Kilka słów i porad na początek

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Obywatelkane
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No nie do końca z lubońskich stron,ale też blisko Poznania,konkretnie z Buku:)
Jeśli chodzi o buty już dokonałem wyboru i zakupu,trafiłem do sklepu na Kanałowej i faktycznie na podstawie oceny biegu dobrali mi chłopacy fajne wygodne buty,też New Balance,bo jak i w Twoim przypadku stopy mam bardzo szerokie i lepszego wyboru nie było,a na nogach miałem z 10 par:)
PKO
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to świetnie, pod kątem wygody oceniam NB bardzo wysoko, szkoda, że tak szybko załatwiłem je na twardej nawierzchni..Buk nie ma w bezpośrednim, sąsiedztwie lasu ale są na pewno spokojne polne drogi..Zawsze można pojechać za Wojnowice, tam jest trochę ziolono, albo za Opalenicę..O tej porze roku fajnie pewnie jest też nad Jez. Niepruszewskim, tylko nie wiem, czy można je obiec wokół..Na endomondo jest nawet jedna trasa wrzucona jako publiczna - 9.6km, z ul. Kościuszki na zach. polami w stronę Łagw ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Obywatelkane
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mieszkam niedaleko obwodnicy,i powiem szczerze lokalizacja strasznie zachęca mnie właśnie do biegania tą trasą,choć na pewno fakt iż biegam po kostce brukowej na moje stawy,kolana i kostki pozytywnie działać nie będzie:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