trzeba szybciej biegac! prostesakii pisze: 600 złotych za godzinę pracy. Chciałbym tak zarabiać
Nie źle naszych "czochrają"?
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
sakii
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
racja. Ja nie biegam na poziomie by wygrać jakikolwiek bieg, więc nie biegam dla wyników, nagród etc... Ale podziwiam ludzi, którzy potrafią zrobić dychę w pół godzinyioannahh pisze:trzeba szybciej biegac! prostesakii pisze: 600 złotych za godzinę pracy. Chciałbym tak zarabiać
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40,16
O ile będą i tu i tu. Czasem niektórzy zapisują się na wyrost wszędzie, w zalezności od konkurancji...Ryszard N. pisze:Toż piszę, że te same osoby zapisane są na 12 w Pszczynie i na 17 w Bukownie,...
-
Ryszard N.
- Zaprawiony W Bojach

Ewa, np. Fiskowiczowie byli i tu i tu i wyraźnie widać, że Fiskowiczowa utrzymuje męża,...wygrała w Bukownie i wcześniej w Pszczynie,...
Popatrzyłem na weekendowe wyniki. Fiskowicz pyknął dychę w sobotę i dwie w niedzielę.
Generalnie, mają koszty. Bardzo dużo się przemieszczają na spore odległości. Obserwuję też starsze zawodniczki z Ukrainy. Też coś tam udłubią w kategoriach.
Aby było sprawiedliwie, Polacy na niezłym poziomie potrafią pobiec w dwóch miejscach w jednym dniu,...
Popatrzyłem na weekendowe wyniki. Fiskowicz pyknął dychę w sobotę i dwie w niedzielę.
Generalnie, mają koszty. Bardzo dużo się przemieszczają na spore odległości. Obserwuję też starsze zawodniczki z Ukrainy. Też coś tam udłubią w kategoriach.
Aby było sprawiedliwie, Polacy na niezłym poziomie potrafią pobiec w dwóch miejscach w jednym dniu,...