MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

WajOla pisze:Ps. Ma ktoś jakiś sposób na zwalczanie skurczu łydek? Magnez a oprócz tego? Dzisiaj w nocy myślałam, że umieram tak straszny mnie ,, złapał" do teraz noga boli:(
Na mocny skurcz najlepszy BenGay - po kilkunastu sekundach zero bólu (a miałem skurcze takie że czułem jak by mi kość łamał mięsień ). Jest niestety jeden efekt uboczny mocny zapach kamfory mi nie przeszkadza akurat ale reszta domowników ma trochę inne zdanie ;-).

Pozdrawiam
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich za udział w dziku i tego że każdy zrobił to co zaplanował ja akurat poniżej 55min i się udało :-).

A tu parę fotek z dzisiejszego biegu:

https://picasaweb.google.com/1113894466 ... /BiegDzika

Pozdrawiam
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej,
pietia jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Poniżej linki do zdjęć z sobotnich zajęć:
facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
picasa: https://picasaweb.google.com/wajdapiotr ... directlink

pozdrawiamy i do zobaczenia w sobotę :D
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Gratulacje dla wszystkich za udział w dziku i tego że każdy zrobił to co zaplanował ja akurat poniżej 55min i się udało :-).

A tu parę fotek z dzisiejszego biegu:

https://picasaweb.google.com/1113894466 ... /BiegDzika

Pozdrawiam
dzięki za linka ze zdjęciami :-)
możesz podać gdzie go znalazłeś?
jak znajdziesz jeszcze jakąś galerię to dawaj ją tu :-) w sumie to sporo tych paparazzi stało na trasie, więc może coś jeszcze uda znaleźć oprócz oficjalnej galerii, która powinna sie pojawić za parę dni na stronie.
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Udało mi się namierzyć jeszcze to: https://picasaweb.google.com/1075449053 ... eg20120715

Na oficjalnej stronie tez zawsze jest jakaś galeria ale jeszcze nie aktualizowali wczorajszych zawodów....

Na Krynice zapisany ( Życiowa Dziesiątka Taurona - 10km) jadę na cały weekend z festiwalem biegowym...jak ktoś ma ochotę pojechać to serdecznie zapraszam - noclegi wstępnie klepnąłem w Tyliczu.

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Super fotki z Dzika, pogoda dopisała, niestety mi kolanko mi nie pozwoliło na start. Muszę mu dać odpocząć. Szczerze to w niedzielę rano bardziej mnie bolało niż po maratonie w Górach Stołowych, dziwne bo to już tydzień minął. Myślę że odpoczynek przynajmniej do środy.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

kadil pisze:Super fotki z Dzika, pogoda dopisała, niestety mi kolanko mi nie pozwoliło na start. Muszę mu dać odpocząć. Szczerze to w niedzielę rano bardziej mnie bolało niż po maratonie w Górach Stołowych, dziwne bo to już tydzień minął. Myślę że odpoczynek przynajmniej do środy.
Zafunduj sobie opaskę na kolano, taką z otworem na rzepkę. Jak mnie kiedyś bolało właśnie taką kupiłem i po 2 tygodniach zapomniałem o bólu. Zakładałem na treningi i do pracy a jak mnie zaczęła drażnić to zdejmowałem.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Dzięki za radę wczoraj się nad tym zastanawiałem, powoli też będę włączał jakiś ćwiczenia:
http://www.trener.pl/index.php/mid/3/fi ... /offsetk/0
no i na równoważni, czy platformie gumowej.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

HEJ,
poniżej kilka informacji.
1. http://www.biegambolubie.com.pl/oficjal ... i-bbl.html jest możliwość nadruku MIKOŁÓW na plecach pod BBL. Ceny obowiązują te które są na stronie. Dofinansowania od MOSiRu nie dostaniemy ponieważ nie będzie jego logo. Może jeszcze coś pogadam ale wątpię czy się uda. Temat koszulek do obgadania na priv i w najbliższą sobotę.
2. UWAGA KONKURS!!!!! :-)

Drugi zegarek Suunto tym razem powędruje do osoby, która w najciekawszy sposób dokończy zdanie BiegamBo...

