Nie, tego się nie da ludzkim rozumem objąć

Moderator: infernal
Toffi to też karmel, tylko że z masłemKanas78 pisze:Edit: No, jeszcze ewentualnie toffi...![]()
Teraz tak mówisz, ale jakby tak przetrzymać cię ze dwa-trzy tygodnie na głodzie, to garnęłabyś się do czekolady jak ryba do wody...kachita pisze:Zoltar, jeśli musiałabym z czegoś zrezygnować, to raczej z czekolady niż z karmelu, serio, serioChociaż czekoladę też uwielbiam...
Tylko należy pamiętać, że zbyt zimne piwo bezpośrednio po treningu może być powodem zapalenia gardła.wolf1971 pisze:fajnie, że wracasz do biegania. A forma wroci. Ja po miesiacu przerwy ucze sie biegac od nowa. A coldpack zostanie juz Twoim przyjacielem
Zawsze coś jest do schłodzenia
Robbur dobra rada, ale...w jakim tempie Kachita ma wracać do zdrowia? Wydaje mi się, że stopniowo, powoli, bo patrząc na Twoje wracanie do biegania- to chyba za szybkorobbur pisze:Tyle, że z tym achillesem to ja na siłę bym nie dążył do zbyt szybkiego przywrócenia poprzedniego kilometrażu. Do 10 km dochodziłbym na Twoim miejscu ze dwa tygodnie. Ja na razie jestem na etapie 6-7 km, ale moja przerwa była dużo dłuższa.Tylko należy pamiętać, że zbyt zimne piwo bezpośrednio po treningu może być powodem zapalenia gardła.wolf1971 pisze:fajnie, że wracasz do biegania. A forma wroci. Ja po miesiacu przerwy ucze sie biegac od nowa. A coldpack zostanie juz Twoim przyjacielem
Zawsze coś jest do schłodzenia
Polska, Białoczerwoni, Polska Białoczerwoni, Polska... Białoczerwoni, Polska Białoczerwoni...zoltar7 pisze:trolowiadomości
Polska, Białoczerwoni, Polska Białoczerwoni, Polska... Białoczerwoni, Polska Białoczerwoni... !!!![]()