Nigdy takich rzeczy nawet nie mierzyłem, to nie wiem czy w ogóle rozmiar dobrze bym wybrał.
Podejdę obadać, a najwyżej jak nie będę pewny, to poczekam do wizyty w decathlonie..
masz na myśli tepi_r pisze:Kupiłem te legginsy z LIDLa, jakościowo to samo co można spotkać w decathlonie. Niestety rozmiar M (najmniejszy) większy niż L z Decathlonu. Nie mają nawet ściągacza, tak aby można było zawiązać żeby nie spadały.
Potwierdzam. Rozmiar L tych legginsów jest duży, ale to nie byłby problem. Problemem jest brak ściągacza. Na moje niewprawne oko da się go wykonać chałupniczo, czyli zainstalować gumkę w pasie, ale mam niedosyt. Nawet się cieszę, że sprzęt do biegania był dziś rano bardzo przebrany, bo pewnie bym kupił coś więcej i żałował. Eksperyment z Lidlem uważam za niezbyt udany i wracam do Decathlonu.pi_r pisze:Kupiłem te legginsy z LIDLa, jakościowo to samo co można spotkać w decathlonie. Niestety rozmiar M (najmniejszy) większy niż L z Decathlonu. Nie mają nawet ściągacza, tak aby można było zawiązać żeby nie spadały.
ja bym opisał im na facebooku co za gówno wypuścili, sam już to zrobiłem. Może jak będzie więcej wpisów to zareagują. Lidl zrobił ludzi w ciula: zwykły, najtańszy poliester sprzedali jako odzież do bieganiaDamianS pisze:Krótkie spodenki kleją się do ciała jak folia. Nadal pozostanę przy leginsach. Koszulka wyjęta z opakowania i zabrana na trening skutecznie wyszlifowała mi sutki. Jeśli po praniu będzie to samo zaliczy śmietnik. Jedynie z czego jestem zadowolony to skarpetki. Stopa jest sucha i skarpeta również nie trzyma wilgoci.
fuji pisze:Chciałbym spróbować biegania w obcisłych spodenkach krótkich (pewnie na początku pod zwykłe spodenki) - je się zakłada bez bielizny??
Jak mam opcję kupić w lidlu, lub w decathlonie - to gdzie się skierować?
Proszę o szybkie info, bo spodenki w lidlu nie będą czekać
otóż to. W ubiegłym roku mieli rzeczy super mieli, a w tym roku jest badziew.iza121 pisze:Osobiście uważam, że rzeczy z lidla kiedyś były lepszej jakości, teraz to się zrobiła masówka jak każda inna, choć nie można ukryć, że nadal stosunek cena/jakość w wielu przypadkach jest korzystny
Prawdopodobnie jesteś jedyną osobą która jeszcze nie wie... wątków na ten temat i informacji jest u nas na forum od groma.. i dlaczego u Ciebie dopiero od jutra skoro wszędzie od zeszłej soboty? i w większości sklepów towar już mocno przebrany.. Gdzie Ty mieszkasz?MatJK pisze:Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą. Od jutra rusza sprzedaż odzieży w Lidlu. Tym razem i ja, po przeczytaniu tego tematu, zamierzam wybrać sie na małe zakupy.