1500m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mic128
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
Chciałbym się dowiedzieć, czy można sie poprawić o około 5sek. na 1500m w 2 tygodnie. Dzisiaj miałem czas 4,50 na bieżni, a chciałbym jak najszybciej zejść poniżej 4:45. Bardzo proszę o odpowiedź!
PKO
Awatar użytkownika
REDSI
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czolem
ja dodaje sobie dziennie po 2minuty zeby poprawiac swoje wyniki.tak jest dobrze mysle dla organizmu.
wydaje mi sie ze jesli trenujesz codziennie,a dobrze sie odzywiasz to mozesz sprobowac nawet w tydzien..
REDSI
Szeregowiec Ryan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nio fajne podejscie:) czyli jak zaczynasz z czasem 2 minuty to po roku bedziesz biegal okolo 720  minut :) nieno ogolnie good :-) powodzenia zycze:) a co do tego to spokojnie mozna sie poprawic o 5 sekund w 2 tygodnie tylko najpierw powiedz co biegałes wczesniej :)
"Kto nie dąży do rzeczy niemozliwych nigdy ich nie osiagnie"
mic128
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam 3-4 razy w tygodniu po 5-7km. W miare równym tempem.
mic128
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A może mi ktoś powiedziec jak powinienem przez te najbliższe 2 tyg. trenować? Krótsze dystanse i szybciej i dłuższe wolniej? Aha, jesli to ważne to mam 18lat, 175cm, chyba okolo 60kg:)
Szeregowiec Ryan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

poszukaj tutaj treningow, jest ich tu mnostwo :) m.in.  http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=914

pozdro
"Kto nie dąży do rzeczy niemozliwych nigdy ich nie osiagnie"
Awatar użytkownika
mich81
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bardzo dobry wynik z takich treningow pobiegles proponuje raz w tygodniu pobiegac po rozbieganku rytmy 6-10 razy 100 na 3/4 sily. przy takich predkosciach zadnej filozofii nie potrzeba:) na razie. pamietaj abys czul luz:)

ale jezeli jest to mozliwe na twoim miejscu poszukalbym jakiegos trenera:) koniecznie, bo bieganie na rozpiskach z internetu do niczego nie prowadzi.a za rok pod dobrą opieką mozesz i 4,10 poleciec:) serio mowię znam sie na tym. pozdrawiam.
biegnij Forrest !!!
mic128
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Skoro mówisz, że moge mieć 4,10 to chyba musze szybko tego trenera poszukać!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