Forum na urządzeniach mobilnych.
- painball
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam.
Z taką małą sugestią się wychylam. Świat idzie do przodu, coraz więcej ludzi ma smartphone'y. Istnieją pewne wtyczki do for dyskusyjnych opartych na najpopularniejszych silnikach w tym phpbb3 które ułatwiają dostęp do treści forum użytkownikom właśnie tych urządzeń. Te najpopularniejsze to Tapatalk i Forum Runner. Rejestracja forum w ich serwisach oraz instalacja wtyczki to 10 minut roboty a użytkownicy iOS, Androida będą w niebo wzięci jako, że forum zostaje dopasowane do rozmiaru naszych ekranów
Z taką małą sugestią się wychylam. Świat idzie do przodu, coraz więcej ludzi ma smartphone'y. Istnieją pewne wtyczki do for dyskusyjnych opartych na najpopularniejszych silnikach w tym phpbb3 które ułatwiają dostęp do treści forum użytkownikom właśnie tych urządzeń. Te najpopularniejsze to Tapatalk i Forum Runner. Rejestracja forum w ich serwisach oraz instalacja wtyczki to 10 minut roboty a użytkownicy iOS, Androida będą w niebo wzięci jako, że forum zostaje dopasowane do rozmiaru naszych ekranów
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
ok, dam znać.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
hmmm.. Nokia to jest widać to :P
mam N8 i na systemowej przeglądarce która jest do dupy.. wsio działa !@#$% i ekran sie dopasowuje..
chociaż jestem ciekaw jak to wygląda z odpowiednimi wtyczkami forumowymi bo przyznam szczerze że nie widziałem jeszcze tego..
mam N8 i na systemowej przeglądarce która jest do dupy.. wsio działa !@#$% i ekran sie dopasowuje..
chociaż jestem ciekaw jak to wygląda z odpowiednimi wtyczkami forumowymi bo przyznam szczerze że nie widziałem jeszcze tego..
- painball
- Rozgrzewający Się
Na Androidzie i sporym ekranie nie jest inaczej (Samsung Galaxy S II) ale nie zmienia to faktu, że zawsze może być wygodniej i bardziej przejrzysto. Nie wspominając o tym, że pisanie nawet długich posłów na dzięki wtyczce to bajka, dużo lepsza organizacja i dopasowanie forum do swoich potrzeb, a przede wszystkim dużo mniej zużytego transferu.Raul7 pisze:hmmm.. Nokia to jest widać to :P
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Podobno jest.
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Pytanko w sprawie tapatalk, działa Wam na tym forum ?
Właśnie zainstalowałem na swoim andku, inne fora mi chodzą, tego nie mogę znaleźć.
Wyszukuję po nazwie, może coś źle robię ?
Właśnie zainstalowałem na swoim andku, inne fora mi chodzą, tego nie mogę znaleźć.
Wyszukuję po nazwie, może coś źle robię ?
-
- Rozgrzewający Się
janior pisze:Nikt nie korzysta z tapatalk ?
Hej... Ja też korzystam na SGS 2 i iPadzie i nigdzie nie mogę znaleźć tego forum... Może ktoś by poradził jak je znaleźć lub czy faktycznie to forum jest obsługiwane przez Tapatalka ? Dzięki.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja próbowałem skorzystać, ale wygląda na to, że jest tylko zainstalowany plugin (bo przeglądarka na komórce informuje o możliwości skorzystania z Tapatalka) i brakuje umieszczenia forum w bazie Tapatalka...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Może teraz?
-
- Zaprawiony W Bojach
Teraz działa Piszę z Tapatalka. Dzięki
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec