GRUDZIĄDZ BIEGA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
Ten drugi utwór fajny, rytmiczny, ale nie wiem czy growl dobrze by pasował do tego typu imprezy Chyba, że chłopacy zaśpiewaliby coś w nieco lżejszej wersji, może jakieś covery itp
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony taką energią i zapałem Akademii Biegania. Waham się czy nie wstąpić do Waszej grupy, bo wątpię żeby udało mi się nakłonić działaczy Startu Warlubie do utworzenia nowej sekcji - lekkoatletycznej.
Tam jednak stawiają na piłkarzy, którzy grają w czwartej lidze. Warunki do stworzenia sekcji lekkoatletycznej są - bieżnia tartanowa, można także potrenować w terenie, wśród pięknej przyrody.
Mam jeszcze pytanie: Czy lub kiedy będzie znany oficjalny plakat z info do regulaminu itp. ? Chciałem rozwiesić plakaty po gminie Warlubie, w której mieszkam.
Mój mail: damian.drzymalski@onet.pl
P.S Wysłałem już zgłoszenie do Biegu Trzech Plaż. Na razie lekko trenuje w terenie, ale po napisaniu egzaminów zawodowych (18-19 czerwca) ruszę pełną parą z przygotowaniami do zmagań.
Pozdrawiam
Tam jednak stawiają na piłkarzy, którzy grają w czwartej lidze. Warunki do stworzenia sekcji lekkoatletycznej są - bieżnia tartanowa, można także potrenować w terenie, wśród pięknej przyrody.
Mam jeszcze pytanie: Czy lub kiedy będzie znany oficjalny plakat z info do regulaminu itp. ? Chciałem rozwiesić plakaty po gminie Warlubie, w której mieszkam.
Mój mail: damian.drzymalski@onet.pl
P.S Wysłałem już zgłoszenie do Biegu Trzech Plaż. Na razie lekko trenuje w terenie, ale po napisaniu egzaminów zawodowych (18-19 czerwca) ruszę pełną parą z przygotowaniami do zmagań.
Pozdrawiam
Nie od razu Rzym zbudowali, prawdopodobnie nigdy żaden człowiek nie przejdzie Mount Everest w jeden dzień - pewnych spraw w mgnieniu oka nie przeskoczysz, dlatego trenuj, a kiedyś przyjdzie Twój dzień chwały.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
Witam.Trening zaliczony 25km z kawałkiem + 10 km pieszo po mieście i to jest to co lubię.
Na mieście odebrałem dzisiaj koszulkę oddychającą, którą zakupiłem w sklepie sportowym w alfie po przecenie za 39 zł niby S ale trochę za duża trzeba każdy rozmiar samemu przymierzyć bo co kraj to inna rozmiarówka.nadrukowałem na niej logo naszej akademi a z tyłu logo biegu tylko bez daty bo to koszulka promująca nas i bieg już na kolejne lata w której bedę biegał po kraju. Nawet nieźle wyszło.A tak na marginesie to również powinniście pomyślć o takiej koszulce z logo.Fajnie jest reprezentować barwy jakiegoś klubu i zapisywać się na zawody jako reprezentat biegającej gromady a nie jako niezrzeszony.Uwierzcie mi inaczej brzmi jak wbiegasz na metę i spikier mówi że wbiega z numerem 1 Jan Kowalski z Akademi Biegania Grudziądz.
Jeżeli chodzi o koszulki to najlepiej kupować je indywidualnie ,troszeczke szukałem na necie i najtńszą jaką znalazłem kosztowała 36 zł ale z kosztami przesyłki to już ok.50 zł dlatego polecam moją metodę zakupu gdzieś w sklepach jak bedzie przecena lub gdy będziecie w innym mieście i coś takiego znajdziecie wychodzi taniej.
Jeszcze jedna cenna uwaga dzisiaj pochodziłem po naszych grudziądzkich lumpeksach i kupiłem sobie koszulkę oddychającą na ramionczkach dobrej firmy za niecałe 6 zł jak nowa.A widziałem również inne koszulki z krótkim rękawkiem nowe 4 szt.na wieszaku za 18 zł z jakiś zawodów triatlonowych bo pewnie im zostały.Nie ma się co wstydzić 18 zł to nie 100 zł a biega sie o wiele wygodniej.
