Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)
Moderator: beata
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
U nas w dalszym ciągu upał, upał, upał...
... czekam na deszczyk, bo znów iweczorem nie dam rady biegac i bede musiala sie rano męczyc
... czekam na deszczyk, bo znów iweczorem nie dam rady biegac i bede musiala sie rano męczyc
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Słuchawki też mam zwykłe, kabel wkładam pod koszulkę, żeby nie zaczepiać rękami. Raczej nie wypadają, ale myślę, że to kwestia dobrego rozmiaru - mam takie z gumowymi nakładkami, a w zestawie są 3 rozmiary, można dopasować. Natomiast raz kupiłam sobie takie z nakładką na ucho, niby sportowe - MASAKRA! Albo jestem zdolna inaczej i nie umiem tego zakładać, albo to było stanowczo za duże na moje małe zgrabne uszka , ale ciągle mi wypadały, a po pewnym czasie uszy zaczęły mnie tak boleć, że nie dało się wytrzymać.
Kiedyś też widziałam jakiegoś faceta biegającego w moim parku - krótkie szorty, goła klata, na głowie glaca i słuchafony Coś w takim stylu:
Kiedyś też widziałam jakiegoś faceta biegającego w moim parku - krótkie szorty, goła klata, na głowie glaca i słuchafony Coś w takim stylu:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
ja mam słuchawki od takiego urządzonka
http://img.bazarek.pl/341519/17502/3334 ... 5aa991.jpg
trzymają się dobrze, ale świata nie słychać za bardzo (pies, auto...)
a co do cyckonosza i pulsometra - ja mam tzw top sportowy - biustu nie mam, to mi takie coś wystarcza, pasek jest pod spodem i wszystko gra
http://img.bazarek.pl/341519/17502/3334 ... 5aa991.jpg
trzymają się dobrze, ale świata nie słychać za bardzo (pies, auto...)
a co do cyckonosza i pulsometra - ja mam tzw top sportowy - biustu nie mam, to mi takie coś wystarcza, pasek jest pod spodem i wszystko gra
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Przyjemny deszczyk i przyjemny chłodek
Wczoraj tlemu mi brakowalo wieczorem... ale jakos potasiałam
Wczoraj tlemu mi brakowalo wieczorem... ale jakos potasiałam
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Księżna, niepokoję się o Ciebie, to normalne nie jest
Wczoraj cały dzień się wściekałem, lało i 15 stopni. Dziś rano wstaję - leje. A ta się cieszy
Taki mały flejmik, co mi zostało...
Wczoraj cały dzień się wściekałem, lało i 15 stopni. Dziś rano wstaję - leje. A ta się cieszy
Taki mały flejmik, co mi zostało...
The faster you are, the slower life goes by.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Nie pochlebiaj sobieKsiężna pisze:klosiu, ależ wszystko zatem pasuje - wszak ja nigdy nie twierdziłam że jestem normalna
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- bieska
- Wyga
wskaż mi palcem jedną normalną osobęKsiężna pisze:wszak ja nigdy nie twierdziłam że jestem normalna
normalne to pojęcie względne
Szukajka nie gryzie!!!!!!
Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
bo może normalnością jest nienormalnośćbieska pisze: normalne to pojęcie względne
Noszę okulary, więc słuchawki na uszy odpadają, mam za to zwykłe jakieś Phillipsy na pałąku, jedyny minus-spadają przy skłonach, bo mi się dziecko do nich dobrało.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
oficjalnie się odmeldowuję jadę na wakacje wracam pod koniec lipca
trzymajcie kciuki żeby mi się chciało trenować coś więcej niż przesypywanie piasku między palcami
trzymajcie kciuki żeby mi się chciało trenować coś więcej niż przesypywanie piasku między palcami
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
o kurczaczki! też bym tak chciała ...
Oficjalnie Cię informuję, że baaaaardzo Ci zazdroszczę!! A żebyś tak schudła, opaliła się i całej kasy nie wydała!!
Oficjalnie Cię informuję, że baaaaardzo Ci zazdroszczę!! A żebyś tak schudła, opaliła się i całej kasy nie wydała!!
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
joanna1012 pisze:oficjalnie się odmeldowuję jadę na wakacje wracam pod koniec lipca
ja też juz chce...
Miłego wypoczywania... i biegania