Bieganie Rzeszów
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
- Życiówka w maratonie: brak
Podejrzewam, że w lipcu będę trenował jakieś dwa tygodnie i w sierpniu około trzech tygodni w Rzeszowie, więc można będzie się zgadywać, w niedziele gazele i gepardy biegają o 9 spod tunelu przy zaporze, w soboty jest bbl na Resovii, ale gdyby ktoś miał jakieś inne fajne traski na dłuższe wybiegania to chętnie się zapoznam:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
ja biegam wzdluz wiskola wieczorami moge z wami biegac moj numer 885618713
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1
- Kontakt:
Hej,
Ja od jutra jestem na delegacji w Rzeszowie.
Nie znam kompletnie okolic, wiem, że będę w hotelu przy ul. Lubelskiej. Daleko mam do Wisłoka ? Ewentualnie na co się kierować samochodzikiem ? Może dołączę
Ja od jutra jestem na delegacji w Rzeszowie.
Nie znam kompletnie okolic, wiem, że będę w hotelu przy ul. Lubelskiej. Daleko mam do Wisłoka ? Ewentualnie na co się kierować samochodzikiem ? Może dołączę
- avenue
- Rozgrzewający Się
Od Lubelskiej do Wisłoka jest spory kawałek, kieruj się w stronę Marszałkowskiej, potem Cieplińskiego a dalej w kierunku hali sportowej Podpromie, albo w okolice stadionu Stali Rzeszów... ja będę w czwartek, dopiero niestety:(
-
- Rozgrzewający Się
avenue moze w czawartek chcesz pobiegac? kolo 21? jesli tak to napisz sms gdzie bys chciala sie spotkac moze kolo tunelu o 21 w czwartek?
-
- Rozgrzewający Się
Czy jest w Rzeszowie jakaś grupa biegowa biegająca wieczorami w okolicach Wisłoka? Było by miło dołączyć - poproszę o namiar. Ja od początku sierpnia jestem na 8 miesiecznej delegacji i byłoby miło z kimś pobiegać - zawsze to raźniej. W razie czego podaję swój namiar: 697 697 386.
BTW
Mam na imię Łukasz. Mieszkam w okolicach Matuszczaka. Preferuję biegi 10km wzwyż.
BTW
Mam na imię Łukasz. Mieszkam w okolicach Matuszczaka. Preferuję biegi 10km wzwyż.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Ja chętnie pobiegam, najlepiej okolice wisłoka - planty.
Po przerwie myślę że szału nie będzie, także jak ktoś ma chęc najlepiej priw lub mai:
lkrzeszow11@gmail.com
Ja chętnie pobiegam, najlepiej okolice wisłoka - planty.
Po przerwie myślę że szału nie będzie, także jak ktoś ma chęc najlepiej priw lub mai:
lkrzeszow11@gmail.com
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56
Czesc.
Sporo osob biega w Rzeszowie, ale malo osob wypowiada sie na forum. Na osiedlu projektant wieczorami jest pelno biegaczy.
Ja biegam z osiedla projektant na kielanowke i spowrotem, w zaleznosci od wybrania trasy wychodzi od 8km do 14 km.
Jezeli jest ktos chetny pobiegac tempem okolo 6min/km to zapraszam
Sporo osob biega w Rzeszowie, ale malo osob wypowiada sie na forum. Na osiedlu projektant wieczorami jest pelno biegaczy.
Ja biegam z osiedla projektant na kielanowke i spowrotem, w zaleznosci od wybrania trasy wychodzi od 8km do 14 km.
Jezeli jest ktos chetny pobiegac tempem okolo 6min/km to zapraszam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50m:22s
Hej:-) ja biegam w okolicach Warszawskiej i ogólnie na 1000-leciu/Staromieściu. Biegam wtorki, czwartki około 17:30. W sobotę i niedzielę biegam rano. W niedzielę dłuższe wybiegania spokojne ok. 20km, czasem więcej. W inne dni to tak ok. 10km. Można pobiegać razem jeśli Ci pasuje pora:-)kamilo pisze:Czy jest tu ktoś biegający w okolicy ulicy Warszawskiej ?
Jeśli jest jeszcze ktoś kto biega w tych okolicach to chętnie się dołącze:-)
Pozdrawiam, Bartek