Na mieście odebrałem dzisiaj koszulkę oddychającą, którą zakupiłem w sklepie sportowym w alfie po przecenie za 39 zł niby S ale trochę za duża trzeba każdy rozmiar samemu przymierzyć bo co kraj to inna rozmiarówka.nadrukowałem na niej logo naszej akademi a z tyłu logo biegu tylko bez daty bo to koszulka promująca nas i bieg już na kolejne lata w której bedę biegał po kraju. Nawet nieźle wyszło.A tak na marginesie to również powinniście pomyślć o takiej koszulce z logo.Fajnie jest reprezentować barwy jakiegoś klubu i zapisywać się na zawody jako reprezentat biegającej gromady a nie jako niezrzeszony.Uwierzcie mi inaczej brzmi jak wbiegasz na metę i spikier mówi że wbiega z numerem 1 Jan Kowalski z Akademi Biegania Grudziądz.
Jeżeli chodzi o koszulki to najlepiej kupować je indywidualnie ,troszeczke szukałem na necie i najtńszą jaką znalazłem kosztowała 36 zł ale z kosztami przesyłki to już ok.50 zł dlatego polecam moją metodę zakupu gdzieś w sklepach jak bedzie przecena lub gdy będziecie w innym mieście i coś takiego znajdziecie wychodzi taniej.
Jeszcze jedna cenna uwaga dzisiaj pochodziłem po naszych grudziądzkich lumpeksach i kupiłem sobie koszulkę oddychającą na ramionczkach dobrej firmy za niecałe 6 zł jak nowa.A widziałem również inne koszulki z krótkim rękawkiem nowe 4 szt.na wieszaku za 18 zł z jakiś zawodów triatlonowych bo pewnie im zostały.Nie ma się co wstydzić 18 zł to nie 100 zł a biega sie o wiele wygodniej.
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 gs
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Zadzwonił dzisiaj do mnie kolejny sponsor do którego pisałem z miasteczka westernowego ,które czesto mijalismy na naszej trasie i zaproponował 2 rodzinne wejściówki na nagrody.Teraz widzę że inicjatywa jakiej się podjelismy jest cool i kolejne edycje za które się zabierzemy mogą rozsławić nasz bieg w całej Polsce i przyciągnąć rzeszę turystów.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 41,08
Co do sponsora z westernowego miasteczka - wczoraj wieczorem właśnie o nim sobie pomyślałem i chciałem jutro z nim porozmawiać na temat B3P ale widzę że już nie muszę - myślami go przywołałem
Koszulka dobrze się prezentuje - z tego co pamiętam wszyscy wyraziliśmy chęć do zakupu jednolitych koszulek z nadrukiem logo naszej akademii w najbliższej przyszłości, tak więc ewentualna zbiórka na hurtowy zakup i do dzieła - jutro obgadamy ten temat.
Na jutro fajnie byłoby przygotować listę osób już zapisanych i ilość sponsorów wraz z liczbą kwoty jaką dysponujemy i ewentualnymi nagrodami.
Przesyłam link z wynikami biegu na 10 km ze Świecia
http://swieto-papieru.pl/wyniki/10km-2012.pdf
Koszulka dobrze się prezentuje - z tego co pamiętam wszyscy wyraziliśmy chęć do zakupu jednolitych koszulek z nadrukiem logo naszej akademii w najbliższej przyszłości, tak więc ewentualna zbiórka na hurtowy zakup i do dzieła - jutro obgadamy ten temat.
Na jutro fajnie byłoby przygotować listę osób już zapisanych i ilość sponsorów wraz z liczbą kwoty jaką dysponujemy i ewentualnymi nagrodami.
Przesyłam link z wynikami biegu na 10 km ze Świecia
http://swieto-papieru.pl/wyniki/10km-2012.pdf
-
- Rozgrzewający Się
Jakby zebrać więcej chętnych na koszulki to byłby sens zamawiać z netu i może można by było wynegocjować zniżkę za nadruk na większej ilości.
Jaki byłby orientacyjny koszt koszulki?
Jaki byłby orientacyjny koszt koszulki?
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Najtańsze koszulki jakie znalazłem to tutaj http://allegro.pl/meska-koszulka-termoa ... 12732.html
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Polska-Rosja 1:1
Ogólnie mecz mi się podobał o wiele lepszy niz z Grecją.Szkoda że kilka naszych strzałów nie wyszło no ale w końcu rosjanie to też nie byle jaka drużyna.
Jeszcze mamy szanse wyjść z grupy.
Ogólnie mecz mi się podobał o wiele lepszy niz z Grecją.Szkoda że kilka naszych strzałów nie wyszło no ale w końcu rosjanie to też nie byle jaka drużyna.
