LDeska pisze:mam nadzieję na rywalizację w jesiennym maratonie
ja startuję w Warszawie i biegnę na 3:40 ale tempo startowe chcę ustalić na 3:30 bo mam wrażenie że może się udać.
na bezpośrednią rywalizacje to w tym roku chyba nie zabardzo bo ja biegne we Wrocławiu a start docelowy to Poznań
i to właśnie w Poznaniu bede chciał zbliżyć sie do 3:30, ale nie wiem co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze Tobie sie uda:)!
Darekbe022 pisze:Wojtek masz może pulsometr ??
Mi osobiście teraz dużo pomaga jeżeli chodzi o tempa biegu. Zdecydowanie biegam równiej jeżeli chodzi o międzyczasy.
Nie wiem na 100 % czy jest to zasługa tego urządzenia, ale w każdym bądz razie ustabilizowałem tempa
.
pulsometr mam ale go nie używam od biegu w marzannie! Poprostu przy duzym wysilku jak chce nabrac glebszego oddechu to mam nadzieje ze mnie ogranicza, a jakbym go poluźnił to zowu spada wiec odpuscilem bieganie w pulsometrze
ambicje trzeba miec zawsze bo by czlowiek zwariował
jakos sobie narazie radze, ewentualnie ograniczam sen i gdzies tam wciskam bieg czy rower
jak sie chce to mozna to wszystko poukladac sam zobaczysz za niedlugo
mar_jas pisze:poza tym gratki, fajny czas testu na treningu....ja na treningu nie potrafię wykrzesać z siebie tyle....brakuje motywacji...a u ciebie całkiem przyjemnie to wyszło
przyjemnie moze dla oka
bo wysilek nie powiem ale byl duzy! Ale cieszy mnie to ze postep co do interrunu jest mimo ze nie trenowalem ni wząb predkosci tylko wytrzymalosc! Szczerze Ci powiem ze jak narazie na dyszce mi nie zalezy wiec sie nie staram
Krzychu M pisze:Niewyobrażam sobie,abym pokonał 42,195km w 3:33.
Krzysiek dasz rade
jeszcze troche czasu jest zeby w głowie to przetrawić
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015