1500m
- REDSI
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czolem
ja dodaje sobie dziennie po 2minuty zeby poprawiac swoje wyniki.tak jest dobrze mysle dla organizmu.
wydaje mi sie ze jesli trenujesz codziennie,a dobrze sie odzywiasz to mozesz sprobowac nawet w tydzien..
ja dodaje sobie dziennie po 2minuty zeby poprawiac swoje wyniki.tak jest dobrze mysle dla organizmu.
wydaje mi sie ze jesli trenujesz codziennie,a dobrze sie odzywiasz to mozesz sprobowac nawet w tydzien..
REDSI
-
- Wyga
nio fajne podejscie:) czyli jak zaczynasz z czasem 2 minuty to po roku bedziesz biegal okolo 720 minut
nieno ogolnie good
powodzenia zycze:) a co do tego to spokojnie mozna sie poprawic o 5 sekund w 2 tygodnie tylko najpierw powiedz co biegałes wczesniej 

"Kto nie dąży do rzeczy niemozliwych nigdy ich nie osiagnie"
-
- Wyga
poszukaj tutaj treningow, jest ich tu mnostwo
m.in. http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=914
pozdro

pozdro
"Kto nie dąży do rzeczy niemozliwych nigdy ich nie osiagnie"
- mich81
- Wyga
bardzo dobry wynik z takich treningow pobiegles proponuje raz w tygodniu pobiegac po rozbieganku rytmy 6-10 razy 100 na 3/4 sily. przy takich predkosciach zadnej filozofii nie potrzeba:) na razie. pamietaj abys czul luz:)
ale jezeli jest to mozliwe na twoim miejscu poszukalbym jakiegos trenera:) koniecznie, bo bieganie na rozpiskach z internetu do niczego nie prowadzi.a za rok pod dobrą opieką mozesz i 4,10 poleciec:) serio mowię znam sie na tym. pozdrawiam.
ale jezeli jest to mozliwe na twoim miejscu poszukalbym jakiegos trenera:) koniecznie, bo bieganie na rozpiskach z internetu do niczego nie prowadzi.a za rok pod dobrą opieką mozesz i 4,10 poleciec:) serio mowię znam sie na tym. pozdrawiam.
biegnij Forrest !!!