Jak więc to jest z tym składem koszulek do biegania co powinno być, na co zwracać uwagę? Czy w koszulce biegowej może występować bawełna?
Dokładnie tak. Poza tym warto pamiętać, że poliester jest najtańszym syntetykiem i pewnie stąd jego popularność wśród producentówyaro1986 pisze:Dodatki bawelny wcale nie musza byc zle, ale niewiwlkie dodatki. Natomiast 60% to zdecydowanie za duzo, bedzie strasznie chlonac wode. Nie musi byc 100%poliester bo sa takze inne tkaniny ktore maja podobne wlasciwosci
ale co zobaczę?Sportowiec_78 pisze: a zobaczysz o co chodzi w koszulce technicznej,
No ja akurat nie śmigam w decathlonowych tylko go sport, ale również ich bazowy model. Na zmianę z nike i brooksem, które owszem cieszą ładniejszym, bardziej dopasowanym do kobiecej sylwetki krojem (i jak płacę za nie 2-3 razy więcej, to wiem, że właśnie za to...no + reklama), ale oddychają jak ów go sport. Nie śmierdzą, nie obcierają.Sportowiec_78 pisze: Proponuje spróbować pobiegać w koszulce z tkanin technicznych a zobaczysz o co chodzi w koszulce technicznej, bo stwierdzenie - ceny do jakości - z czym to się je, do czego porównujesz? Po 2 min biegu w tej koszulce gotuje się twój organizm nie mówiąc już o podrażnieniach i zapachu.
Noszac ten model koszulki nie mam problemow poruszonych wyzej.Sportowiec_78 pisze:Proponuje spróbować pobiegać w koszulce z tkanin technicznych a zobaczysz o co chodzi w koszulce technicznej, bo stwierdzenie - ceny do jakości - z czym to się je, do czego porównujesz? Po 2 min biegu w tej koszulce gotuje się twój organizm nie mówiąc już o podrażnieniach i zapachu.aro05 pisze:Witam
biegam w koszulkach z serii:
http://www.decathlon.com.pl/PL/t-shirt- ... -65197083/
ktore w skladaja sie w 100% z poliester i jestem bardzo zadowolony. Jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci to trudno znalesc cos bardziej konkurencyjnego (podobnie jak z innymi productami z Decathlon).