MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej,
na to że ostatnio niestety biegam tylko na zajęciach w sobotę jestem z Pszczyny bardzo zadowolony. Przebiegłem w czasie 44:14 co przy takim upale uznaję za swój sukces.
Zresztą każdy ukończony bieg jest dla mnie sukcesem :D
polecam artykuł gdzie tym razem bardzo dużo miejsca poświęcili naszemu miastu:
http://www.biegambolubie.com.pl/club-bb ... ejszy.html
na to że ostatnio niestety biegam tylko na zajęciach w sobotę jestem z Pszczyny bardzo zadowolony. Przebiegłem w czasie 44:14 co przy takim upale uznaję za swój sukces.
Zresztą każdy ukończony bieg jest dla mnie sukcesem :D
polecam artykuł gdzie tym razem bardzo dużo miejsca poświęcili naszemu miastu:
http://www.biegambolubie.com.pl/club-bb ... ejszy.html
- J@SIEK
- Stary Wyga
Jakie luksusy widzę, trzypaskowe szefostwo, napoje w rękach, pełen profesjonalizm. Eh, jeden raz Was zostawić i takie zmiany...
Gratuluję wyników.
PS. Jutro jadę do Decathlonu szukać męskich topów
Gratuluję wyników.
PS. Jutro jadę do Decathlonu szukać męskich topów
- kadil
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:38
- Życiówka w maratonie: 4:03:36
No jestem pod wrażeniem w Pszczynie same super wyniki. Gratulacje dla wszystkich.
Jackma ten czas z Bukowna 00:36:50 to Twój i ty piszesz że przegrałeś z upałem, chyba nie wiesz co to porażka .
Mi też super poszło szczególnie, że to rekonesans. Rajd przygodowy w prawdzie musi być trochę bardziej na luzie, (trzeba uważać na ruch uliczny).
Ale zajęliśmy 5!!! miejsce w Silesia Adventure Race, a trasa drugiego dnia rajdu (80 km rowerem) prowadziła przez Mikołów i tu było do zrealizowania parę punktów. Tak że brak doświadczenia nadgoniliśmy znajomością terenu, niestety brak znajomości sudoku pogrzebał nasze szanse na wyższą lokatę.
Pozdrowienia, i szkoda że mnie nie było w sobotę, ale oszczędzałem siły, mam nadzieję że mnie nie minął znowu skok wzwyż.
Jackma ten czas z Bukowna 00:36:50 to Twój i ty piszesz że przegrałeś z upałem, chyba nie wiesz co to porażka .
Mi też super poszło szczególnie, że to rekonesans. Rajd przygodowy w prawdzie musi być trochę bardziej na luzie, (trzeba uważać na ruch uliczny).
Ale zajęliśmy 5!!! miejsce w Silesia Adventure Race, a trasa drugiego dnia rajdu (80 km rowerem) prowadziła przez Mikołów i tu było do zrealizowania parę punktów. Tak że brak doświadczenia nadgoniliśmy znajomością terenu, niestety brak znajomości sudoku pogrzebał nasze szanse na wyższą lokatę.
Pozdrowienia, i szkoda że mnie nie było w sobotę, ale oszczędzałem siły, mam nadzieję że mnie nie minął znowu skok wzwyż.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Między przegraną a porażką jest spora różnica. Wiem, że stać mnie na lepszy czas i to na prawie płaskiej trasie jaka jest w Bukownie. Patrząc na warunki pogodowe to z czasu jestem zadowolony.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
rośniemy w siłę. Przypominam o ostatnim tygodniu zapisów do Rybnickiego Półmaratonu Księżycowego - wtedy opłata tylko/aż 40zł. 7 osób zapisanych http://www.online.datasport.com.pl/zapi ... /index.php - Jasiek fajny wpis - cieszy fakt że dzięki BBL :-D
Dziś wspominamy pierwsze zajęcia niektórych z Was. Ciężko było przebiec 4 okrążenia a teraz każdy daje radę. Tylko tak trzymać - przychodzić na zajęcia a będziemy nagradzać powerade - dzięki czemu zapewne będą coraz lepsze wyniki.
Kadil gratulacje, nie martw się ja także nigdy nie rozwiązałem jeszcze sudoku. Czas zacząć :-D
Dziś wspominamy pierwsze zajęcia niektórych z Was. Ciężko było przebiec 4 okrążenia a teraz każdy daje radę. Tylko tak trzymać - przychodzić na zajęcia a będziemy nagradzać powerade - dzięki czemu zapewne będą coraz lepsze wyniki.
Kadil gratulacje, nie martw się ja także nigdy nie rozwiązałem jeszcze sudoku. Czas zacząć :-D
- J@SIEK
- Stary Wyga
Hm, z tym sudoku to tak mi się przypomina, że kiedyś bawiłem się jakąś aplikacją do "rozwiązywania" sudoku. Ale to byłoby niesportowe...
Ciekawe jestem też bardzo tych 80km rowerowych, co gdzie, jak, jak szybko...
