Komentarz do artykułu "Chudy Wawrzyniec" - 80 i 50 km. Nowy bieg po Beskidzie Żywieckim
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
W tym roku na pewno nie, ale w przyszłym, jak impreza okaże się fajna, to całkiem możliwe że na 50km się porwę
. Fajny dystans, nie brzmi tak przerażająco dla nooba jak 80 km, hehe. A te tereny znam dość dobrze, kilkaset kilometrów w worku raczańskim zjeździłem na rowerze
.

The faster you are, the slower life goes by.
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Krzychu, gratuluje pomysłu!!!
w końcu fajne zawody ultra pod nosem
i w końcu nie będzie gadki "znowu jedziesz na jakieś zadupie na drugim końcu Polski, żeby sie zmasakrować"
PS: edycja po ripoście autorki cytatu
w końcu fajne zawody ultra pod nosem
i w końcu nie będzie gadki "znowu jedziesz na jakieś zadupie na drugim końcu Polski, żeby sie zmasakrować"

PS: edycja po ripoście autorki cytatu

Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 12:12 przez Arek Bielsko, łącznie zmieniany 1 raz.
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
-
- Zaprawiony W Bojach
Przez parę dni odmieniałem przez wszystkie przypadki Chudego Wawrzyńca i w końcu się zarejestrowałem.
Jeśli tylko pogoda będzie moim sprzymierzeńcem to reszta wygląda tak jakbym chciał.
Jeśli tylko pogoda będzie moim sprzymierzeńcem to reszta wygląda tak jakbym chciał.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:42
- Życiówka w maratonie: 3:28:34
Czy ktoś z Poznania lub okolic wybiera się autem na "Chudego"? Z chęcią dołączę i dorzucę się do kosztów przejazdu. Proszę o info na PW do połowy lipca. Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, mnie od dawna boli ale na Rzeźniku nie poszło więc nie w każdym przypadku dobrze. 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A, że wyczuwa ...no jasne. 

-
- Zaprawiony W Bojach
swietnie ze powstaje kolejny bieg gorski !! i to na takim dystansie. Mam nadziej ze osoba Krzyska sprawi ze bieg bedzie dobrze przygotowany i ze na stale wpisze sie w kalendarium imprez
-
- Rozgrzewający Się
ktoś jest może polecić jakiś trening/ćwiczenia aby sie przygotować do biegu górskiego dla osoby mieszkającej na niźinach gdzie podbiegu dłuższego niż 200-300 metrów sie nie uświadczy?
Chce wystartować na dystansie 50km, dystans nie jest mi raczej straszny, ale po płaskim. Przed górkami mam respekt. Wskazówki jak przepracować najbliższy miesiąc bedą bardzo mile widziane.
Chce wystartować na dystansie 50km, dystans nie jest mi raczej straszny, ale po płaskim. Przed górkami mam respekt. Wskazówki jak przepracować najbliższy miesiąc bedą bardzo mile widziane.
- Kroman
- Wyga
Mam ten sam ból... Lubelszczyzna w okolicach Ryk/Puław też w całości nizinnama4ti4 pisze:ktoś jest może polecić jakiś trening/ćwiczenia aby sie przygotować do biegu górskiego dla osoby mieszkającej na niźinach gdzie podbiegu dłuższego niż 200-300 metrów sie nie uświadczy?
Całe szczęście niedaleko mam Kazimierz Dolny z jego malowniczymi wąwozami i mam nadzieję to w jakiś sposób rozwiąże mój problem