Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

sesameq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Justyna.S pisze:Mogę się przyłączyć ? :)

Od niedawna zaczęłam biegać i fajnie było by mieć za wsparcie jakieś koleżanki i forum :)
I ja i ja... też chcę dołączyć :)
Również biegam od niedawna, dietę zmieniłam, waga stoi, a kondycja jest coraz lepsza - tego jestem pewna.
Mnie dopada mega apetyt na wszystko co w zasięgu ręki w weekendy, szczególnie gdy męża i dzieci nie ma w okolicy i dodatkowo jestem po bieganiu :hahaha:
Ale najczęściej rozglądam się za orzechami i żelkami :hejhej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

siema dziewczyny
byłam wczoraj na babiej górze
i wiecie co, tam było CHŁODNO!!!!
:hahaha:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dont_ask pisze:siema dziewczyny
byłam wczoraj na babiej górze
i wiecie co, tam było CHŁODNO!!!!
:hahaha:
Zazdroszczę, góry.... rozmarzyłam się :usmiech:
sesameq pisze: I ja i ja... też chcę dołączyć :)
Również biegam od niedawna, dietę zmieniłam, waga stoi, a kondycja jest coraz lepsza - tego jestem pewna.
Mnie dopada mega apetyt na wszystko co w zasięgu ręki w weekendy, szczególnie gdy męża i dzieci nie ma w okolicy i dodatkowo jestem po bieganiu :hahaha:
Ale najczęściej rozglądam się za orzechami i żelkami :hejhej:
Ja wczoraj sobie trochę popuściłam, więc dzisiaj muszę spalić krówki :hahaha:
A co do braku spadku wagi, to tutaj ładnie widać, dlaczego waga stoi, a wyglądamy lepiej http://demotywatory.pl/3850781 - dla ludzi o mocnych nerwach :hahaha:

W ramach wprowadzania sportu w życie kupiłam dzisiaj dziecku rowerek biegowy i fotelik rowerowy, będziemy śmigać na urlopie ile wlezie :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Angua pisze:A co do braku spadku wagi, to tutaj ładnie widać, dlaczego waga stoi, a wyglądamy lepiej http://demotywatory.pl/3850781 - dla ludzi o mocnych nerwach :hahaha:
wrzucę to sobie na tapetę i jutro chyba się pomierzę z każdej strony;)
Angua pisze:W ramach wprowadzania sportu w życie kupiłam dzisiaj dziecku rowerek biegowy i fotelik rowerowy, będziemy śmigać na urlopie ile wlezie :taktak:
dzieci to dobre towarzystwo do ćwiczeń. Któregoś dnia obie córy mi skakały po macie i brzuszki razem ze mną robiły :hahaha:
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z dzieckiakami fajowo.
Ale ....
Czasami fajowo bez nich. Tak sobie polecieć w las, albo popływać i nie słyszeć ciamkania, marudzenia pytań "dlaczego?", nie martwić się, nie myśleć. Być przez godzinę szczęśliwą egoistką :ble:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

dont_ask pisze:Tak sobie polecieć w las, albo popływać i nie słyszeć ciamkania, marudzenia pytań "dlaczego?", nie martwić się, nie myśleć. Być przez godzinę szczęśliwą egoistką :ble:
... i chyba to własnie w bieganiu kocham najbardziej :echech: :oczko: Jedyna godzina w ciągu dnia dla siebie!!! :oczko:

Sesameq... nie chce mi wysłać wiadomosci do Ciebie :smutek: Nie wiem dlaczego, ciągle ja mam w folderze "do wysłania" :smutek: Mozesz odbierac wiadomosci od wszystkich uzytkowników?
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jesli jest w folderze do wyslania tzn ze jescze nie zostala przeczytana ;)
sesameq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
dont_ask pisze:Tak sobie polecieć w las, albo popływać i nie słyszeć ciamkania, marudzenia pytań "dlaczego?", nie martwić się, nie myśleć. Być przez godzinę szczęśliwą egoistką :ble:
... i chyba to własnie w bieganiu kocham najbardziej :echech: :oczko: Jedyna godzina w ciągu dnia dla siebie!!! :oczko:
Ja po cichy liczę na to, że dzieci będą chciały zostać na kolejne dwa tygodnie u babci i dziadka, wtedy to chyba dwa razy dziennie będę biegać :spoko:

Sesameq... nie chce mi wysłać wiadomosci do Ciebie :smutek: Nie wiem dlaczego, ciągle ja mam w folderze "do wysłania" :smutek: Mozesz odbierac wiadomosci od wszystkich uzytkowników?
Mnie tez to zaskoczyło przy pierwszej wiadomości i myslałam, że nie mogę pisać wiadomości, ale tutaj pewnie tak jest, jak LadyE napisała, że wiadomość przez chwilę przechowywana jest w tym folderze "do wysłania".
wiec jednak Bieganie connecting people :hej:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dont_ask pisze:Z dzieckiakami fajowo.
Ale ....
Czasami fajowo bez nich. Tak sobie polecieć w las, albo popływać i nie słyszeć ciamkania, marudzenia pytań "dlaczego?", nie martwić się, nie myśleć. Być przez godzinę szczęśliwą egoistką :ble:
Dokładnie. "Dlaczego" i "maaamaaa!" :hahaha: Chwila bez myślenia, bo ja się odmóżdżam całkiem, słucham sobie muzyki i resztę mam w głębokim poważaniu.

Chyba częściej będe jadła krówki, albo mambę przed biegiem (wcisnęłam całą kostkę :hejhej: ), bo wczoraj po raz pierwszy zaliczyłam ponad 7km i w dodatku znowu poprawiłam życiówkę na 5km :taktak: a wydawało mi się, że tak powoli szuram. Ale dzisiaj niestety paluszki bolą :echech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:jesli jest w folderze do wyslania tzn ze jescze nie zostala przeczytana ;)

No i znów jestem mądrzejsza o kolejną informację :hahaha:
Dzieki, nie wpadłam na to :tonieja:
Endo

Awatar użytkownika
Justyna.S
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja wam idzie bieganie przez ostatnie kilka dni? :)

Ja jako początkowa biegaczka dziś mam za sobą 5km - 34min :)

Co sądzicie o bieganiu codziennie, powoli bieganie to u mnie rytuał każdego dnia, a wiem że informacje są podzielone, że lepiej dać odpocząć mięśniom inni mówią jak lubisz to biegaj itp. Sama nie wiem co robić bo dużą frajdę sprawia mi codzienny trening o 5 rano :) tylko czy to mi jakoś nie zaszkodzi ?
Awatar użytkownika
Justyna.S
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
LadyE pisze:jesli jest w folderze do wyslania tzn ze jescze nie zostala przeczytana ;)

No i znów jestem mądrzejsza o kolejną informację :hahaha:
Dzieki, nie wpadłam na to :tonieja:

Oglądam Twój blog na bieżąco bardzo mi się podoba, a to że zgubiłaś tyle kg robi OGROMNE wrażenie, jeśli zechcesz się podzielić informacją jak to uczyniłaś byłabym wdzięczna :)
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Justyna.S pisze:
Oglądam Twój blog na bieżąco bardzo mi się podoba, a to że zgubiłaś tyle kg robi OGROMNE wrażenie, jeśli zechcesz się podzielić informacją jak to uczyniłaś byłabym wdzięczna :)
... sie okaze ile odzyskałam podczas pobytu na wczasach :taktak: :oczko: jem tu wszystko, mniej biegam... oby tylko max 2 kg :hahaha:
Endo

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odliczam już czas do urlopu :taktak: chyba już w piątek śmigamy na wieś. Będę biegać po polach, lasach i ścieżkach, plus rowerek :taktak: ostatnio zwiększyłam zakres biegania o 2km (dla mnie spora różnica) i nie wiem, czy nie za szybko, bo w trakcie biegu przedwczoraj po prostu mi się odechciało i wróciłam do domu spacerkiem. Po raz pierwszy mi się coś takiego zdarzyło. I oby po raz ostatni.
Asiula pisze: ... sie okaze ile odzyskałam podczas pobytu na wczasach :taktak: :oczko: jem tu wszystko, mniej biegam... oby tylko max 2 kg :hahaha:
2 tygodnie bez wagi jeee :hahaha: ciekawość będzie Cię zżerała za kilka dni. Mhm...może wezmę wagę ze sobą na urlop? Eee, pozwolę sobie na niespodziankę :oczko:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Odliczam już czas do urlopu :taktak: chyba już w piątek śmigamy na wieś. Będę biegać po polach, lasach i ścieżkach,
no psiory wiejskie uważaj!!!

A ja wysłałam swoje dziecię jedyne na obóz i zamiast cieszyć się wolnością, biegać, pływać i uprawiać dziki seks, to ja siedzę w kącie, tęsknie, rozpaczam i się denerwuje!!
O ludzie rozum mi odebrało i wszelką chęć do działania!!!
ODPOWIEDZ