Ostatnio żonka zmotywowała mnie w końcu i uruchomiłem rower. Byłem sceptyczny, bo po ponad pół roku przerwy myślałem że będzie kicha. A tu jednak nie, bieganie daje siłę! Może trochę nogi mam słabsze niż w ubiegłych latach (ale wtedy miesięcznie potrafiłem do 1000 dociągnąć na rowerze), ale ogólna kondycja bardzo ok.
Aaaa, i jeszcze jedno
Gdzieś na bieganie.pl jest artykułpoświęcony truchtaniu, i tam fragment:
Ciekawe jestem też bardzo tych 80km rowerowych, co gdzie, jak, jak szybko...
Ostatnio żonka zmotywowała mnie w końcu i uruchomiłem rower. Byłem sceptyczny, bo po ponad pół roku przerwy myślałem że będzie kicha. A tu jednak nie, bieganie daje siłę! Może trochę nogi mam słabsze niż w ubiegłych latach (ale wtedy miesięcznie potrafiłem do 1000 dociągnąć na rowerze), ale ogólna kondycja bardzo ok.
Aaaa, i jeszcze jedno
Gdzieś na bieganie.pl jest artykułpoświęcony truchtaniu, i tam fragment:
No i byłem sobie w górach, i jak zwykle taka ok. 5km trasa po żwirze ciągle w dół, i kurde, truchtem łatwiej niż marszem. I to w wysokich butach i plecaku!Trucht można dopiero uważać za w pełni opanowany, kiedy młody zawodnik zautomatyzuje go do tego stopnia, że będzie odczuwał mniejsze zmęczenie posuwając się truchtem niż marszem.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Hej.
Tak jak niektórym mówiłem w sobotę wieczorem wyjechałem z grupą zapaleńców (100 osób) na wschód słońca na DiablaK szczyt Babiej Góry (1725m). Raz na kilka lat uda się że można zobaczyć wschód słońca bo z reguły albo leje albo jest niebo zachmurzone i jest zimno.
Tym razem było rewelacyjnie, mogliśmy podziwiać przepiękny wschód słońca. Na wszystkich po zejściu z Babiej Góry czekało ognisko, kiełbasa i piwko. Zresztą sami zobaczcie.
Tak jak niektórym mówiłem w sobotę wieczorem wyjechałem z grupą zapaleńców (100 osób) na wschód słońca na DiablaK szczyt Babiej Góry (1725m). Raz na kilka lat uda się że można zobaczyć wschód słońca bo z reguły albo leje albo jest niebo zachmurzone i jest zimno.
Tym razem było rewelacyjnie, mogliśmy podziwiać przepiękny wschód słońca. Na wszystkich po zejściu z Babiej Góry czekało ognisko, kiełbasa i piwko. Zresztą sami zobaczcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Na Księżycowy jest juz komplet, limit 700 osób wyczerpany.... został trochę ponad tydzień....też już nie mogę się doczekać debiutu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Adam śliczne zdjęcia, następne BBL Mikołów na Babiej :D
Co do półmaratonu to będzie ciekawie. Także pierwszy raz startuję w tej imprezie i zapowiada się super :D
Co do półmaratonu to będzie ciekawie. Także pierwszy raz startuję w tej imprezie i zapowiada się super :D
Ostatnio zmieniony 26 cze 2012, 09:53 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Ano właśnie..ja po Pszczynie mam wątpliwości co do swojego przygotowania ... kurde, żeby nie było jak teraz , bo na 9km pierwszy raz przeszło mi przez myśl: " po co mi to było"wandzik20 pisze:Wojtek śliczne zdjęcia, następne BBL Mikołów na Babiej :D
PS...czy oprócz fotek na datasport, udało się komuś jakieś namierzyć z Pszczyny??
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jakaś relacja, zebrałem z forum na maratonypolskie.pl
http://www.wiadomosci.pless.pl/25978-bi ... ie-zdjecia
a gdzie można znaleźć te zdjęcia na datasport?? jakoś nie widzę żadnych z Pszczyny :/
a gdzie można znaleźć te zdjęcia na datasport?? jakoś nie widzę żadnych z Pszczyny :/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2012, 10:10 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
wandzik20 pisze:jakaś relacja, zebrałem z forum na maratonypolskie.pl
Tam sie nawet na jedno załapałem
A tu masz z datasport http://www.online.datasport.pl/results619/galeria.php
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oj a właśnie przeglądałem je wszystkie na szybko i Ciebie nie znalazłem. Tylko to co powyżej :D
- kadil
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:38
- Życiówka w maratonie: 4:03:36
.jackma pisze:Między przegraną a porażką jest spora różnica. Wiem, że stać mnie na lepszy czas i to na prawie płaskiej trasie jaka jest w Bukownie. Patrząc na warunki pogodowe to z czasu jestem zadowolony.
Sory; ale robisz takie znakomite wyniki , że nawet nie wiem kiedy Ci gratulować,a który był słabszy. Dla Mnie każdy z nich jest raczej nieosiągalny.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23