Badania postaw biegaczy

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

przeprowadzam badania postaw biegaczy srednio i długodystansowych. Do kilku z Was wysłałem juz swoje kwestionariusze badań.  Jeśli ktoś chciałby mi dać odpowiedz  na to jak czuja, zachowują sie biegacze wobec procesu treningowego prosze o kontakt.Z pewnoscia podziele sie wynikami.
Moj nr GG 4801982
chętnych prosze o wypełnienie mojego kwestionariusza dotyczacego postaw biegaczy
PKO
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

włąsnie wypełniłem ankięte bardoz fajna bieżcie sie za wypełnianie trzeba koledze pomóc. Przy okazji ankiety wiele sie o sobie dowiedziałem. Polecam jej wypełnianie.

Tomasz Krysiak
Tompoz
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dziekuję wszystkim, ktorzy juz tak ochoczo zabrali sie za wypełnianie tego kwestionariusza. Prosze Wszystkich, ktorzy chcieliby mi  pomóc o poswiecenie paru minutek na wypełnienie kilku kratek.Ponoć mozna sie nad soba zastanowić:) Kwestionariusz bada postawy, chęci,zachowania, jest oczywiscie anonimowy.Jesli ktos chce wypełnic, a nie otrzymał kwestionariusza prosze o zgłoszenie sie do mnie.Przepraszam za to,ze niektorym przysłalem plik pewnie po kilka razy. Bądzcie wyrozumiali. Na biezaco bede Was informował o tym co się tworzy...:)
chętnych prosze o wypełnienie mojego kwestionariusza dotyczacego postaw biegaczy
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

prosze wiec o ankiete na lanoszka@interia.pl
pzdr
Adam
Adam
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Piszcie mi w miare mozliwosci czy otrzymaliscie ankiete i czy wszystko jest w porzadku z wysyłanymi przeze mnie mailami.
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wiem od niektórych,ze czasem nie ma dobrego załacznika(kwestionariusza).Za te niedogodnosci w postaci kilku przysłanych maili przepraszam. NIe wiem czy u niektorych nie pojawił sie bład w 10 pytaniu.Powinno byc tak jak w kazdym pytaniu: zdecydowanie tak, raczej tak, aż do zdecydowanie nie.
Piszcie gdy tylko mozecie.Bede sie starał wszystkim odpowiadaci byc dostepnym na GG>
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

naprawde nie wiem co sie dzieje czasem z kwestionariuszem.Każdemu dołaczam go do maila.Niektórym jednak nie pojawiają sie, lub pojawia sie plik pustu...Mam nadzieje ze wszyscy otrzymają.Wiara czyni cuda:)
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

prosze , nie zrażajcie się.Każdemu kto bedzie chciał wypełnic ten kwestionariusz jak najszybciej podeślę.Idę spać.Lapcie mnie jutro na GG i odpisujcie na maila:)
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wiem ze wielu z Was nie otrzymuje kwestionariusza. Piszcie na GG i bede podsyłał:)
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

po duzych problemach z pocztą i wysyłaniem kwestionariuszy, musze powiedziec ze jestem Wam bardzo wdzieczny za wszystkie kwestionariusze ktore do mnie doszły.Mam ich 34. W badaniach grupa nie bedzie jednorodna- tak wiec musze miec zbadanych przynajmniej 100 osob. kazdy kwestionariuiusz sie dla mnie liczy.Zamierzam tez badac osoby trenujace w Słupsku, byc moze Lęborku lub Sławnie.To tyle na temat osób które chce badac. Bardzo dziekuje za jakies komentarze, opinie, i miłe pogawędki, ktore umilaja mi tą prace:)
Kamil
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakiego kwestionariusza? Byłeś może w Bochni?
gregoz
kroli23k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie bylem w Bochni. Zreszta ja niewiele w zyciu biegalem- cala przygoda z biegiem szybciej sie skoncztyła niz...wrrrr:)
Badam biegaczy bo jestem na kier. wych. fizyczne.no i z zamiłowania- jest to raczej praca psychologiczna..ale caly rozdzial teoretyczny jest o treningu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