Jak można mieszkać w Mikołowie i biegać po asfalcie
Mikołów i okolice to najlepsze miejsce do biegania po pięknych ścieżkach !
Mikołów. miękkie podłoże
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:20
- Życiówka w maratonie: brak
niby tak, ale jak mm się zapuszczać w dziki las, to dziękuję bardzo. żywej duszy dookoła brak, a w krzakach żule z piwskiem i tanim winem. myślałem, o jakiejś bezpiecznej ścieżce.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Dzikie lasy to są w afryce a nie u nasmikus1987 pisze:niby tak, ale jak mm się zapuszczać w dziki las, to dziękuję bardzo. żywej duszy dookoła brak, a w krzakach żule z piwskiem i tanim winem. myślałem, o jakiejś bezpiecznej ścieżce.
A wiesz że mamy stadion LA z nawierzchnią tartanową? jak się boisz dzików, zuli itp to może po stadionie trzeba pobiegać.....
Ja tam tyle biegam po lasach polach i poza rzadkimi atakami ze strony latających samopas piesków nikt mnie nigdy nie zaczepiał.....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:20
Wyczytałem na tym forum, że tartan jest jeszcze gorszy dla stawów niż beton. Podobno w finalnym rozrachunku jest twardszy! pomimo niby lekko gumowej tartanowej powłoki.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
to nie jest tak, że jest gorszy. Chodzi o to, że tartan wymaga innej techniki biegu i innych butówmikus1987 pisze:Wyczytałem na tym forum, że tartan jest jeszcze gorszy dla stawów niż beton. Podobno w finalnym rozrachunku jest twardszy! pomimo niby lekko gumowej tartanowej powłoki.