Biały kruk?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
MarcinS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,

Od długiego czasu szukam książki Jerzego Skarzyńskiego "Biegiem po zdrowie". Bezskutecznie. Już nawet korespondowałem ze Skarżyńskim - odpisał mi ok listopada 2004, że na początku 2005 planuje wznowienie, ale nie zanosi się. Potrzebuję informacji w niej zawartych, bo mam przeczucie, że coś mi ucieka, coś robię źle. Np. "wieloskoki" ćwiczę 2 razy w tygodniu ale nigdy nie widziałem, jak wygląda wieloskok, więc skąd mogę wiedzieć, że to co robię to jest wieloskok?

Jeżeli ktoś z Was jest np. z Warszawy i był by na tyle sympatyczny, że pozwolił by mi np. skserować tą książkę  (chętnie zapłacę jak za nową) to był bym bardzo zobowiazany!
Pozdrawiam,
Marcin.
PKO
kazia
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Masz jeszcze do wyboru książki "Ukończyć maraton" Darka Sidora. Zapytaj kolegów z SBBP Oni je znają. Zamówienia stobieg@wp.pl
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ksiazka jest oczywiscie godna polecenia ale nie mysl ze po przeczytaniu jakielkowiek ksiazki bedziesz prawidlowo wykonywał wieloskok

wejdz na forum biegajznami.pl i odszukaj tam SBBP (zapyaj czy ktos z grupy pozyczy Ci ksiazke)  
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
MarcinS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki, już umówiłem się z jedną osobą z Warszawy, która pożyczy mi ksiażkę
Pozdrawiam,
Marcin.
New Balance but biegowy