Pulsometry z GPSem

Awatar użytkownika
Tomaszzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hm. Szkoda, że nie ma bądź nie potrafię znaleźć artykułu/tematu na forum gdzie byłoby przedstawione coś na wzór wykazu pulsometrów z GPSem wraz z orientacyjną ceną. Jak jest z pulsometrami z GPSem poniżej 500zł? Są jakieś fajne modele Polara, Sigmy czy czegoś w tym rodzaju? :jatylko:

I czy w sumie jeśli chodzi mi tylko o w miarę dokładny pomiar gpsa to nie jest istotne jaki bym wybrał model Garmina?
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.

.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.

..........................Dokładny pomiar odległości.
PKO
wojjt
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48.17

Nieprzeczytany post

Ten zegarek jest ciekawą propozycją http://allegro.pl/profesjonalny-pulsome ... 52751.html , cena bardzo dobra za zegarek. Po zdjęciach widać że jest to kopia lub to samo co Globalsat gh-625, którego używam. Zegarek używam od 2 miesięcy, jest duży, a przy tym dość lekki. Działa bardzo dobrze, pierwsze wyszukanie gps trwa około 2min ( mieszkam dalko od satelit, więc może dlatego tak długo). Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość wykonania zegarkai jego intuicyjne menu. Moim zdaniem w tej aukcji przesadzili z żywaotnością baterii, z włączonym gps i pulsem wytrzymuje okolo 12-13h.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 21:34 przez wojjt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tomaszzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mógłbyś poprawić linka, bo coś nie działa? : > I jak jest z dokładnością pomiaru odległości? Robiłeś jakiś test na bieżni albo w terenie?
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.

.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.

..........................Dokładny pomiar odległości.
wojjt
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48.17

Nieprzeczytany post

Poprawiłem, dokładności nie sprawdzałem, ale jest pare testów i opini/komentarzy na temat tego zegarka globalsat gh-625, jak już pisałem ten zegarek Globalsat jest prawdopodobnie kopią tego co w linku. Gdzieś czytałem, że ma mniej funkcji od Garmina 305, ale za to jest połowę tańszy.
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten Medion MD 12453 wydaje się całkiem ciekawą pozycją "budżetową", trochę więcej można poczytać o nim w tym wątku.
wigi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:38:28
Życiówka w maratonie: 02:56:00

Nieprzeczytany post

wojjt pisze:Działa bardzo dobrze, pierwsze wyszukanie gps trwa około 2min ( mieszkam dalko od satelit, więc może dlatego tak długo).
Czy mógłbyś to rozwinąć (i może jeszcze napisz, kto z nas mieszka blisko/bliżej satelit)? :hejhej:
BlogKomentarze
10 km - 38:28 (5.03.2017), HM - 1:24:30 (25.03.2017), M - 2:56:00 (15.10.2017)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