Poszukuje osób, które lubią sobie czasami pojechać tak z 40-60 km

Dziś sobie zrobiłem wycieczkę rowerową do Chełmna. Lubię tą trasę, bo jest mały ruch, dobre drogi i fajne okolice

balek13 pisze:Witam! Pozwolę sobie stanąć nieco w "obronie Piły". Po pierwsze w tym roku trasa ma być łatwiejsza (to się okaże) - tak przynajmniej jest napisane na stronie organizatora, po drugie termin - wrzesień - temperatura może być bardzo różna, faktycznie 2011 było ciepłoAdrian26 pisze:Rogosline, moge spytać z ciekawości jak długo już biegasz?
Jeżeli chodzi o Piłę, to generalnie fajna impreza. W każdym razie są dwa minusy. Pierwszy to dość trudna trasa, przynajmniej jeżeli chodzi o drugą część dystansu. Pamiętam, że w zeszłym roku były dwa dość długie podbiegi, no i upał, bo 28 stopniDrugi minus to wysokość opłaty startowej. Pamiętam, że do ostatniego momentu nie wiedziałem czy na tą imprezę pojadę. W końcu na kilka dni przed imprezą zamknęli zapisy internetowe i w dniu startu musiałem zapłacić 90 zł...chyba lekka przesada za koszulkę, pamiątkowy medal i baton
, co do opłaty to do 27 lipca jeśli się nie mylę 45zł - i dużo i mało, trzeba jednak zrozumieć organizatora: przygotować 2500 pakietów lub...3500 to robi różnicę, nie powinno więc dziwić że kwota rośnie tuż przed imprezą, no i koszulka: moja nawet z 2010 ładnie się "trzyma" chociaż jej nie oszczędzam w szafie. Podsumowując polecam te zawody,ale to oczywiście kwestia indywidualnych preferencji. PS. Rogosline biega stosunkowo niedługo ale to talenciak!!
Cześć! Z tym "bieganiem z nami" to troszkę popłynąłeś, Tomir pomyka po cztery z kawałkiem, Ty podobnie, a ja po sześć - słownie 6 min(i to nie na mile, a na km)fabin pisze:balek13 pisze:Witam! Pozwolę sobie stanąć nieco w "obronie Piły". Po pierwsze w tym roku trasa ma być łatwiejsza (to się okaże) - tak przynajmniej jest napisane na stronie organizatora, po drugie termin - wrzesień - temperatura może być bardzo różna, faktycznie 2011 było ciepłoAdrian26 pisze:Rogosline, moge spytać z ciekawości jak długo już biegasz?
Jeżeli chodzi o Piłę, to generalnie fajna impreza. W każdym razie są dwa minusy. Pierwszy to dość trudna trasa, przynajmniej jeżeli chodzi o drugą część dystansu. Pamiętam, że w zeszłym roku były dwa dość długie podbiegi, no i upał, bo 28 stopniDrugi minus to wysokość opłaty startowej. Pamiętam, że do ostatniego momentu nie wiedziałem czy na tą imprezę pojadę. W końcu na kilka dni przed imprezą zamknęli zapisy internetowe i w dniu startu musiałem zapłacić 90 zł...chyba lekka przesada za koszulkę, pamiątkowy medal i baton
, co do opłaty to do 27 lipca jeśli się nie mylę 45zł - i dużo i mało, trzeba jednak zrozumieć organizatora: przygotować 2500 pakietów lub...3500 to robi różnicę, nie powinno więc dziwić że kwota rośnie tuż przed imprezą, no i koszulka: moja nawet z 2010 ładnie się "trzyma" chociaż jej nie oszczędzam w szafie. Podsumowując polecam te zawody,ale to oczywiście kwestia indywidualnych preferencji. PS. Rogosline biega stosunkowo niedługo ale to talenciak!!
To prawda temperatura w zeszłym roku była zabójcza he he he, organizacja super ( oprócz ilości Toytoy'ów na starcie - 4 szt. !!! ). Piotr, rozumiem że w Pile i Poznaniu biegniesz z nami tzn. Tomir, ...![]()
Jaki planujesz czas?
Jeśli chodzi o Poznań to będę mógł odebrać Wam pakiety, będę tam już od piątku, oczywiście jeśli chcecie. Muszę tylko sprawdzić czy jest taka możliwość.
Pozdrawiam,
Marcin