ale nie biegaj jeszcze jak cie tak boli tylko smaruj 2-3 rzy dziennie i po 2 dniach bedzie duzio lepiej
 ale nie biegaj jeszcze jak cie tak boli tylko smaruj 2-3 rzy dziennie i po 2 dniach bedzie duzio lepiej  . życze szybkiego powrotu do zdrowia
. życze szybkiego powrotu do zdrowia 

ale nie biegaj jeszcze jak cie tak boli tylko smaruj 2-3 rzy dziennie i po 2 dniach bedzie duzio lepiej
 ale nie biegaj jeszcze jak cie tak boli tylko smaruj 2-3 rzy dziennie i po 2 dniach bedzie duzio lepiej  . życze szybkiego powrotu do zdrowia
. życze szybkiego powrotu do zdrowia

fajny relaks polaczony z treningiem
 fajny relaks polaczony z treningiem 
 ,
,

,odpoczynek bedzie tylko na +
,odpoczynek bedzie tylko na + niechcialo mi sie isc na trening a tu takie czasy ciekawe jak jotro pojdzie apisze ci jotro po treningu,,
 niechcialo mi sie isc na trening a tu takie czasy ciekawe jak jotro pojdzie apisze ci jotro po treningu,,
Nie zaszkodzi co 2-3godz na 10-15min owinięty gałgankiem aby nie podrażniać skóry- Choć najlepszy efekt jest jak zastosuje się jak najprędzej (nieprzypadkowo w TV- można zobaczyć jak w wypaku jakiegoś urazu- lekarze psikają zawodników takim sprayem- on ma działanie chłodzące)Quote: from natalijka on 2:05 pm on Oct. 8, 2005
. Bo wczoraj chyba naciagnełam sobie ścięgno Achillesa i okropnie boli! . Wiesz co pomaga na bolace ścięgno? Może lodem okładać?