Marcin Sawuła pisze:To co, robimy zgrupowanie w Niepołomicach ze wspólną rozgrzeweczką i kolejnymi zdjęciami do Vogue'a?
Dla mnie bomba pomysł, ja lecę z numerem 626, niech każdy kto chce być na okładce wpisze swój numer

Marcin Sawuła pisze:To co, robimy zgrupowanie w Niepołomicach ze wspólną rozgrzeweczką i kolejnymi zdjęciami do Vogue'a?
Ja mam 751 i poproszę zdjęcie z lewego profilu gdyż ponoć ten lewy jest bardziej medialnyDarekbe022 pisze:Marcin Sawuła pisze:To co, robimy zgrupowanie w Niepołomicach ze wspólną rozgrzeweczką i kolejnymi zdjęciami do Vogue'a?
Dla mnie bomba pomysł, ja lecę z numerem 626, niech każdy kto chce być na okładce wpisze swój numer
+Marcin Sawuła pisze:Darekbe022 numer 626
Jimmyk numer 751 ( prosi o zdjęcie z lewego profilu gdyż ponoć ten lewy jest bardziej medialny )
Marcin Sawuła 542
Zdecydowanie też tak myślę i również uważam, że świetnie by się to prezentowało. Taka "rozpoznawalność" na pewno mogłaby przyciągnąć wiele ciekawskich spojrzeń, a przez to i nowych uczestników zajęć, a sama inicjatywa najpewniej też by na tym zyskała... Bo wiecie, to by wyglądało jak jedna kochająca się rodzina w takich samych koszulkachdamiannn pisze:Myśle, że wraca też jak bumerang temat koszulek. Spora grupa nas biegnie, fajnie by było pokazać, że wszyscy z jednego team-u