ch..era medit!!!
ja tu sie rozpisuje a ty masz przeciez niezlya zalamke...
tak mi przykro.ja dwa tygodnie pialam z powodu odciskow!!
uwazaj na te markowe buty, nie wszystkie sa tak dobre jak ich opis.
kupilam sobie takie adidasy jak bylam w szwajcarii,wlasnie do biegania firmy ADIDAS i tak mnie pieknioe zalĂŠatwily pomimo ze byly rozchodzone przez mojegop kuzyna ktory ma wieksza noge odemnie..na podeszwie zrobil mi sie babel wypelniony krwia..i pop bieganiu.a chcialam sprobowac sil w maratonie w Lausannie w Szwajcarii, ktory odbyl sie wlasnie w ten weekend...i co i D..a!
pozdrawiam
Czy mogę biec pólmaraton.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bąbel się zrobił bo były właśnie rozchodozne przez inną stopę. Źle trzymały piętę- był luz i obtarły.
Trzeba było przespać się z kompresem z sody oczyszczonej (wata+gaza+folia+mały bandażyk) a na dzień zasmarować Nitrofurazonem lub zalać Betadine plus plaster i nie byłoby problemu.
Trzeba było przespać się z kompresem z sody oczyszczonej (wata+gaza+folia+mały bandażyk) a na dzień zasmarować Nitrofurazonem lub zalać Betadine plus plaster i nie byłoby problemu.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- Medit
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem, jestem..............
Byłam na dłuższej delegacji i nie miałąm okazji zaglądnąć na forum.
W tydzień po pólmaratonie biegłam jeszcze 10km. Uzyskany czas był bardzo słaby, a najgorsze, że po biegu tak bardzo bolała mnie noga, że nie mogłam normalnie chodzić. Musiałam przerwać treningi i zrobić badania. teraz czekam na wizytę u ortopedy i dopiero wtedy zobaczę co dalej.
Poza tym sprawiłam sobie nowe butki: assics 1100, są rewelacyjnie wygodne. Niestety na razie stoją w szafie i czekają aż wylecze kontuzję.........
Pozdrawiam wszystkich.
Byłam na dłuższej delegacji i nie miałąm okazji zaglądnąć na forum.
W tydzień po pólmaratonie biegłam jeszcze 10km. Uzyskany czas był bardzo słaby, a najgorsze, że po biegu tak bardzo bolała mnie noga, że nie mogłam normalnie chodzić. Musiałam przerwać treningi i zrobić badania. teraz czekam na wizytę u ortopedy i dopiero wtedy zobaczę co dalej.
Poza tym sprawiłam sobie nowe butki: assics 1100, są rewelacyjnie wygodne. Niestety na razie stoją w szafie i czekają aż wylecze kontuzję.........
Pozdrawiam wszystkich.
Medit