W konkursie mogą wziąć udział członkowie Clubu BbL, którzy znajdują się na oficjalnej liście na naszej stronie internetowej (http://www.biegambolubie.com.pl/zawodnicy.html).

Żeby zostać członkiem Clubu trzeba choć raz wziąć udział w zawodach reprezentując BbL i zgłosić ten fakt do nas - pisząc na adres fundacja@fundacjabieganie.pl (imię, nazwisko, impreza, w której reprezentowaliście Club BbL) lub informując trenerów w swoim mieście.

Odpowiedzi przesyłajcie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl. Na Wasze pomysły czekamy do wtorku, 24 lipca, do północy :-)

pozdrawiam i do zobaczenia :D
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:HEJ,
poniżej kilka informacji.
1. http://www.biegambolubie.com.pl/oficjal ... i-bbl.html jest możliwość nadruku MIKOŁÓW na plecach pod BBL. Ceny obowiązują te które są na stronie. Dofinansowania od MOSiRu nie dostaniemy ponieważ nie będzie jego logo. Może jeszcze coś pogadam ale wątpię czy się uda. Temat koszulek do obgadania na priv i w najbliższą sobotę.
2. UWAGA KONKURS!!!!! :-)

Drugi zegarek Suunto tym razem powędruje do osoby, która w najciekawszy sposób dokończy zdanie BiegamBo...

W konkursie mogą wziąć udział członkowie Clubu BbL, którzy znajdują się na oficjalnej liście na naszej stronie internetowej (http://www.biegambolubie.com.pl/zawodnicy.html).

Żeby zostać członkiem Clubu trzeba choć raz wziąć udział w zawodach reprezentując BbL i zgłosić ten fakt do nas - pisząc na adres fundacja@fundacjabieganie.pl (imię, nazwisko, impreza, w której reprezentowaliście Club BbL) lub informując trenerów w swoim mieście.

Odpowiedzi przesyłajcie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl. Na Wasze pomysły czekamy do wtorku, 24 lipca, do północy :-)

pozdrawiam i do zobaczenia :D
Tak właśnie myślałem, że w końcu ktoś tam wpadnie na ten pomysł, z jednej strony dobrze, bo przynajmniej wszyscy będą mieli takie same koszulki, a z drugiej szkoda, bo chciałbym mieć na niej napisane Mikołów, i herb naszego miasta :usmiech:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pietia !!
Mikołów możemy mieć napisane. Gorzej niestety z herbem :/
Wszystko do obgadania. Równie dobrze sami możemy sobie zrobić takie koszulki - pogadać z UM lub MOSiR i wtedy może da radę takie wyrwać nawet za friko. Rzecz do dyskusji. pozdro :D
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podoba mi się ta koszulka, fajna będzie..ale nie jako startowka.....szukam aktualnie dla siebie ale takiej na ramiączkach...bieganie z rękawkami coraz bardziej mnie drażni....to pewnie taką niebieską też wezmę a oprócz tego trzeba sobie sprawić typowo startową ... pogadamy w sobotę na spokojnie :)

Komentarze
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej!
W sobotę porozmawiamy o koszulkach- będziemy już zapisywać chętne osoby na listę :)
Mam nadzieję, że uda nam się je pozyskać jak najszybciej. Napis Mikołów też będzie, prawdopodobnie pod Biegam Bo Lubie Team.
Pozdrawiam i udanego dnia, mam nadzieję, że pogoda w sobotę będzie trochę mniej kapryśna...
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:pietia !!
Mikołów możemy mieć napisane. Gorzej niestety z herbem :/
Wszystko do obgadania. Równie dobrze sami możemy sobie zrobić takie koszulki - pogadać z UM lub MOSiR i wtedy może da radę takie wyrwać nawet za friko. Rzecz do dyskusji. pozdro :D
A to w takim razie przepraszam :hej: Już zmykam za karę do kąta :ble:

W takim razie w sobotę pogadamy, o ile w ogóle będę, bo nie wiem o której Jacek chce jechać do Dobrodzienia :usmiech:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post