Jakiś czas temu kilka osób robiło niezależne badanie na zawartość białka w białku i o dziwo najlepiej wyszła próba naszej poczciwej OSTROWI. Mleczarnia ta nie oszukiwała konsumentów

W takim razie jakie białko możesz polecić?F@E pisze:Jedzcie ostrowie, będziecie mieli łby krowieNajgorszy syf na rynku...
klosiu pisze:. , jeśli dba się o szybką regenerację, to o wiele lepiej zjeść za dużo białka, niż za mało, bo za mała ilość spowalnia bardzo regenerację,.
Lepiej gdy w odżywce jest dodany dla smaku cukier niż aspartam. Ten drugi doprowadza do reakcji alergicznych.scouser pisze:czyli np takie białko ostrowi będzie ok?
http://sklep.kfd.pl/ostrowia-wpc-80-p-1.html
Chodzi o to czy w smakowych białkach nie ma słodzików typu aspartam.
Mam jeszcze pytanie czy osoby uczulone na laktoze mogą bez obaw pić to białko? Oczywiście rozcieńczając z wodą.
Właśnie ja tak mam.Tylko WPI wchodzi w grę.apaczo pisze:Lepiej gdy w odżywce jest dodany dla smaku cukier niż aspartam. Ten drugi doprowadza do reakcji alergicznych.scouser pisze:czyli np takie białko ostrowi będzie ok?
http://sklep.kfd.pl/ostrowia-wpc-80-p-1.html
Chodzi o to czy w smakowych białkach nie ma słodzików typu aspartam.
Mam jeszcze pytanie czy osoby uczulone na laktoze mogą bez obaw pić to białko? Oczywiście rozcieńczając z wodą.
Jeśli nie trawisz laktozy to białka typu WPC odpadają i trzeba zainwestować w pierwszą ligę czyli izolaty.