Ludki!!!
gdzie dokladnie sa te wasze zdjecia???
Last but not least
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Magdzik, na stronie Ziutka http://zwozniak.republika.pl/.
Kliknij na Grand Prix Woli, bieg 5.09.2001.
Kliknij na Grand Prix Woli, bieg 5.09.2001.
- magdzik
- Dyskutant
Niezle fotki!!!
To juz wiem jak sie wasza dwojka(joycat i RobertD) prezentuje w stroju biegowym!!teraz przydalaby sie jeszcze sesja w strojach wieczorowych
No i szkoda ze reszty towarzystwa nie znamy z widzenia(jesli dobrze zrozumialam to biegliscie w tym biegu nie wiedzac jedno o drugim...bylo tam wiecej znajomkow z Forum?)
To juz wiem jak sie wasza dwojka(joycat i RobertD) prezentuje w stroju biegowym!!teraz przydalaby sie jeszcze sesja w strojach wieczorowych
No i szkoda ze reszty towarzystwa nie znamy z widzenia(jesli dobrze zrozumialam to biegliscie w tym biegu nie wiedzac jedno o drugim...bylo tam wiecej znajomkow z Forum?)
magdzik czyli magdam
magdamalec@yahoo.com
magdamalec@yahoo.com
-
- Zaprawiony W Bojach
tez bylem, ale jak bieglem, to sie zastanawialem, czy za mna w ogole ktos jeszcze zostal, heh
natomiast dzis chcialem do powsina podreptac, ale ze wzgledu na dramatyczna obnizke formy spowodowana poluznieniem pasa w ciagu ostatnich 5-ciu dni zadowole sie laskiem bielanskim... z ktorego wyjde we wtorek na kabatach
a jesli joycat mnie kojarzy - bylem (chyba) jedyna osoba, ktora wtedy biegla w spodniach dresowych (dresiarz)
i dalej bede tak biegal. co mi tam!
marek
natomiast dzis chcialem do powsina podreptac, ale ze wzgledu na dramatyczna obnizke formy spowodowana poluznieniem pasa w ciagu ostatnich 5-ciu dni zadowole sie laskiem bielanskim... z ktorego wyjde we wtorek na kabatach
a jesli joycat mnie kojarzy - bylem (chyba) jedyna osoba, ktora wtedy biegla w spodniach dresowych (dresiarz)
i dalej bede tak biegal. co mi tam!
marek
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio