MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

WajOla pisze:W I T A M ! ! ! !
P A M I Ę T A J C I E S O B O T A G O D Z 9:30 W Y C H O D Z I M Y N A ZA J Ę C I A
B B L S T AD I O N = L E K K O A T L E T Y C Z N Y M I K O Ł Ó W = Jak zawsze dobra zabawa i poężna dawka endorfin : ) : ) : )
Na znak protestu za to że jak ostatnio w końcu przylazłem a Was nie było tym razem jade na BBLa do stolicy :hejhej:

Pozdrowienia dla Was :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze znalazłem naszych prowadzących na ślicznej fotce z Rudawy :)

Obrazek

PS. Mieliście chody u organizatorów że dostaliście takie fajne numerki?? ;)

Komentarze
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oj,
to musisz być lepszym obserwatorem bo ja tego zdjęcia nie znalazłem. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę. :D
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

ufff gorąco dziś było, ale warto - dzięki wszystkim za jak zwykle fantastyczną atmosferę i udany trening :) a za 45 minut ściskać kciuki za biało - czerwonych ;)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Piękne zdjęcia dodaliście z Rudawy. Chyba lekko nie było.

P.S.
Niestety wczoraj nie mogłem być na treningu - grypa jelitowa wygrała ze mną, ale za tydzień już będę.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ahojjjjj, jak to się pozdrawiają we Wrocławiu...wróciłem :hej:

Jakieś biegi widze były..ale ze wzgl na pogodę chyba rezultaty weekendowe raczej ponizej oczekiwań..... za tydzień mam Pszczynę, pewnie tez będzie upał a start o 12.....juz się pocę na sama myśl :hahaha:

Co do soboty to się jeszcze zastanowię, w niedziele start więc trzeba sie oszczędzać....ale moze jak będe na miejscu to chociaż wpadne popatrzeć :)

Jakie plany startowe na kolejny weekend? Ja i Maciek Pszczyna na 10km ( ktoś jeszcze? ) , Jacma z tego co wiem Bukowno, Kadil jakieś ekstremalne Silesia Adventure Race....

No i.....niecałe 3 tygodnie już zostały do wspólnego występu w Półmaratonie Księżycowym :)

Komentarze
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Ja też będę się pocił w Pszczynie ;-). Ale jednak mam nadzieję że będzie chłodniej niż w tą niedzielę na dziku.

Pozdrawiam
Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim!!! Cieszę się, że cały czas, bez względu na pogodę pojawiaja się u nas nowi biegacze :) na sobotnich zajeciach było naprawdę gorąco...każdy mógł się sprawdzić w biegu przez niskie płotki na 300m, hmm ciekawe jaby to było dać normalne płotki z wysokościami startowymi...trzeba nad tym pomyśleć :) Dzieki za jak zawsze miłą atmosferę :hej:

PS. mar-jas nie ma co protestowć tylko przychodzić na zajęcia :ble:

DO soboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Jak pogoda nie zmieni się do niedzieli to Bukowno też będzie ekstremalne, start o 17:00, ale nie poddaję się i będę walczył o urwanie kilku sekund z Bielska.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Serdeczne gratulacje sobotniego spotkania w ramach akcji Biegam bo lubię. Pomimo upału zjawiliście się w całkiem niezłej grupce. Cieszy nas to niezmiernie.

Moi Drodzy,
dlatego że facebook nie chodzi najlepiej wsystkie zdjęcia będziecie mogli ściągnąć z picasa web album do którego będę podawać link. Na face wrzucę kilka zdjęć wybranych lepszych (lub słabszych jak nie będę mieć czas :p). Cała reszta znajduje się na picasa. pozdrawiam serdecznie

https://picasaweb.google.com/wajdapiotr ... directlink - picasa

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater - FACEBOOK
marchewa28
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49min15sek

Nieprzeczytany post

Fotki super ,w sobote dajcie "powera" ja bede oklaskiwal mlodych lekkoatletów w łodzi pozdrawiam wszystkich z bbl :usmiech:
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, hej,
niech ta pogoda nas nie rozleniwi. Przypominam o sobotnich zajęciach BBL w naszym mieście. Zabierzcie ze sobą dużo picia i na trening. A co będzie to już musicie przyjść i się przekonać.
pozdrawiam i do zobaczenia :D
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nas nie będzie, znowu wypad w góry. Jak nie będzie tam obrzydliwie ciepło to mam plan na taki mały uphill run...
[szeptem]
Widzę że Pani Trener offline, to nieśmiało zapytam: co radzicie na obtarte sutki? Po wczorajszym masakra, robali za dużo żeby bez koszulki, która się oczywiście przykleiła, brrr
[/szeptem]
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:co radzicie na obtarte sutki? Po wczorajszym masakra, robali za dużo żeby bez koszulki, która się oczywiście przykleiła, brrr
[/szeptem]
Jak na klacie jesteś"golas" to normalne plastry, a jeżeli nie to tylko malutkie 1x1cm na sam sutek. Ja wybrałem bardziej hardkorowe rozwiązanie, czyli tłusty krem i hartowanie. Z czasem sutki przyzwyczaiły się i na dzień dzisiejszy nie mam z tym problemu, a kiedyś praktycznie każdy trening w takich warunkach był krwawy.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie jest tak ze te wszystkie techniczne koszulki obdzierają? Jak biegam w normalnej bawełnianej to nic..ubiorę jakąś biegową ekstra to nawet po dziesiątce czuję się poobdzierany na sutach..... ale jak pisał Jacek, najlepsze po prostu plastry

Komentarze
ODPOWIEDZ