Jeszcze mamy szanse wyjść z grupy.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2012, 08:29 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Icenty
- Stary Wyga
- amator76
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
No, meczyk całkiem niezły jak na tą zbieraninę. Jutro liczę na szybki bieg i owocne "spotkanie organizacyjne". Iza, czyli szefowa moriwu potwierdziła obecność, dzięki i ukłony Pani Dyrektor. Ja zabieram telewizor, gdyby pojawiły się jakieś problemy, bo EURO w Polsce to w końcu EURO w Polsce. Do zobaczenia na trasie i nie tylko. Marcin.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Witam wszystkich w środę czyli w dniu naszych spotkań .
Pogoda na dzisiaj taka sama jak wczoraj czyli do 17.00 parno a później moze spaść deszcz , czyli jakaś kurtka moze byc potrzebna na treningu a właściwie po nim.
Zdenerwowany trener wrzeszczy na młodego lekkoatletę trenującego trójskok:
- Ile razy mam Ci powtarzać, że trójskok i odległość szesnastu metrów masz pokonać trzema skokami, a nie jednym.
Widzimy się o 18.00-plaża miejska Rudnik
Pogoda na dzisiaj taka sama jak wczoraj czyli do 17.00 parno a później moze spaść deszcz , czyli jakaś kurtka moze byc potrzebna na treningu a właściwie po nim.
Zdenerwowany trener wrzeszczy na młodego lekkoatletę trenującego trójskok:
- Ile razy mam Ci powtarzać, że trójskok i odległość szesnastu metrów masz pokonać trzema skokami, a nie jednym.
Widzimy się o 18.00-plaża miejska Rudnik
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2012, 08:29 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Dieta sportowca ciąg dalszy - letnie inspiracje sałatą.
http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchn ... alata.html
http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchn ... alata.html
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Dla tych ,którzy chcą się przygotować do długich biegów
http://psb-biegi.com.pl/index.php?optio ... -&catid=97
http://psb-biegi.com.pl/index.php?optio ... -&catid=97
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2012, 08:30 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Zapisy do biegu trzech plaz w toku. Lista startowa jeszcze na dobre nie ruszyła ale jest dużo zapytań , które musimy na spotkaniu przeanalizować.
Trzeba będzie już od soboty ruszyć z plakatami-ulotkami na miasto aby dotrzeć do chętnych biegaczy i nie tylko.
LISTA OSÓB ZAPISANYCH DO BIEGU TRZECH PLAŻ
1 ANDRZEJ DOLEWSKI AB
2 PAWEŁ ROGOWSKI NIEZRZESZONY
3 DAWID STASZEWSKI AB
4 ROBERT BRDAK NIEZRZESZONY
5 ZBIGNIEW ORNOWSKI AB
6 MARCIN URBAŃSKI AB
7 DAWID BUKOWSKI LLKS ZIEMI KOCIEWSKIEJ SKÓRCZ
8 BARBARA ŁUKASZEWICZ BIEGAMYRAZEM.PL
9 RYSZARD LENKIEWICZ BIEGAMYRAZEM.PL
10 GRAŻYNA WITT MARATONY POLSKIE.PL TEAM
11 HENRYK PIOTR WITT ADAMIAK ADAM TEAM SOPOT
12 DAMIAN DRZYMALSKI NIEZRZESZONY
13 JAROSŁAW TOMASZEWSKI AB
Trzeba będzie już od soboty ruszyć z plakatami-ulotkami na miasto aby dotrzeć do chętnych biegaczy i nie tylko.
LISTA OSÓB ZAPISANYCH DO BIEGU TRZECH PLAŻ
1 ANDRZEJ DOLEWSKI AB
2 PAWEŁ ROGOWSKI NIEZRZESZONY
3 DAWID STASZEWSKI AB
4 ROBERT BRDAK NIEZRZESZONY
5 ZBIGNIEW ORNOWSKI AB
6 MARCIN URBAŃSKI AB
7 DAWID BUKOWSKI LLKS ZIEMI KOCIEWSKIEJ SKÓRCZ
8 BARBARA ŁUKASZEWICZ BIEGAMYRAZEM.PL
9 RYSZARD LENKIEWICZ BIEGAMYRAZEM.PL
10 GRAŻYNA WITT MARATONY POLSKIE.PL TEAM
11 HENRYK PIOTR WITT ADAMIAK ADAM TEAM SOPOT
12 DAMIAN DRZYMALSKI NIEZRZESZONY
13 JAROSŁAW TOMASZEWSKI AB
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2012, 08:30 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
Jak wyglądają WAsze wspólne treningi ? Czy ewentualnie można byłoby kiedyś przyjść wspólnie potruchtać ?
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/