegapilam?
ah i w formularzu zgloszeniowym nie bylo chyba miejsca na nazwe druzyny?
Sylw3g a to pozniej po biegu cos jeszcze bylo? ja czytalam w regulaminie ze medal dostaje sie na koniec wszystkich edycji i to pod warunkiem ze wezmiesz udzial w ilus tam biegach...
wiem ze rozdawane byly napoje i baton, znow cos przegapilam?
ah i w formularzu zgloszeniowym nie bylo chyba miejsca na nazwe druzyny?
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Czas się tutaj nie liczy, zwykły trening.
Nie wiem jak to jest z medalem, nie interesowałem się tym, ale chyba jest jak mówisz, że po ukończeniu wszystkich (albo iluś tam) biegów z tego cyklu się go dostaje.
Kiepskie ze mnie źródło informacji
Nie wiem jak to jest z medalem, nie interesowałem się tym, ale chyba jest jak mówisz, że po ukończeniu wszystkich (albo iluś tam) biegów z tego cyklu się go dostaje.
Byłaś tam dzisiaj ? Wszyscy dostali napoje i batonika, a plecaczek po prostu wylosowałemwiem ze rozdawane byly napoje i baton, znow cos przegapilam?
Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia :Pah i w formularzu zgloszeniowym nie bylo chyba miejsca na nazwe druzyny?
Kiepskie ze mnie źródło informacji
-
- Zaprawiony W Bojach
ja tez dzis treningowo procz tego ponad 50km na rowerze
specjalnie zegarka nie wzielam zeby mnie nie kusilo a i tak PODOBNO bylam pierwsza kobieta :DDD
czasu nie znam ale na pewno gdzies daaaaleko za Toba
szkoda moze tez bym cos wylosowala :/
specjalnie zegarka nie wzielam zeby mnie nie kusilo a i tak PODOBNO bylam pierwsza kobieta :DDD
czasu nie znam ale na pewno gdzies daaaaleko za Toba
szkoda moze tez bym cos wylosowala :/
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Czasy wywiesili jakiś czas po biegu (były numerki zamiast nazwisk). Trzeba było zostać Jeżeli nie muszę po biegu nigdzie się śpieszyć, to lubię czekać do oficjalnego końca - ktoś przecież musi oklaskiwać najlepszych
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Nawet, jak czas nagli, warto po kąpieli iść zobaczyć listę wyników. Czasami można się mile zaskoczyć pozycją na zawodach
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
no rozumiem, ale tu najlepsi maja byc dopiero odczytani na koniec wrzesnia - tak przynajmniej wynika z regulaminu
myslalam ze tu mialo byc jak w falenicy, wbiegasz na mete i koniec. no to nastepnym razem (mam nadzieje ) zostane dluzej
jakbys planowal sie wybrac we wrzesniu to daj znac
z takim czasem to chyba musiales byc wysoko co?
Gife niestety organizator nie przewidzial natryskow a szkoda bo tak brudna po biegu jeszcze nie bylam
myslalam ze tu mialo byc jak w falenicy, wbiegasz na mete i koniec. no to nastepnym razem (mam nadzieje ) zostane dluzej
jakbys planowal sie wybrac we wrzesniu to daj znac
z takim czasem to chyba musiales byc wysoko co?
Gife niestety organizator nie przewidzial natryskow a szkoda bo tak brudna po biegu jeszcze nie bylam
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Nie no, było jak mówisz, ja tylko taki przykład podałemno rozumiem, ale tu najlepsi maja byc dopiero odczytani na koniec wrzesnia - tak przynajmniej wynika z regulaminu
A co jest we wrześniu? 30km w ramach cyklu? Jak tak, to może rzeczywiście bym się wybrał. Byłby to ciężki trening, ale bardzo potrzebny.jakbys planowal sie wybrac we wrzesniu to daj znac
Nie słodź Co prawda patrzyłem na wyniki końcowe, ale tylko zajrzałem na czas pierwszego miejsca. Poza tym, jakby mi zależało na miejscu, to bym jednak inaczej do tego podszedł. Tylko po co? I tak nie będę klasyfikowany, więc mam dobre, tanie źródło biegów przygotowawczych do maratonuz takim czasem to chyba musiales byc wysoko co?
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Hej Sylwek!Kurde dopiero się ogarnąłem .
Wielkie dzięki za życzenia
Pozdrawiam
Karol
Wielkie dzięki za życzenia
Pozdrawiam
Karol
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
Ale cyrk !Sorki.
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
Sylwek,nie wiem czy mnie wpuszczasz,czy jak,ale to ja ten komentarz przeniosłem
-
- Zaprawiony W Bojach
nastepny bieg to 25km. 30 niestety nie organizuja. ale dzis np podobno zwyciezca po zakonczonym biegu polecial sobie jeszcze jedno kolko
po 25 mozna zrobic to samo jak juz 25 bedziesz mial na koncie to szkoda tego nie wykorzystac i nie pociagnac jeszcze tych pieciu
po 25 mozna zrobic to samo jak juz 25 bedziesz mial na koncie to szkoda tego nie wykorzystac i nie pociagnac jeszcze tych pieciu